Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

gal kas kokiu kalusymu turit? 4u.gif norisi bandyt mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 12:33)
gal kas kokiu kalusymu turit?  4u.gif  norisi bandyt mokytis smile.gif

Kokie X jausmai man? kokia santykiu ateitis?

Kokios mano perspektyvos Amerikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 01, 14:10)
Kokie X jausmai man?  kokia santykiu ateitis?

Kokios mano perspektyvos Amerikoje smile.gif

kokie x jausmai tau 4u.gif
iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Manau tai iliuzija o ne jausmai nenoras pamatyti tikra situacija , nemanau kad tai meile, galbut konfliktuojate? galbut jis arba tu sieki materealines naudos vienas is kito? g.gif
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
gresia materealiniai praradimai, vienas kita ivelsite i skolas.Taciau situacija nera bloga ir viskas turetu issispresti gerai.
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Laukia naujoves , naujas , nezinomas etapas , nepastovumas. Manau ten tau teks kovoti uz save ,kad kazka pasiektum, isitvirtintum. Galbut tavyje prasides vidinis konfliktas , pasimesi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 01 lapkričio 2011 - 20:03
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 19:50)
kokie x jausmai tau  4u.gif
iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Manau tai iliuzija o ne jausmai nenoras pamatyti tikra situacija , nemanau kad tai meile, galbut konfliktuojate? galbut jis arba tu sieki materealines naudos vienas is kito?  g.gif
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
gresia materealiniai praradimai, vienas kita ivelsite i skolas.Taciau situacija nera bloga ir viskas turetu issispresti gerai.
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Laukia naujoves , naujas , nezinomas etapas , nepastovumas. Manau ten tau teks kovoti uz save ,kad kazka pasiektum, isitvirtintum. Galbut tavyje prasides vidinis konfliktas , pasimesi. 4u.gif

Saldzioji, Ačiū kortos krito gan gerai..ištikro pirmoji situacija itin gerai nusakyta.. o ištikro buvo taip, kad pamačiau žmogų kurio nesitikėjau sutikti ir kilo konfliktas, gan skaudus man.. ir manau kitai pusei.. tauriu septynetas turbūt nusako kokia buvo situacija.. Abu buvom girti biggrin.gif O monetu dama... tai tiesiog kalba manau, kad tiek salia manes, tiek salia jo stovejo kitas partneris smile.gif)) Gal pasitvirtina si kortos reiksme kad tai gali būti nuoroda į trečius asmenis? smile.gif

kokia perspektyva... Na materealiniu kazkokiu nuostoliu negresa (turto bendro ner) Tačiau manau vienas kitam asocijuosimes su nuoskaudom gal kokiom... Asmeniškai man.. Monetu 7etas kalba apie apmąstymus ir prisiminimus kazkokius... Na ir teismas apv, ir kardu 10 apv.. Kad bendravimo daugiau nenoriu ir jis bus nutrauktas visiškai smile.gif

Na o Dėl Amerikos.. kritęs kvailys.. tai tikraitai būtų pats beprotiškiausias dalykas mano gyvenime jeigu išlekčiau tiek toli nuo namų per šį artimiausią pusmetį (dokumentai ir yra tvarkomi tam, kad kada aš apsispręsiu ir panorėsiu leksiu ten smile.gif ) Apv lazdų pažas gal šneka, kad kažką raraščiau čia ką palikčiau, arba,kad gal sunkiai seksis save atskleisti... na o galia man visai patinka čia bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz pakomentavimus reiks dasirasyti tavo pastabas prie kortu reiksmiu nes tokiu pas mane nera doh.gif mirksiukas.gif

gal galite padeti
paklausiau kas butu jei X po 2 sav gryztu
Krito
tauriu riteris apverstas
ketvertas monetu apverstas
lazdu devyni

pati mastau ape :
keri ir hipnotizuoja turi nora pasinaudoti.princas prie mylimosios lango padainuoja serenada pavalgo permiega ir dingsta nepalikes adreso doh.gif sujaukia nuotaika savo pazadais ,pastoviai iesko nauju ispudziu.man reiktu pazeti tiesai i akis nes nenoriu matyti tikroves g.gif pavydas , gobsumas ciuju jam gaila manes kitiems biggrin.gif ) islaidos gali buti nesutarimu . matyt jis kentejes ankciau del to jauciasi iskaudintas dabar vel bijo kovos ir yra jai pasiruosias ... gal jis bijo kad apgausiu ji arba iskaudinsiu... ispeja apie naujus isbandymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 23:12)
aciu uz pakomentavimus reiks dasirasyti tavo pastabas prie kortu reiksmiu nes tokiu pas mane nera  doh.gif  mirksiukas.gif

gal galite padeti
paklausiau kas butu jei X po 2 sav gryztu
Krito
tauriu riteris apverstas
ketvertas monetu apverstas
lazdu devyni

pati mastau ape :
keri ir hipnotizuoja turi nora pasinaudoti.princas prie mylimosios lango padainuoja serenada pavalgo permiega ir dingsta nepalikes adreso  doh.gif sujaukia nuotaika savo pazadais ,pastoviai iesko nauju ispudziu.man reiktu pazeti tiesai i akis nes nenoriu matyti tikroves g.gif pavydas , gobsumas ciuju jam gaila manes kitiems biggrin.gif ) islaidos  gali buti nesutarimu . matyt jis kentejes ankciau del to jauciasi iskaudintas dabar vel bijo kovos ir yra jai pasiruosias ...  gal jis bijo kad apgausiu ji arba iskaudinsiu...  ispeja apie naujus isbandymus g.gif

o as ciuju tu geriau nežiūrėk tos Staubės knygos, nes matau viskas nuo jos nupilta ką parašei.. Anglų supranti? Jai taip tai pabandyk anglų kalba domėtis...bus tau geriau mirksiukas.gif Lazdų devyni gal kaip tik kalba kad tu juo jau esi labai nusivylusi ir nebepasitiki ir kad pati gal nebenorėsi tų santykių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 02, 01:02)
o as ciuju tu geriau nežiūrėk tos Staubės knygos, nes matau viskas nuo jos nupilta ką parašei.. Anglų supranti? Jai taip tai pabandyk anglų kalba domėtis...bus tau geriau mirksiukas.gif Lazdų devyni gal kaip tik kalba kad tu juo jau esi labai nusivylusi ir nebepasitiki ir kad pati gal nebenorėsi tų santykių smile.gif

na nenupilta bet isimtos esmes kurios manau tinka smile.gif tik idomu kur rasti tikrai gerus saltinius anglu kalba smile.gif
Kiek vienai draugei buriau tai viskas 100% atitinka o vat kai save buriu labai sudetinga doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Koks bus darbo pokalbio rezultatas?
Kvailys-Kalavijų 4-Velnias
Rizika, permainos, nauja pradžia. Bet kliudys kažkokios silpnybės, gal net nevykusiai pajuokausiu, na man kažkaip nepasitikėjimas savimi akis bado rolleyes.gif Tik ką tas kardų 4 nori pasakyt? Kad per daug neadekvačiai matau situaciją? g.gif
Gal kas kitaip pakomentuotų? Grįžusi būtinai pakomentuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Saldzioji18 gal paziuretum kaip spresis artimiausiu metu mano santykiai, kas is ju seka, ir kaip spresis mano finansiniai reikalai, busto klausimas...
Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 11 02, 10:42)
Rizika, permainos, nauja pradžia. Bet kliudys kažkokios silpnybės, gal net nevykusiai pajuokausiu, na man kažkaip nepasitikėjimas savimi akis bado  rolleyes.gif Tik ką tas kardų 4 nori pasakyt? Kad per daug neadekvačiai matau situaciją?  g.gif
Gal kas kitaip pakomentuotų? Grįžusi būtinai pakomentuosiu  mirksiukas.gif

Nžn man krentant kvailui nuotaika būna gan optimistiška pokalbis manau turėtų gal turėti tam tikrą nuotaiką tokią optimistišką,spontanišką gal? smile.gif Kalavijų keturi..Tai manau laukimas, tiesiog lauksite pokalbio rezultato manau ir tai nurdo tam tikrą pokolkas vyraujančią nežinomybę... Kas laukia , kad įvyks ir t.t Tai tam tikra stagnacija... Na ir velnias gali reikšti gal kad kažkaip kažkas bandys gal apgauti jumis kažkaip? ARba nurodo tarkim tam tikrą piknaudžiavimą kažkokia tais geresne padėtimi.. Visgi kortų kvintencija DA XIX Saulė... Na įdomu kaip tas Arkanas pasireikš... g.gif

Einu ištauksiu jums pati kortas pasižiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 02, 11:49)
Saldzioji18 gal paziuretum kaip spresis artimiausiu metu mano santykiai, kas is ju seka, ir kaip spresis mano finansiniai reikalai, busto klausimas...
Dekoju is anksto 4u.gif

kaip suprantu jus pati taro neuzsiimate tai negaliu traukti ,nes mes cia mokomes blush2.gif
Atsakyti
Kas norit pasipraktikuot? 4u.gif
si men turiu kelione 5dienom
i siltus krastus, kartu su sese

Kaip man ten seksis? Idomu ir kaip man asmeniskai ir kaip paemus kartu su sese. Kokiu patarimu gal butu 4u.gif

Butinai gryzus pakomentuosiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 11 02, 11:42)
Rizika, permainos, nauja pradžia. Bet kliudys kažkokios silpnybės, gal net nevykusiai pajuokausiu, na man kažkaip nepasitikėjimas savimi akis bado  rolleyes.gif Tik ką tas kardų 4 nori pasakyt? Kad per daug neadekvačiai matau situaciją?  g.gif
Gal kas kitaip pakomentuotų? Grįžusi būtinai pakomentuosiu  mirksiukas.gif

gal daug labai tikesies, bet galimas uzlaikymas, atsidejimas del nevykusiu aplinkybiu, dar man pasirode, kad labai stresuosi ir po visko kaip akmuo nukris smile.gif
Atsakyti