Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(skm @ 2011 10 20, 16:29)
nu Chiromantė kaip visada mano visas iliuzijas sudaužo į šipulius  irnesakyk.gif

Ačiū už komentarą.

Nu taigi nebutini as teisi biggrin.gif - tu pati geriau zinai savo situacija, o kai zinai niuansus, galima pakoreguoti ir kortu informacija, bet vistiek labai jau stipriai gumos neistempsi - gali siek tiek i viena ar i kita puse...pagal vidinius poreikius bigsmile.gif Be to, riuzavoms iliuzijoms ir rukui ant akiu visai salia yra kita tema mirksiukas.gif O tarologas turi buti saziningas ir pries save ir pries klijenta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 20 spalio 2011 - 16:34
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 16:33)
Nu taigi nebutini as teisi  biggrin.gif  - tu pati geriau zinai savo situacija, o kai zinai niuansus, galima pakoreguoti ir kortu informacija, bet vistiek labai jau stipriai gumos neistempsi - gali siek tiek i viena ar i kita puse...pagal vidinius poreikius  bigsmile.gif Be to, riuzavoms iliuzijoms ir rukui ant akiu visai salia yra kita tema mirksiukas.gif O tarologas turi buti saziningas ir pries save ir pries klijenta smile.gif

Pritariu ir manau save gerbiantis tarologas neleis spec klientui duoti kvailų įliuzijų.. bet ir aišku programų neįdės... Beja kaip egltis jeigu ateina klientas ir krenta tik blogos kortos? smile.gif Gal sakyti viso gero???
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 20, 15:07)
Jau esam kalbeje apie tai - visi penketai, kalbant apie buitinius reikalus, dazniausiai turi negatyvu atspalvi, apversti jie ar tiesus.....deja....Pagal deliones tai man Saldziosios vaikinas nelabai patinka schmoll.gif Kazkas ten itartino...patarciau but labai atidziai...Nors, kalbos cia turbut beviltiskos - mano dukrai taip pat 18 metu, bernus traukia kaip muses ir kaip taisykle, kortos puikiai parodo, kas per bėris....Deja, tuo isitikint tenka paciai....Saldzioji, ziurek - greiciausiai prastas tas tavo bernas schmoll.gif

dekui uz patarima kuo toliau tuo labiau tuom isitikinti pradedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 20, 17:37)
Pritariu ir manau save gerbiantis tarologas neleis spec klientui duoti kvailų įliuzijų.. bet ir aišku programų neįdės... Beja kaip egltis jeigu ateina klientas ir krenta tik blogos kortos? smile.gif  Gal sakyti viso gero???

na nezinau ar isdrisciau tiesiai sviesiai rezti tai ka manau. Cia reiketu atsizvelgti ir i priesais sedinti zmogu. Kaip sakoma, zodis gali ir nuzudyt.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, 12:41)
Merginos, jei jau isibegejam, tai prasyciau dar vienos pagalbos. Pasiziureti kas butu jei butu bigsmile.gif Jeigu as iskeliauciau i Svedija, jeigu..

1. Kokios galimybes isvykti dirbti i Svedija?
2. Kokia finansine nauda?
3. Kaip susidorosiu su darbu?
4. Ir aisku.. Kokie santykiai su kolektyvu?

Kas neaptings, busiu labai labai dekinga wub.gif  4u.gif

1.(a)Kvailys, monetų VI, ir Žvaigždė XVII

Na manau tai gal pokolkas ne galimybės, o didelės svajonės, tikėjimas ir mintys.. Ištikro manau galimybė išvykti visgi pas jumis yra..Bet tai labiau būtų spontaniškas poelgis

2 klausimui kortų netraukiau žiūrėjau iš pirmos delionės.. manau finasiniu atžvilgiu su pinigais irgi tenmanau sektusi Jumsgan neblogai... žodžiu nebūtų taip prastai.... ax.gif

3.lazdų VII, monetų karalius ir tauriu riteris(a) Na manau tame darbe lauktu šiokia tokia sumaištis, manau vyrautų nemaža konkurencija, , išlikimas dėl būvio... manau ten tikrai turėsite paplušėti,ne tik su darbu, bet ir su aplinkiniais asmenimis kurie būtų šalia jūsų.. aiški turėtumėt ir pati per save perlipti kaip žmogus..

4. kalbant apiesantykius su kolektyvu.. krito apv menulis, lazdu tuzas, ir imperatoriene..nu sorry gal itin babciskai pasakysiu bet.... manau atejusi i daarb sukeltumet didele apkalbu arba nebūtinai ir siaip kalbu audra ir banga... daug kas jumis aptarinetu... manau gal butumėt apipilta vyrų dėmėsiu itin... lotuliukas.gif Siaip manau viskas turėtų būt+/- ok su tuo kolekyvu..gal kas grožio pavydės? cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien is ryto ismeciau kortas, su klausimu kokia bus diena.. ir iskrito kardu 3; mirtis ir kardu 10;
mes su vyru skiriames (t.y. as prasau skyrybu, jis nesutinka) ir siandien turejau garbes suzinoti, ka is tikruju apie mane galvoja anyta.. kokia as esu pati blogiausia mama, zmona ir zmogus bendrai:)

Kad kruvinais keliais sliauziosiu ir prasysiuos atgal, kad jos asaros veltui nenueis ir as pamatysiu kaip man gris viskas, kaip atsirugs tai jog nutariau iseit ir pan.
Tai va ir netikek kortom.. Tik baisu, kad tokia davatka neuzkeiktu ir blogo neprilinketu..
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 20, 18:02)
.
4. kalbant apiesantykius su kolektyvu.. krito apv menulis, lazdu tuzas, ir imperatoriene..nu sorry gal itin babciskai pasakysiu bet.... manau atejusi i daarb sukeltumet didele apkalbu arba nebūtinai ir siaip kalbu audra  ir banga... daug kas jumis aptarinetu... manau gal butumėt apipilta vyrų dėmėsiu itin...  lotuliukas.gif  Siaip manau viskas turėtų būt+/- ok su tuo kolekyvu..gal kas grožio pavydės? cool.gif

Dekui Matrica 4u.gif

na taip, cia tik svajones, manau menesio pabaigoj isaiskes ar imanoma jas igyvendinti smile.gif
paskutine pastraipa mane pakirto lotuliukas.gif nezinau nei ka galvot rolleyes.gif

o del grozio, tai manau viskas matosi avatare wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 10 20, 18:05)
Tai va ir netikek kortom.. Tik baisu, kad tokia davatka neuzkeiktu ir blogo neprilinketu..

Na jei sazine svari, tai nera ko bijot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 20, )
Papildyta:

Na jei sazine svari, tai nera ko beijot cool.gif

Kad man atrodo ne nuo sazines juodumo\baltumo uzkeikimai limpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 10 20, 18:24)

na bet ir is oro niekas neuzkeikineja mirksiukas.gif pagyvensi pamatysi, o is anksto nera ko nervintis 4u.gif
Atsakyti
ka galetu reiksti g.gif klausiu apie santykius su ivairiais zmonemis o man vis krenta tauriu 9 arba monetu tuzas kurios kalba tik apie turtus finansus doh.gif ar vertetu dziaugtis ar ne? g.gif visai pasimeciau g.gif kaip interpretuoti korta jei jos aprasimas nieko nemini apie santykius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 10 20, 18:05)
Sveikos,

Siandien is ryto ismeciau kortas, su klausimu kokia bus diena.. ir iskrito kardu 3; mirtis ir kardu 10;
mes su vyru skiriames (t.y. as prasau skyrybu, jis nesutinka) ir siandien turejau garbes suzinoti, ka is tikruju apie mane galvoja anyta.. kokia as esu pati blogiausia mama, zmona ir zmogus bendrai:)

Kad kruvinais keliais sliauziosiu ir prasysiuos atgal, kad jos asaros veltui nenueis ir as pamatysiu kaip man gris viskas, kaip atsirugs tai jog nutariau iseit ir pan.

stiprybės, įsivaizduoju kaip nelengva doh.gif
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 20, 17:37)
Pritariu ir manau save gerbiantis tarologas neleis spec klientui duoti kvailų įliuzijų.. bet ir aišku programų neįdės... Beja kaip egltis jeigu ateina klientas ir krenta tik blogos kortos? smile.gif  Gal sakyti viso gero???

manau reikėtų sakyti kažką panašaus kaip šiandien ezokvantė susakė: daugmaž ir per kanalizacijos dangtį gali saulę pamatyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeisiu @ 2011 10 20, 17:24)

Zinoma, kad ne....Visokie a la anytu,kaimyniu prakeiksmai limpa tik tada, kai tuo patiki ir bijai....tikejimas ir baime, tai "prakeikimo" paleidimo mygtukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 20, 19:21)
ka galetu reiksti  g.gif  klausiu apie santykius su ivairiais zmonemis o man vis krenta tauriu 9 arba monetu tuzas kurios kalba tik apie turtus finansus  doh.gif  ar vertetu dziaugtis ar ne?  g.gif  visai pasimeciau  g.gif  kaip interpretuoti korta jei jos aprasimas nieko nemini apie santykius unsure.gif

Absoliuciai kiekviena korta kalba ir apie santykius ir apie pinigus, taciau jei pradedi mokytis nuo visokiu štaubiu, tai nieko gero ir nelauk smile.gif
Atsakyti