Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

Arba gal galit man ismesti kaip sektusi trumpa kelione i Londona? Butu aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 14, 16:57)
Arba gal galit man ismesti kaip sektusi trumpa kelione i Londona? Butu aciu smile.gif

pagal mano kortas - viskas bus gerai 4u.gif

imperatore - monetu 4 - tauriu 8
imperatores paaiskinamosios kardu 4, tauriu 9
apibendrinanti korta - pentakliu pazas

manau, kad tai nera labai reiksminga kelione, galbut mazas apsilankymas kazkur, pasventimas mazas, ar isigyjimas kazko g.gif

pareikalaus kazkiek finansu

tai maziukas ivykis tavo gyvenime smile.gif
Atsakyti
Sveika... pasiziurejau kokia laukia taves kelionė tai krito apc imperatorius , lazdu keturi , ir jega.... ir papildoma korta traukiau..iškrito pasaulis smile.gif ištikro nebloga jūsų kelione tik manau jausite spaudimą gal iš tos bubules,nes turėsit šokinėt aplink ją, gal tas kažkiek sukels nemalonomų.... o viskas turėtų būti norm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 14, 15:32)
Merginos help !!!
Klausiau kaip man seksis jei vyksiu keliom dienom i anglija (na su tetule savo). Iskrito lazdu 6, lazdu karalius ir kardu 10  blink.gif  Kaip man reiktu suprasti? Lyg ir geros naujienos, lyg ir laimejimas, t.y. viskas gerai su ta kelione. Karalius sako apie lyg kazkokia parama, gera zinia ar pan., o kardu 10 tai man jau nepatiko  unsure.gif  Jis tarsi sako kad bus kazkokia pabaiga ir vilties praradimas, ji aprasoma kaip katastrofa, netiketa mirtis ar skausmas  blink.gif Tetule pensininke ir ne jaunikles sveikatos, taciau ner blogai. Taip pat sakoapie sunkios situacijos pabaiga.  ..Nebejuokinga darosi  g.gif  Kaip reiktu man ji ipinti i visa tai? ka galetu reiksti? Padekite please  4u.gif

galbut padarysit kokia nors lemtinga isvada po keliones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 14, 15:32)
Merginos help !!!
Klausiau kaip man seksis jei vyksiu keliom dienom i anglija (na su tetule savo). Iskrito lazdu 6, lazdu karalius ir kardu 10  blink.gif  Kaip man reiktu suprasti? Lyg ir geros naujienos, lyg ir laimejimas, t.y. viskas gerai su ta kelione. Karalius sako apie lyg kazkokia parama, gera zinia ar pan., o kardu 10 tai man jau nepatiko  unsure.gif  Jis tarsi sako kad bus kazkokia pabaiga ir vilties praradimas, ji aprasoma kaip katastrofa, netiketa mirtis ar skausmas  blink.gif Tetule pensininke ir ne jaunikles sveikatos, taciau ner blogai. Taip pat sakoapie sunkios situacijos pabaiga.  ..Nebejuokinga darosi  g.gif  Kaip reiktu man ji ipinti i visa tai? ka galetu reiksti? Padekite please  4u.gif

Gal tiesiok pakeisi nuomone ar poziuri i kazkokiu tai aspektu ar zmogumi, o gal tai pades padaryt koks vyriskis lotuliukas.gif, o gal nebenoresi griz cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 14 spalio 2011 - 18:23
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 14, 19:22)
Gal tiesiok pakeisi nuomone ar poziuri i kazkokiu tai aspektu ar zmogumi, o gal tai pades padaryt koks vyriskis  lotuliukas.gif, o gal nebenoresi griz  cool.gif

pilnai imanoma, o nenores grizti ne namo, o pas tetule, ane, o vyras gali padet, o gali ir pati, be vyro pagelbos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Biellka @ 2011 10 14, 16:55)
imperatore - monetu 4 - tauriu 8
imperatores paaiskinamosios  kardu 4, tauriu 9
apibendrinanti korta - pentakliu pazas

manau, kad tai nera labai reiksminga kelione, galbut mazas apsilankymas kazkur, pasventimas mazas, ar isigyjimas kazko  g.gif

pareikalaus kazkiek finansu

tai maziukas ivykis tavo gyvenime smile.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 14, 17:04)
Sveika... pasiziurejau kokia laukia taves kelionė tai krito apc imperatorius , lazdu keturi , ir jega.... ir papildoma korta traukiau..iškrito pasaulis smile.gif ištikro nebloga  jūsų kelione tik manau jausite spaudimą gal iš tos bubules,nes turėsit šokinėt aplink ją, gal tas kažkiek sukels nemalonomų.... o viskas turėtų būti norm smile.gif

QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 14, 18:22)
Gal tiesiok pakeisi nuomone ar poziuri i kazkokiu tai aspektu ar zmogumi, o gal tai pades padaryt koks vyriskis  lotuliukas.gif, o gal nebenoresi griz  cool.gif

Aciu labai merginos, nuraminot smile.gif As tikrai truputi supanikavau, matyt matet tai blush2.gif Turiu padaryta atrologini horoskopa, kuris sako kad bus mirtis ar mirtys.. na tai istrigo nori ar nenori, kai pamaciau kardu 10, tai biski ir suskydau. Siaip neskystu, bet is kart pagalvojau visokiu nesamoniu doh.gif
O rimtai kalbant, tai as blogai supratau sia korta ar is viso ji ne tai turetu reiksti siame deliojime? ar reiktu mesti is naujo visa delione? doh.gif g.gif Ale kokia as dar zalia kaip pagalvoju doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Biellka @ 2011 10 14, 18:36)
pilnai imanoma, o nenores grizti ne namo, o pas tetule, ane, o vyras gali padet, o gali ir pati, be vyro pagelbos  rolleyes.gif

oij baikit jus cia man tongue.gif tetule pas mus gyvena, tai as tai tikrai grysiu namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 14, 22:58)
Aciu labai merginos, nuraminot smile.gif As tikrai truputi supanikavau, matyt matet tai  blush2.gif Turiu padaryta atrologini horoskopa, kuris sako kad bus mirtis ar mirtys.. na tai istrigo nori ar nenori, kai pamaciau kardu 10, tai biski ir suskydau. Siaip neskystu, bet is kart pagalvojau visokiu nesamoniu  doh.gif
O rimtai kalbant, tai as blogai supratau sia korta ar is viso ji ne tai turetu reiksti siame deliojime? ar reiktu mesti is naujo visa delione?  doh.gif  g.gif  Ale kokia as dar zalia kaip pagalvoju  doh.gif
Papildyta:

oij baikit jus cia man  tongue.gif  tetule pas mus gyvena, tai as tai tikrai grysiu namo biggrin.gif

O pas ka dareisi toki faina natala arba prognoze? bigsmile.gif wub.gif siaip tai persakysiu merginu ismananciu astro zodzius - tai nenuosprendis o galimybes tokios ar galimso aplinkybes, profu prasau papildyt, bet siualu nusiimt sita programa ir neprogramuot kad butent to ir sulauktum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezokvantė: 15 spalio 2011 - 09:13
Sveikos. Reikia jusu pagalbos. Mano draugas isvaziavo pas tarologe, ismeciau kortas, kaip jam seksis pas tarologe? Pati pas ta tarologe nesu buvusi, tad nerimauju, kad tikrai profesionale butu ir nepriburtu nesamone, ja rekomendavo Galina, tai gal ir nieko turi buti. TAigi,kortas tokias istraukiau- APVERSTA kardu 9, imperatoriene, likimo ratas. Na, ka as pati manau. Turbut jam pasitvrtins kazkokie itarimai, tai sukels jo nerima, baimes, vidini liudesi, nieko gero nezada. Bus svarstoma klausimai,kurie prieklausys tolimesnei ateiciai, kaip kazko naujo pradzia,pasikeitimai. Na kortos man tikrai sunkiai suprantamos, gal galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 14, 16:57)

Na atsiprasau, jei suklaidinsiu, dar tik mokausi..
Na, apie ta kelione dar gerokai pamastyciau. Kazkodel man ji nezada to, ko jus tikites. Kazkokie egoistiniai sumetimai ja lydes ir galimi nuostoliai. Jus ten vyksite ne profesniais reikalais? Galimas kazkoks sukciavimas ar manipuliavimas jumis, tas pats egoistiskumas, cia manyciau is kazkokio vyriskio puses. Neigiami aspektai, kurie slepia veidmainiskuma, ciniskumas net nesazininguma. Zmogus mokantis graziai pakalbeti, bet reiketu perprasti jo ta grazbilyste. Jus neliksite patenkinta ja, apmastymai ir nieko neveikimas..
O dar, suskaiciavau ta kvintesencija, gauvau 13- mirtis. Na, nemanau,kad kazkas gero. Nemalonus ivykiai, pasikeitimai, reikalaujantis auku. Liudesys..
Atsakyti
Gal kas nori pasiziuret kaip man seksis si vakara? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 15, 19:26)
Gal kas nori pasiziuret kaip man seksis si vakara? smile.gif

ka veikei vakare:

tauriu riteris (a)

gal nesei kam kysi smile.gif) ar siaip dovana, ar- net nezinau ejai i baliu- vaziavai kokia balta masina smile.gif o gal ejai tiesiog kazkam meileje prisipazinti smile.gif

kaip sekesi:

bemaisant iskrito tauriu karaliene.
o istraukiau tauriu 10. tai manau sekesi puikiai. jei ten pirma dalis apie prisipazinima jausmuose atitinka- tai gal si korta reikstu, kad jis abipusis. su vaivorykste ir vaikais ir namais smile.gif)

na- apibendrinant- vienos taures- tai vis tiek kazkas is jausmu/emociju srities turetu buti wink.gif
kiek i pievas? visiskai, ar kazkas yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 16 spalio 2011 - 09:49