QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 19:50)
kokie x jausmai tau
iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Manau tai iliuzija o ne jausmai nenoras pamatyti tikra situacija , nemanau kad tai meile, galbut konfliktuojate? galbut jis arba tu sieki materealines naudos vienas is kito?
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
gresia materealiniai praradimai, vienas kita ivelsite i skolas.Taciau situacija nera bloga ir viskas turetu issispresti gerai.
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Laukia naujoves , naujas , nezinomas etapas , nepastovumas. Manau ten tau teks kovoti uz save ,kad kazka pasiektum, isitvirtintum. Galbut tavyje prasides vidinis konfliktas , pasimesi.
Saldzioji, Ačiū kortos krito gan gerai..ištikro pirmoji situacija itin gerai nusakyta.. o ištikro buvo taip, kad pamačiau žmogų kurio nesitikėjau sutikti ir kilo konfliktas, gan skaudus man.. ir manau kitai pusei.. tauriu septynetas turbūt nusako kokia buvo situacija.. Abu buvom girti

O monetu dama... tai tiesiog kalba manau, kad tiek salia manes, tiek salia jo stovejo kitas partneris

)) Gal pasitvirtina si kortos reiksme kad tai gali būti nuoroda į trečius asmenis?
kokia perspektyva... Na materealiniu kazkokiu nuostoliu negresa (turto bendro ner) Tačiau manau vienas kitam asocijuosimes su nuoskaudom gal kokiom... Asmeniškai man.. Monetu 7etas kalba apie apmąstymus ir prisiminimus kazkokius... Na ir teismas apv, ir kardu 10 apv.. Kad bendravimo daugiau nenoriu ir jis bus nutrauktas visiškai
Na o Dėl Amerikos.. kritęs kvailys.. tai tikraitai būtų pats beprotiškiausias dalykas mano gyvenime jeigu išlekčiau tiek toli nuo namų per šį artimiausią pusmetį (dokumentai ir yra tvarkomi tam, kad kada aš apsispręsiu ir panorėsiu leksiu ten

) Apv lazdų pažas gal šneka, kad kažką raraščiau čia ką palikčiau, arba,kad gal sunkiai seksis save atskleisti... na o galia man visai patinka čia