Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 13, 18:22)
ok. pasiklausiu, dekui. o del pokalbio- nieko tokio- cia buvo tas zaidimas is temos kur einu- iskrito imperatorius, beatukas buvo bibliotekoj. bandau suprasti kas imperatoriuje rodo i biblioteka. bent kokia knyga laikytu jis- o gi ne. smile.gif

Diva, dėl vietos, kur ėjo Beatuk, man irgi krito imperatorius, tik apverstas; Beatuk minėjo, kad ten reikėjo pasiklausinėti, pasiteirauti, nes ne iškart rado, ko ieškojo, tai gal čia tame ir būtų apverstas imperatorius, kad ne viskas toje bibliotekoje buvo lb sklandžiai biggrin.gif aš pamačiusi apverstą kortą iškart pagalvojau, kad kokia nors ne itin maloni vieta, bet kaip gali būti nemalonu rasti knygų apie taro bigsmile.gif
Atsakyti
Na sėdu prie Tymošenko smile.gif
1. Jos užsiėmimas. Pentaklių 5 apversta. Jeigu žiūrint paveiksliuką, tai peršasi mintis, kad rūpinasi kokiais nors vargingai gyvenančiais žmonėm, sakyčiau gal net socialinė darbuotoja ar kokia labdara užsiima. Kad apversta, tai gal būtų užuomina, kad čia jos praeities užsiėmimas (bet čia tokia mintis kilo, nes žinau, kad ji dabar jau kalėjime sėdi). Na politika irgi galėtų būti laikoma kaip rūpinimasis vargingiau gyvenančiais, bent jau taip politikai deklaruoja smile.gif
2. Šeimyninė padėtis. Bokštas apverstas g.gif tai gal suprasti, kad išsiskyrusi, šeima iširusi. Bet kaip iš tikrųjų yra net ir nežinau.
3. Kas vyksta dabar jos gyvenime. 8 kardai. Sakyčiau, kad sunkumai, nusyvylimas netgi pasmerkimas, moteris paveiksliuke surišta, aplink kardai, tai visai panašu į kalėjimą, žinant, kad ji dabar iš tikrųjų kalėjime, sakyčiau gana taikliai rodo.

Papildyta:
O tokių pokalbių rusų kalba nebuvau dar mačiusi, iš pradžių pagalvojau, kad reikšmę iš rusiškų šaltinių įmetėt biggrin.gif ne iškart susivokiau lotuliukas.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 13, 15:25)
Аш ги чя редакторяус-модераторяус парейгас ейну

ну псё.. миртис аливося..

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 10 13, 19:22)
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 13, 15:25)
Аш ги чя редакторяус-модераторяус парейгас ейну
ну псё.. миртис аливося.. 
thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ku kuuu? ar gyvena cia kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 13, 16:51)
As dar vieną praktiką katik sugalvojau  blush2.gif  biggrin.gif jei ta atrodo per daug nuobodi  su tais įžymiais ir paini-sudėtinga  tai siūlau kita varianta:D    mirksiukas.gif Kuri iš  mūsų kur dirba smile.gif Va.... Gal apie kitus neįdomu interpretuoti, o apie save įdomiau paskaitinėt... Tai man ši idėja irgi tokia įdomi...  kaip jūs į tai reaguojat?bigsmile.gif

http://data.whicdn.c...1_500_large.jpg čia va jums puodelis  žolelių arbatos , kad nesusirgtumėt rudens vakarais smile.gif

Arbata labai wub.gif O tavo variantas - dar labiau wub.gif
Kadangi plius minus žinau kažkiek apie tave ir tavo darbą, tai klausimą formulavau kuo užsiima matrica_2.
Ištraukiau Lazdų 4-Kardų 9-Lazdų 10.
Betraukiant kortas netyčia atsivertė Velnias rolleyes.gif
Kažko esi jau pasiekusi ir reikia tuo pasidžiaugt. Tačiau dabartinė situacija neduoda tau ramybės. Baimė, pavojai, kurie realiai neegzistuoja, o tik yra tavo mintyse. Esi susikausčiusi ir daugiau pasiektum, jei išlaisvintum savo energiją ir atsikratytum visų baimių ir fobijų. Hmmm, dar radau, kad tai gali būti žalingi įpročiai, skolos, įsipareigojimai ir kitos "grandinės". Moki džiaugtis gyvenimu, bet nejauti saiko ir ribų dėl atsakomybės prisiėmimo. Prisiimi per sunkią našta, kurios tu nepajėgi pakelti. Ko rezultatas - fizinis ir emocinis pervargimas, išsekimas. Turi entuziazmo ir optimizmo, todėl į rūpesčius dažnai numoji ranka.
Bandymas aprašyti tavo veiklą išėjo tavo pačios charakteristika doh.gif Lauksiu komentarų 4u.gif Bet kirba tokia dvejonė, kad labai abstrakčiai aprašiau ir bet kas sau gali prisitaikyti unsure.gif Nu bet gal ir gerai, ške kokį TARO kromelį jau galiu kurti biggrin.gif
P.S. Šauksmas tyruose liko klausimas ar jėga gali reikšti apsilankymą pas dantistą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 14, 10:55)
P.S. Šauksmas tyruose liko klausimas ar jėga gali reikšti apsilankymą pas dantistą?  ax.gif

O kodel gi ne. smile.gif Juk moteris laiko liuta uz nasru (dantu). Kuo ne dantiste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 10 14, 11:55)
Arbata labai  wub.gif  O tavo variantas - dar labiau  wub.gif 
Kadangi plius minus žinau kažkiek apie tave ir tavo darbą, tai klausimą formulavau kuo užsiima matrica_2.
Ištraukiau Lazdų 4-Kardų 9-Lazdų 10.
Betraukiant kortas netyčia atsivertė Velnias  rolleyes.gif
Kažko esi jau pasiekusi ir reikia tuo pasidžiaugt. Tačiau dabartinė situacija neduoda tau ramybės. Baimė, pavojai, kurie realiai neegzistuoja, o tik yra tavo mintyse. Esi susikausčiusi ir daugiau pasiektum, jei išlaisvintum savo energiją ir atsikratytum visų baimių ir fobijų. Hmmm, dar radau, kad tai gali būti žalingi įpročiai, skolos, įsipareigojimai ir kitos "grandinės". Moki džiaugtis gyvenimu, bet nejauti saiko ir ribų dėl atsakomybės prisiėmimo. Prisiimi per sunkią našta, kurios tu nepajėgi pakelti. Ko rezultatas - fizinis ir emocinis pervargimas, išsekimas. Turi entuziazmo ir optimizmo, todėl į rūpesčius dažnai numoji ranka.
Bandymas aprašyti tavo veiklą išėjo tavo pačios charakteristika doh.gif  Lauksiu komentarų  4u.gif  Bet kirba tokia dvejonė, kad labai abstrakčiai aprašiau ir bet kas sau gali prisitaikyti  unsure.gif Nu bet gal ir gerai, ške kokį TARO kromelį jau galiu kurti  biggrin.gif
P.S. Šauksmas tyruose liko klausimas ar jėga gali reikšti apsilankymą pas dantistą?  ax.gif

Matricos arbatėlė ir taro prie jos wub.gif
Dėl jėgos ir apsilankymo pas dantistą, tai jei žiūrėt primityviai į tą waito kortos paveikslėlį, tai galima įžvelgt, kad ta moteriškaitė liūtuko smakrą glosto ir jo rodomus dantukus apžiūrinėja biggrin.gif o ko nepanašu į apsilankymą pas dantistą biggrin.gif
Kortų darbe neturiu, tai kas dėl darbų, galėčiau tik vakare žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 13, 16:51)
kaip pasiklausi jeigu būsi didelė šaunuolė būk gera lelia ir pasidalink su mumis  ax.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
As dar vieną praktiką katik sugalvojau  blush2.gif  biggrin.gif jei ta atrodo per daug nuobodi  su tais įžymiais ir paini-sudėtinga  tai siūlau kita varianta:D    mirksiukas.gif Kuri iš  mūsų kur dirba smile.gif Va.... Gal apie kitus neįdomu interpretuoti, o apie save įdomiau paskaitinėt... Tai man ši idėja irgi tokia įdomi...  kaip jūs į tai reaguojat?bigsmile.gif

http://data.whicdn.c...1_500_large.jpg čia va jums puodelis  žolelių arbatos , kad nesusirgtumėt rudens vakarais smile.gif

Gera tavo ideja smile.gif
Stai tas puodelis arbatos wink.gif
user posted image
O tos ruses politikes nenagrinesim doh.gif Ale tiek dirbau prie jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 10 14, 07:47)
Virs 80 tai tikrai. Neatrodo, kad nusisneka.  unsure.gif

Simoselis, balioncikas tau 4u.gif Kad velnias iskrito nieko keista... net dariausi pagal knyga ir gimimo metus analize pas mane krenta velnias.. smile.gif Ir apskritai ta velnio korta man jau nebėra baisi ax.gif biggrin.gif Tikrai turiu nemažai priklausomybių, mėgstu aš velniaut.... O reikėtų apsiranti kartais, nes ta skūra neriasi iš kailio vis dar man... Tačiau jau išmokau save suvaldyti ir kontroliuoti... Gal per daug čia atvirai bet esu linkusi aš ir į avantiūras ir t.t smile.gif
Teisingos tau labai kortos krenta... tarpkitko taip ir yra, aš dar jauna esu, o pasiekiau daugiau nei kiti mano bendraamžiai, tačiau jaučiuosi vistiek nepilnavertiškai, jaučiuosi šiuo metu tokioje nežinomybeje ir beviltiškume, kad nieko nepasieksiu ir liksiu vidutinybė verysad.gif Didžiausia ta mano baimė ir yra kas laukia ateityje..aš manau visiems jaunesniems tas šiuo metu kamuoja ypač tokie klausimai kaip: kur aš pasuksiu, ar tikrai teisingą kelią pasirinkau.. blink.gif Lazdų 10 gal gali reikšti irgi, kad turėsiu įdėti ateityje daugiau gal pastangų ir daugiau dirbti ir dar kas, gal vienu metu noriu padaryti visus darbus iškarto.. aš jau tokia esu.. Studijuoju vieną, ir nebaigus studijų panorau dar ir į antrą spec stoti, apsidruadimui su mintim afdrug kažkas nepavyks ir man nepasiseks ateityje kad turėčiau garantijų.. Kardų devyni gali reikšti ir nepasitenkinimą šiuo metu mano gyvenime...

Prisiimi per sunkią našta, kurios tu nepajėgi pakelti. Ko rezultatas - fizinis ir emocinis pervargimas, išsekimas. jojo megėja aš esu..išeit iš namų 8 ryte į darbus o grįžt puse 9, ir papildomo dar užsikrauti... Taip kad manau tikrai tavo interpretacija net labai ir vykus...
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2011 10 14, 10:07)
Matricos arbatėlė ir taro prie jos  wub.gif
Dėl jėgos ir apsilankymo pas dantistą, tai jei žiūrėt primityviai į tą waito kortos paveikslėlį, tai galima įžvelgt, kad ta moteriškaitė liūtuko smakrą glosto ir jo rodomus dantukus apžiūrinėja  biggrin.gif o ko  nepanašu į apsilankymą pas dantistą  biggrin.gif
Kortų darbe neturiu, tai kas dėl darbų, galėčiau tik vakare žiūrėt  smile.gif

Jooo suppper pastebėjimas kaip tuos dantis krapšto lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 14, 10:22)
Simoselis, balioncikas tau 4u.gif
Taip kad manau tikrai tavo interpretacija net labai ir vykus...

Dėkui, tikriausiai čia pirmas kartas, kai kažkas buvo į temą blush2.gif Beje, jei tave tai paguos, tai esu panašioj situacijoj ir lygiai taip pat jaučiuosi ax.gif Skirtumas tas, kad bedvejodama, ko noriu, antros specialybės nesirinkau ir tolesnes studijas vis atidėlioju rolleyes.gif (Dėl to ir rašiau, kad norėdamas, bet kas gali sau prisitaikyti)
Atsakyti
QUOTE(Biellka @ 2011 10 14, 10:06)
O kodel gi ne. smile.gif Juk moteris laiko liuta uz nasru (dantu). Kuo ne dantiste? smile.gif

QUOTE(skuba3 @ 2011 10 14, 10:07)
Dėl jėgos ir apsilankymo pas dantistą, tai jei žiūrėt primityviai į tą waito kortos paveikslėlį, tai galima įžvelgt, kad ta moteriškaitė liūtuko smakrą glosto ir jo rodomus dantukus apžiūrinėja  biggrin.gif o ko  nepanašu į apsilankymą pas dantistą  biggrin.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 14, 10:22)
Jooo suppper pastebėjimas kaip tuos dantis krapšto lotuliukas.gif  thumbup.gif

Dėkui merginoms už liūto dantukus 4u.gif O prie matricos užsiėmimo narstymo daugiau niekas neprisijungs? g.gif Man tai pasirodė įdomiau ir efektyviau nei Tymošenko analizė, nes yra atgalinis ryšys wub.gif
Atsakyti
Merginos help !!!
Klausiau kaip man seksis jei vyksiu keliom dienom i anglija (na su tetule savo). Iskrito lazdu 6, lazdu karalius ir kardu 10 blink.gif Kaip man reiktu suprasti? Lyg ir geros naujienos, lyg ir laimejimas, t.y. viskas gerai su ta kelione. Karalius sako apie lyg kazkokia parama, gera zinia ar pan., o kardu 10 tai man jau nepatiko unsure.gif Jis tarsi sako kad bus kazkokia pabaiga ir vilties praradimas, ji aprasoma kaip katastrofa, netiketa mirtis ar skausmas blink.gif Tetule pensininke ir ne jaunikles sveikatos, taciau ner blogai. Taip pat sakoapie sunkios situacijos pabaiga. ..Nebejuokinga darosi g.gif Kaip reiktu man ji ipinti i visa tai? ka galetu reiksti? Padekite please 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 14 spalio 2011 - 14:37