Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 14:20)
ir dar palina cigarete pries nosi lotuliukas.gif ot nachalka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as pati rukau, jeigu ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 15:34)
lotuliukas.gif as pati rukau, jeigu ka  bigsmile.gif

o as, sausi, bus metai kaip meciau smile.gif ir tuo labai dziaugiuosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 14:37)
o as, sausi, bus metai kaip meciau  smile.gif ir tuo labai dziaugiuosi cool.gif

Saunuole...turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 15:16)
Kodel nesusikalbi su tau svarbiu zmogum?
tauriu 9, apv. kardu 5, apv. pakabintasis

tauriu 9 - gal tu is jo tikiesi daugiau nei jis gali tau tai suteikti. O gal jautiesi per daug vienisa, to pasekoj issiritulioja konfliktas.
apv. kardu 5 - sunki korta.. sakyciau uzsleptos blogos emocijos, nepasitenkinimas, to pasekoj issiverziantys agresijos priepuoliai.. o gal kazkokios nuoskaudos g.gif
apv. pakabintasis - galbut neparodai kaip tau skaudu. Viska laikai savyje.

Kokios tai priezastys?
bemaisant iskrito kardu 9.. pentakliu 8, tauriu 4, lazdu 5

baime buti paliktai (-am), nepasitikejimas savimi..
pentakliu 8 - gal pernelyg gera ir naivi..
tauriu 4 - manau nezinojimas ko nori
lazdu 5 - gincai, ambicijos, principai.. jus kaip kovotojai du, kas greiciau ir skaudziau ikas ar ispirs cool.gif juokauju smile.gif

Ka tu galetum padaryti, kad situacija pageretu?

apv. zynys, apv. kardu 6, lazdu 8
apv. zynys - ji patartu keistis paciai, maziau ziureti kitu. Nesileisk izeidinejama ar kad tave kazkas valdytu
apv. kardu 6 - reikia radikaliu permainu, kazka keisti is pagrindu. Nors ir didele baime to.
lazdu 8 - as irgi sakyciau palauk.. tik ko nezinau.. manau pas jus jau kazkas vyksta, kas savaime viska isspres, tik kazin i kuria puse

Ačiū merginos už interpretacijas 4u.gif reikia tvarkytis su savim, nu nėr kito kelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 20, 16:29)
Ačiū merginos už interpretacijas  4u.gif reikia tvarkytis su savim, nu nėr kito kelio  doh.gif

tai pataikiau ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 14:07)
Jau esam kalbeje apie tai - visi penketai, kalbant apie buitinius reikalus, dazniausiai turi negatyvu atspalvi, apversti jie ar tiesus.....deja....Pagal deliones tai man Saldziosios vaikinas nelabai patinka schmoll.gif Kazkas ten itartino...patarciau but labai atidziai...Nors, kalbos cia turbut beviltiskos - mano dukrai taip pat 18 metu, bernus traukia kaip muses ir kaip taisykle, kortos puikiai parodo, kas per bėris....Deja, tuo isitikint tenka paciai....Saldzioji, ziurek - greiciausiai prastas tas tavo bernas schmoll.gif

dekui, Chiro. aha, esam, betgi skleroze skleroze...
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 16:31)
tai pataikiau ka? g.gif

taip, manau, kad pataikei, daug iš to ką pasakei galiu prisitaikyti.
Papildyta:

del kokiu priezasciu nesusikalbi su artimu zmogumi:
9 taures (a) lazdu karaliene (a) XVI bokstas (a)

hmm. bijau suklysti, nebais megstu apverstas kortas- gal kas pades?
Jus turbut jau ilgai kartu? cia miailes reikalai, tiesa?

gal del abieju ar kino nors vieno egoizmo (lazdu karaliene) ir iprocio, pernelyg patogaus gyvenimo (9 taures) kartu nepastebima, kaip byra tarpusavio santykiai (bokstas)?
kaip elgtis, kad bendravimas pageretu.

8 lazdos (a) 4 kardai 5 kardai (rd)

gal tiesiog islaukti ramiai (4 kardai), pergalvoti ir pakeisti savo elgesi(5 kardai) ir taip praeiti kliuciu zona (8 lazdos)
[/quote]

reiktų ir man pasianalizuot tas apverstas kortas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 20, 13:14)
Pabandysiu istraukti po viena korta  4u.gif

taigi i pirma klausyma  kodėl aš nesusikalbu su man svarbiu žmogum kur slypi priežastys?

istraukiau tauriu seseta
bandau interpretuoti taip jog vis dar gyveni praeitimi , jauti nostalgija, galbut ieskai paguodos praeityje

ką daryti, kad palengvėtų bendravimas?

istraukiau tauriu devyneta
bandau interpretuoti manau reiktu pradet dziaugtis gyvenimu pamirsti rupescius. manau pageres santykiai su siuo zmogumi, pildysis svajones.
Na sunkokai man cia sekesi idomu ar nenuejau i pieva 4u.gif

daug tiesos, kad gyvenu praeitimi.

O taurių 9 gal reiškia, kad reikia išmokt džiaugtis bent tuo kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 20, 16:42)
O taurių 9 gal reiškia, kad reikia išmokt džiaugtis bent tuo kaip yra.

na tai tiesiog susitaikymas su esama situacija, pasidavimas jai. O dar si korta reiskia ir vienatve..
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 16:50)
na tai tiesiog susitaikymas su esama situacija, pasidavimas jai. O dar si korta reiskia ir vienatve..

traukiau kortas kokia tolimesnė mūsų santykių eiga:

kardų 9 (vis man ji krenta) panašu, kad vidinio saugumo jie man neužtikrins
susilaikymas
vėžimas

bet sekančios kortos kalbant apie santykius lyg ir neblogos g.gif kaip ir turėrų įsivyraut laukiama harmonija biggrin.gif vežimas kalba kaip ir apie naujus santykius arba tų pačių santykių teigiamus proveržius, bet jei jis eina po susilaikymo kortos, kuri kalbant apie santykius viską ramiai ir gražiai nupiešia, tai gal vis tik tai bus jau esamų santykių pokyčiai. Beje, tiek susilaikymo tiek ir vežimo korta klausiant apie santykių eigą krenta ne pirmą kartą, nu niekaip neišeina ką nors kito išsitraukt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 20 spalio 2011 - 16:07
EzokvanteNa ką primas klausimas ar šiuo metu neskiria atstumas jūsų su šiuo žmogumi? g.gif

Iškrito kortos (a)Pentaklių karalius, pentaklių 2 ir lazdų pazas...
Ar šis žmogus kartais nėra Jūsų bosas, viršininkas? Tiesiog manau su juo susiduriate labiau darbiniais santykiais smile.gif Jei jau taip tai yra , kad jis viršinikas ..koks jis kaip žmogus: manau jis nėra labai teisingas ir kai kur jsi gali būti korumpuotas netgi..., apskritai su juo patarčiau atsargiau elktis, tokiam geriau neužkibti, nes jis ganėtinai suktas ir kerštingas yra... ir labai megėjas kitais pasinaudoti, žodžiu neblogas mahinatorius, jei jau reikės jam iš balos sausam išlipti, tai tikrai išlips cool.gif Monetų dvejetas manau kalba kad artimiausiu metu Jūsų bendravimas su juo bus svyruojantis.. nebus kažkokių kraštutinumų, bet ir nebus kažkokių supper santykių tjiokių vat wub.gif wub.gif normalūs, adekvatūs santykiai... Kaip ir tas monetų dvejetas balansuoja žaisdamas su monetomis patarčiau ir jums taip ir bendrauti, manau santykiai jūsų galėtų būt pagrįsti šokiais tokiais gal ir kandžiais juokeliais? rolleyes.gif Na o lazdu pazas kalba apie naujas kūrybinės idėjas, kad šiam žmogui bus įdomios jūsų mintys, kad jsi greičiausiai atkreips dėmesį į jūsų kūrybinį potencialą.. manau stenkites ir neliksite nepastebėta....

ECh... nežinau kodėl aš čia viską taip nupasakojau.... šiaip nesivadovavau reikšėm... o įsijungiau isokvanta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 20 spalio 2011 - 16:04
QUOTE(skm @ 2011 10 20, 15:59)
traukiau kortas kokia tolimesnė mūsų santykių eiga:

kardų 9 (vis man ji krenta) panašu, kad vidinio saugumo jie man neužtikrins
susilaikymas
vėžimas

bet sekančios kortos kalbant apie santykius lyg ir neblogos  g.gif kaip ir turėrų įsivyraut laukiama harmonija  biggrin.gif

Klausimas paie tolimesne eiga, todel XIV cia greiciau kalba ne apie konkrecius ivykius, o apie sustingusia situacija, ta prasme - situacija mirties taske. (atkreipk demesi, kad pirma krito tokia niuri korta kardu 9). Siaip jau, tam tikrose situacija, si korta - XIV arkanas - tikrai kalbetu apie dieviskaja harmonija, kundalini, jausmu alchemija, bet cia turbut ne jusu atvejis, kaip bebutu apmaudu ir gaila....VII taip pat labai daznai rodo per daug skirtingus zmones poroje, kurie nei pakarti nei paleisti - negali buti kartu, bet negali ir atskirai...Na o kardu 9, kaip ir merginos trauke - baime, geda,siaubas,kancios, neapykanta...geras jausmu kokteilis smile.gif Kaip santykiu ateitis, tai si korta rodo itin skausmingus santykius. Butent kardu 9, derinyje su kitom dviem, tau kategoriskai siulo paleisti situacija ir uzbaigti sita kosmara.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 17:14)
Klausimas paie tolimesne eiga, todel XIV cia greiciau kalba ne apie konkrecius ivykius, o apie sustingusia situacija, ta prasme - situacija mirties taske. (atkreipk demesi, kad pirma krito tokia niuri korta kardu 9). Siaip jau, tam tikrose situacija, si korta - XIV arkanas -  tikrai kalbetu apie dieviskaja harmonija, kundalini, jausmu alchemija, bet cia turbut ne jusu atvejis, kaip bebutu apmaudu ir gaila....VII taip pat labai daznai rodo per daug skirtingus zmones poroje, kurie nei pakarti nei paleisti - negali buti kartu, bet negali ir atskirai...Na o kardu 9, kaip ir merginos trauke - baime, geda,siaubas,kancios, neapykanta...geras jausmu kokteilis smile.gif  Kaip santykiu ateitis, tai si korta rodo itin skausmingus  santykius. Butent kardu 9, derinyje su kitom dviem, tau kategoriskai siulo paleisti situacija ir uzbaigti sita kosmara.

nu Chiromantė kaip visada mano visas iliuzijas sudaužo į šipulius irnesakyk.gif

Ačiū už komentarą.
Atsakyti