Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 20, 13:14)
Pabandysiu istraukti po viena korta  4u.gif

taigi i pirma klausyma  kodėl aš nesusikalbu su man svarbiu žmogum kur slypi priežastys?

istraukiau tauriu seseta
bandau interpretuoti taip jog vis dar gyveni praeitimi , jauti nostalgija, galbut ieskai paguodos praeityje

ką daryti, kad palengvėtų bendravimas?

istraukiau tauriu devyneta
bandau interpretuoti manau reiktu pradet dziaugtis gyvenimu pamirsti rupescius. manau pageres santykiai su siuo zmogumi, pildysis svajones.
Na sunkokai man cia sekesi idomu ar nenuejau i pieva 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Gal dar kas iš merginų gali ištraukt kaip čia viskas yra ir kur stringu?
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif labai reikia jusu pagalbos, gal kas gali padelioti kortas...? pakliuvau i tokia situacija, isiziurejau i viena vyra, labai, nieko nebegaliu daryt, visa laika apie ji galvoju. kazkoks apsurdas. zinau, kad jis man taip pat neabejingas..tai nera meile, tiesiog susizavejimas manau. bet abu turim seimas, matemes viena karta, jis labai sieke mano demesio, as nedaviau jokio pagrindo tam, net atstuminejau ji kiek galejau, bet grizusi namo supratau, kad vis daugiau ir daugiau apie ji galvoju, siaubas kazkos... padeliokit prasau ka meta kortos man sitoj situacijoj, kaip viskas bus?? dekui
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 10:49)
Merginos, jei jau isibegejam, tai prasyciau dar vienos pagalbos. Pasiziureti kas butu jei butu bigsmile.gif Jeigu as iskeliauciau i Svedija, jeigu..

1. Kokios galimybes isvykti dirbti i Svedija?
2. Kokia finansine nauda?
3. Kaip susidorosiu su darbu?
4. Ir aisku.. Kokie santykiai su kolektyvu?

1. lazdu 9 (a)
2.0 kvailys (a)
3.tauriu 3 (a)
4. XIV saikingumas
na kaip cia pasakius. manau nelabai tu isvaziuosi- tos lazdos rodo kliutis. finansai- apverstas kvailys irgi nieko daug nezada. su darbu kaip sisidorosi- man rodos truks komandinio darbo, gal niekas nepades ir bus pakankamai sudetinga vienai tvarkytis ir susivokti. o santykiai su kolektyvu- harmoningi.

QUOTE(skm @ 2011 10 20, 10:55)
panos, ar galit padeliot kodėl aš nesusikalbu su man svarbiu žmogum, kur slypi priežastys? ką daryti, kad palengvėtų bendravimas?
Papildyta:
išties žiauroka  doh.gif

del kokiu priezasciu nesusikalbi su artimu zmogumi:

9 taures (a) lazdu karaliene (a) XVI bokstas (a)

hmm. bijau suklysti, nebais megstu apverstas kortas- gal kas pades?
Jus turbut jau ilgai kartu? cia miailes reikalai, tiesa?

gal del abieju ar kino nors vieno egoizmo (lazdu karaliene) ir iprocio, pernelyg patogaus gyvenimo (9 taures) kartu nepastebima, kaip byra tarpusavio santykiai (bokstas)?

kaip elgtis, kad bendravimas pageretu.

8 lazdos (a) 4 kardai 5 kardai (rd)

gal tiesiog islaukti ramiai (4 kardai), pergalvoti ir pakeisti savo elgesi(5 kardai) ir taip praeiti kliuciu zona (8 lazdos)

Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 10 20, 12:37)
Turiu smile.gif Ką aš veiksiu šį savaitgalį ir kaip man seksis?  4u.gif  Gal dar kas prie aiškinimo prisidės? smile.gif Ačiū smile.gif

1.tauriu riteris

2. kardu karalius

seksis tai puikia manyciau. karalius pasiruoses apginti viska kardu.t.y. busi lyderis smile.gif gal kazkokiame susiburime.

o ka veiksi - velns zino- mano tradicinis sios kortos traktavimas- eisi prisipazint meileje smile.gif)) vienasyk ji reiske kad mergina susitiko sena pazistama, nors nesitikejo jo sutikti. Gali buti kazkoks ten klases ar kurso ar koks kitoks susitikimas. na-mielas dusiai susitikimas, susiburimas, kuriame ir bus tas riteris ant balto zirgo wink.gif)).
Papildyta:
QUOTE(gabriele3333 @ 2011 10 20, 13:39)
sveikos, merginos smile.gif labai reikia jusu pagalbos, gal kas gali padelioti kortas...? pakliuvau i tokia situacija, isiziurejau i viena vyra, labai, nieko nebegaliu daryt, visa laika apie ji galvoju. kazkoks apsurdas. zinau, kad jis man taip pat neabejingas..tai nera meile, tiesiog susizavejimas manau. bet abu turim seimas, matemes viena karta, jis labai sieke mano demesio, as nedaviau jokio pagrindo tam, net atstuminejau ji kiek galejau, bet grizusi namo supratau, kad vis daugiau ir daugiau apie ji galvoju, siaubas kazkos... padeliokit prasau ka meta kortos man sitoj situacijoj, kaip viskas bus?? dekui

cia mokymosi, o ne burimo tema. traukiam tik viena kitai, su tikslu ismokti interpretuoti. jei norite mokytis- pradzioj istraukite kortas, pabandykite interpretuoti, jei kur strigsite- manau atsiras padesianciu ir paaiskins tiksliau. jei norite tiesiog pasiburti- yra temu skirtu tam, bet ne si.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 20 spalio 2011 - 13:51
QUOTE(gabriele3333 @ 2011 10 20, 14:39)

Laikykis uz vyro lazdu tuzo ir gal kaip nors isigelbesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 20, 12:57)

beje gal kas norit paziureti kaip man siandien seksis su zmogumi X  smile.gif

pentakliu 5 (a)

o cia vaikinas? nebais as zinovas, bet raso, jog si korta apversta gali reiksti, kad rasi aukso gabala ant kelio smile.gif gal tai apie x. arba jei pasireiks negatyvioji jos puse- tai gali reiksti ir tai, jog x leis sau daugiau nei tu noretum, ir liksi nusivylusi juo. ka senbuves papasakos tokiu klausimu, idomu? nes as tai nieko gero joje nemaciau isties, bet pasiskaiciau, kad apversta ji gali reikst ir labai neblogus dalykus tai ir susipainiojau.

Atsakyti
QUOTE(Cara @ 2011 10 20, 11:02)
Diva, labai gaila, kad taip gavosi su "drauge" unsure.gif  Bet kuo greičiau gyvates nusirankiosi nuo kelio, tuo bus geriau 4u.gif
Čia DaVinčio taro. Turiu šitą grožį wub.gif

Beja Cara kaip tau tos davincio kortos? Man jos labai labai gražios... blush2.gif blush2.gif Katik grįžau namo žiūriu ale kaip jūs darbuojates kaip bites blush2.gif Smagu skaityt net bigsmile.gif Tai va tuoj einu padarysiu darbus kelis ir imsiu kortikes į rankikes lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 20, 13:54)
Laikykis uz vyro lazdu tuzo ir gal kaip nors isigelbesi  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 20, 14:00)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 20, 13:59)
pentakliu 5 (a)
o cia vaikinas?  nebais as zinovas, bet raso, jog si korta apversta gali reiksti, kad rasi aukso gabala ant kelio smile.gif gal tai apie x. arba jei pasireiks negatyvioji jos puse- tai gali reiksti ir tai, jog x leis sau daugiau nei tu noretum, ir liksi nusivylusi juo. ka senbuves papasakos tokiu klausimu, idomu?  nes as tai nieko gero joje nemaciau isties, bet pasiskaiciau, kad apversta ji gali reikst ir labai neblogus dalykus tai ir susipainiojau.

Jau esam kalbeje apie tai - visi penketai, kalbant apie buitinius reikalus, dazniausiai turi negatyvu atspalvi, apversti jie ar tiesus.....deja....Pagal deliones tai man Saldziosios vaikinas nelabai patinka schmoll.gif Kazkas ten itartino...patarciau but labai atidziai...Nors, kalbos cia turbut beviltiskos - mano dukrai taip pat 18 metu, bernus traukia kaip muses ir kaip taisykle, kortos puikiai parodo, kas per bėris....Deja, tuo isitikint tenka paciai....Saldzioji, ziurek - greiciausiai prastas tas tavo bernas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 20, 11:55)
panos, ar galit padeliot kodėl aš nesusikalbu su man svarbiu žmogum, kur slypi priežastys? ką daryti, kad palengvėtų bendravimas?

Kodel nesusikalbi su tau svarbiu zmogum?
tauriu 9, apv. kardu 5, apv. pakabintasis

tauriu 9 - gal tu is jo tikiesi daugiau nei jis gali tau tai suteikti. O gal jautiesi per daug vienisa, to pasekoj issiritulioja konfliktas.
apv. kardu 5 - sunki korta.. sakyciau uzsleptos blogos emocijos, nepasitenkinimas, to pasekoj issiverziantys agresijos priepuoliai.. o gal kazkokios nuoskaudos g.gif
apv. pakabintasis - galbut neparodai kaip tau skaudu. Viska laikai savyje.

Kokios tai priezastys?
bemaisant iskrito kardu 9.. pentakliu 8, tauriu 4, lazdu 5

baime buti paliktai (-am), nepasitikejimas savimi..
pentakliu 8 - gal pernelyg gera ir naivi..
tauriu 4 - manau nezinojimas ko nori
lazdu 5 - gincai, ambicijos, principai.. jus kaip kovotojai du, kas greiciau ir skaudziau ikas ar ispirs cool.gif juokauju smile.gif

Ka tu galetum padaryti, kad situacija pageretu?

apv. zynys, apv. kardu 6, lazdu 8
apv. zynys - ji patartu keistis paciai, maziau ziureti kitu. Nesileisk izeidinejama ar kad tave kazkas valdytu
apv. kardu 6 - reikia radikaliu permainu, kazka keisti is pagrindu. Nors ir didele baime to.
lazdu 8 - as irgi sakyciau palauk.. tik ko nezinau.. manau pas jus jau kazkas vyksta, kas savaime viska isspres, tik kazin i kuria puse

Matrica
- kalde super thumbup.gif
Papildyta:
Diva aciu 4u.gif tik ten labai skysta situacija, dar ten del darbo nieks nieko nekalbejo smile.gif

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 20, 14:54)
Laikykis uz vyro lazdu tuzo ir gal kaip nors isigelbesi  bigsmile.gif

kokio tuzo bigsmile.gif sturvalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 20 spalio 2011 - 14:14
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 14:07)
Jau esam kalbeje apie tai - visi penketai, kalbant apie buitinius reikalus, dazniausiai turi negatyvu atspalvi, apversti jie ar tiesus.....deja....Pagal deliones tai man Saldziosios vaikinas nelabai patinka schmoll.gif Kazkas ten itartino...patarciau but labai atidziai...Nors, kalbos cia turbut beviltiskos - mano dukrai taip pat 18 metu, bernus traukia kaip muses ir kaip taisykle, kortos puikiai parodo, kas per bėris....Deja, tuo isitikint tenka paciai....Saldzioji, ziurek - greiciausiai prastas tas tavo bernas schmoll.gif

bigsmile.gif oho kaip gerai tokia mama turet smoke.gif nieko nepaslėpsi bliamba... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 20, 15:17)
bigsmile.gif  oho kaip gerai tokia mama turet smoke.gif nieko nepaslėpsi bliamba... lotuliukas.gif

ir dar palina cigarete pries nosi lotuliukas.gif ot nachalka lotuliukas.gif
Atsakyti