Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

Diva smile.gif)) katik tik namo grizau:))))) lotuliukas.gif Na,,labai panasiai ir i tema... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 16, 14:12)
Diva smile.gif)) katik tik namo grizau:))))) lotuliukas.gif  Na,,labai panasiai ir i tema... smile.gif

na lauksim platesnio pasakojimo smile.gif
smagu jei nors kiek i tema.

O as vel apie velnia noriu pasakyt, kad nu tiksliai - jis reiskia depiliacija smile.gif siandien planavau tuo uzsiimti ir is ryto traukiu dienos kortas- nu ir akurat- velnias tut kak tut.smile.gif tik sikart apverstas. tai nezinau kodel jis apverstas- na isipjoviau tiesa sakant siek tiek, gal del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 14:34)
na lauksim platesnio pasakojimo smile.gif
smagu jei nors kiek i tema.

O as vel apie velnia noriu pasakyt, kad nu tiksliai - jis reiskia depiliacija smile.gif siandien planavau tuo uzsiimti ir is ryto traukiu dienos kortas- nu ir akurat- velnias tut kak tut.smile.gif tik sikart apverstas. tai nezinau kodel jis apverstas- na isipjoviau tiesa sakant siek tiek, gal del to smile.gif

Istikro velnias labai daug ka reiskia, kuo toliau tuo daugiu reiksmiu atrasti ir susiti galima... Beja ir persivalgyma ir t.t ir t.t smile.gif

Beja Diva tam klausimui man irgi krito tauriu riteris smile.gif Konkreciai reiskia veikiausiai kokia stuacija arba manau net asmeni..o greiciausiai - asmeni..Bat kodel tiek tauriu turbtu daug krito, nes kur buvau tu tauriu tiek ir buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif M.... buvau ir demesiu apipilta visai netiketai kas man pekele nuotaika ir suteike pasitikejimo savimi.. blush2.gif sutikau daug senu draugu.. vienam tarpe is ju zmogu kurio nemaciau tris metus ir negirdejau jokiu jokiu naujienu apie ji bei ziniu... ir tikrai buvo labai didele nuostaba... tikrai nesitikejau sutikti sio asmens... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 16, 18:39)
Istikro velnias labai daug ka reiskia, kuo  toliau tuo daugiu reiksmiu atrasti ir susiti galima... Beja ir persivalgyma ir t.t ir t.t smile.gif

Beja Diva tam klausimui man irgi krito tauriu riteris smile.gif  Konkreciai reiskia veikiausiai kokia stuacija arba manau net asmeni..o greiciausiai  - asmeni..Bat kodel tiek tauriu turbtu daug krito, nes kur buvau tu  tauriu tiek ir buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  M.... buvau ir demesiu apipilta visai netiketai kas man pekele nuotaika ir suteike pasitikejimo savimi.. blush2.gif sutikau daug senu draugu.. vienam tarpe is ju zmogu kurio nemaciau tris metus ir  negirdejau jokiu jokiu naujienu apie ji bei ziniu... ir tikrai buvo labai didele nuostaba... tikrai nesitikejau sutikti sio asmens...  blink.gif

aisku. na smagu, kad bent kortos taip krenta. su daug tauriu ir tauriu riteriu smile.gif))

jei kam idomu- istraukit kur buvom sivakar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 18:55)
aisku. na smagu, kad bent kortos taip krenta. su daug tauriu ir tauriu riteriu smile.gif))

jei kam idomu- istraukit kur buvom sivakar smile.gif

monetu riteris, lazdu karaliene apv ir lazdu sesi... smile.gif smile.gif Ale netnezinau taip norisi pasakyti kad buvote aplankiusi kazkokius gal ir giminaicius arba sutikote juo? Gal aplankete kokia soda, kaima... taip nezinau norisi sakyt kazko kad buvot aplankiusi savo uosviene lotuliukas.gif
Atsakyti
Diva ne kapinese? g.gif

nes man iskrito apv. paskutinis teismas, apv. pakabintasis ir apv. kardu 10
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif Tikiuosi savaitgalis geras buvo smile.gif
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 10 15, 09:12)
O pas ka dareisi toki faina natala arba prognoze?  bigsmile.gif  wub.gif  siaip tai persakysiu merginu ismananciu astro zodzius - tai nenuosprendis o galimybes tokios ar galimso aplinkybes, profu prasau papildyt, bet siualu nusiimt sita programa ir neprogramuot kad butent to ir sulauktum  4u.gif

Taip, zinau as sitai ir neimu i galva taip kad tik apie tai ir galvociau wink.gif Tikrai nieko sau neprogramuoju 4u.gif ir jei taip butu tai ir Taro negaleciau paimti i rankas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 16, 19:05)
Diva ne kapinese? g.gif

as irgi prisidedu dar prie kapiniu nes man vvo sikrites kardu 8etas smile.gif
Atsakyti
jau issiduot, ar dar kas trauks?
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 20:55)
jau issiduot, ar dar kas trauks?

pasiduok pasiduok smile.gif
Atsakyti
ok. buvom cirke:)

tai va monetu riteris ir lazdu 6 rodo raitelius- ju buvo ir nemazai smile.gif)
dar pakabintasis- irgi gali buti akrobate- kabojo ji uz koju tikrai. del kardu 10 nieko apart kitos realybes- nesugalvoju- buvo fokusai- be kardu tiesa, bet 10 kaip ir reiksia pabaiga, perejima i nauja pradzia, transformacija, tai transformaciju irgi buvo. va. gal kas dar ka pamatys?

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 16, 19:03)
monetu riteris, lazdu karaliene apv ir lazdu sesi... smile.gif  smile.gif  Ale netnezinau taip norisi pasakyti kad buvote aplankiusi kazkokius gal ir giminaicius arba sutikote juo? Gal aplankete kokia soda, kaima... taip nezinau norisi sakyt kazko kad buvot aplankiusi savo uosviene lotuliukas.gif

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 16, 19:05)
Diva ne kapinese? g.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 16, 19:07)
as irgi prisidedu dar prie kapiniu nes man vvo sikrites kardu 8etas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 21:09)
ok. buvom cirke:)

o siaube, niekad nebuciau pagalvojusi biggrin.gif
Atsakyti