QUOTE(Lyre @ 2011 10 14, 07:47)
Virs 80 tai tikrai. Neatrodo, kad nusisneka.
Simoselis, balioncikas tau

Kad velnias iskrito nieko keista... net dariausi pagal knyga ir gimimo metus analize pas mane krenta velnias..

Ir apskritai ta velnio korta man jau nebėra baisi

Tikrai turiu nemažai priklausomybių, mėgstu aš velniaut.... O reikėtų apsiranti kartais, nes ta skūra neriasi iš kailio vis dar man... Tačiau jau išmokau save suvaldyti ir kontroliuoti... Gal per daug čia atvirai bet esu linkusi aš ir į avantiūras ir t.t
Teisingos tau labai kortos krenta... tarpkitko taip ir yra, aš dar jauna esu, o pasiekiau daugiau nei kiti mano bendraamžiai, tačiau jaučiuosi vistiek nepilnavertiškai, jaučiuosi šiuo metu tokioje nežinomybeje ir beviltiškume, kad nieko nepasieksiu ir liksiu vidutinybė

Didžiausia ta mano baimė ir yra kas laukia ateityje..aš manau visiems jaunesniems tas šiuo metu kamuoja ypač tokie klausimai kaip: kur aš pasuksiu, ar tikrai teisingą kelią pasirinkau..

Lazdų 10 gal gali reikšti irgi, kad turėsiu įdėti ateityje daugiau gal pastangų ir daugiau dirbti ir dar kas, gal vienu metu noriu padaryti visus darbus iškarto.. aš jau tokia esu.. Studijuoju vieną, ir nebaigus studijų panorau dar ir į antrą spec stoti, apsidruadimui su mintim afdrug kažkas nepavyks ir man nepasiseks ateityje kad turėčiau garantijų.. Kardų devyni gali reikšti ir nepasitenkinimą šiuo metu mano gyvenime...
Prisiimi per sunkią našta, kurios tu nepajėgi pakelti. Ko rezultatas - fizinis ir emocinis pervargimas, išsekimas. jojo megėja aš esu..išeit iš namų 8 ryte į darbus o grįžt puse 9, ir papildomo dar užsikrauti... Taip kad manau tikrai tavo interpretacija net labai ir vykus...
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2011 10 14, 10:07)
Matricos arbatėlė ir taro prie jos
Dėl jėgos ir apsilankymo pas dantistą, tai jei žiūrėt primityviai į tą waito kortos paveikslėlį, tai galima įžvelgt, kad ta moteriškaitė liūtuko smakrą glosto ir jo rodomus dantukus apžiūrinėja

o ko nepanašu į apsilankymą pas dantistą
Kortų darbe neturiu, tai kas dėl darbų, galėčiau tik vakare žiūrėt
Jooo suppper pastebėjimas kaip tuos dantis krapšto