gal kas kokiu kalusymu turit?  
  norisi bandyt mokytis 

QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 12:33)
Kokie X jausmai man? kokia santykiu ateitis?
Kokios mano perspektyvos Amerikoje
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 01, 14:10)
kokie x jausmai tau
iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Manau tai iliuzija o ne jausmai nenoras pamatyti tikra situacija , nemanau kad tai meile, galbut konfliktuojate? galbut jis arba tu sieki materealines naudos vienas is kito?
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
gresia materealiniai praradimai, vienas kita ivelsite i skolas.Taciau situacija nera bloga ir viskas turetu issispresti gerai.
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Laukia naujoves , naujas , nezinomas etapas , nepastovumas. Manau ten tau teks kovoti uz save ,kad kazka pasiektum, isitvirtintum. Galbut tavyje prasides vidinis konfliktas , pasimesi.
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 19:50)
kokie x jausmai tau  

iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Manau tai iliuzija o ne jausmai nenoras pamatyti tikra situacija , nemanau kad tai meile, galbut konfliktuojate? galbut jis arba tu sieki materealines naudos vienas is kito?
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
gresia materealiniai praradimai, vienas kita ivelsite i skolas.Taciau situacija nera bloga ir viskas turetu issispresti gerai.
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Laukia naujoves , naujas , nezinomas etapas , nepastovumas. Manau ten tau teks kovoti uz save ,kad kazka pasiektum, isitvirtintum. Galbut tavyje prasides vidinis konfliktas , pasimesi.
iskrito:
bokstas apverstas
monetu 9
tauriu 7
Santykiu ateitis
monetu7 apverstas
teismas apverstas
kardu 10 apverstas
Perspektyvos Amerikoje
Kvailys
lazdu riteris apverstas
galia
Saldzioji, Ačiū kortos krito gan gerai..ištikro pirmoji situacija itin gerai nusakyta.. o ištikro buvo taip, kad pamačiau žmogų kurio nesitikėjau sutikti ir kilo konfliktas, gan skaudus man.. ir manau kitai pusei.. tauriu septynetas turbūt nusako kokia buvo situacija.. Abu buvom girti
kokia perspektyva... Na materealiniu kazkokiu nuostoliu negresa (turto bendro ner) Tačiau manau vienas kitam asocijuosimes su nuoskaudom gal kokiom... Asmeniškai man.. Monetu 7etas kalba apie apmąstymus ir prisiminimus kazkokius... Na ir teismas apv, ir kardu 10 apv.. Kad bendravimo daugiau nenoriu ir jis bus nutrauktas visiškai
Na o Dėl Amerikos.. kritęs kvailys.. tai tikraitai būtų pats beprotiškiausias dalykas mano gyvenime jeigu išlekčiau tiek toli nuo namų per šį artimiausią pusmetį (dokumentai ir yra tvarkomi tam, kad kada aš apsispręsiu ir panorėsiu leksiu ten
                aciu uz pakomentavimus reiks dasirasyti tavo pastabas prie kortu reiksmiu nes tokiu pas mane nera  

gal galite padeti
paklausiau kas butu jei X po 2 sav gryztu
Krito
tauriu riteris apverstas
ketvertas monetu apverstas
lazdu devyni
pati mastau ape :
keri ir hipnotizuoja turi nora pasinaudoti.princas prie mylimosios lango padainuoja serenada pavalgo permiega ir dingsta nepalikes adreso
 sujaukia nuotaika savo pazadais ,pastoviai iesko nauju ispudziu.man reiktu pazeti tiesai i akis nes nenoriu matyti tikroves 
 pavydas , gobsumas ciuju jam gaila manes kitiems 
 ) islaidos  gali buti nesutarimu . matyt jis kentejes ankciau del to jauciasi iskaudintas dabar vel bijo kovos ir yra jai pasiruosias ...  gal jis bijo kad apgausiu ji arba iskaudinsiu...  ispeja apie naujus isbandymus 

gal galite padeti
Krito
tauriu riteris apverstas
lazdu devyni
pati mastau ape :
keri ir hipnotizuoja turi nora pasinaudoti.princas prie mylimosios lango padainuoja serenada pavalgo permiega ir dingsta nepalikes adreso
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 01, 23:12)
aciu uz pakomentavimus reiks dasirasyti tavo pastabas prie kortu reiksmiu nes tokiu pas mane nera  

gal galite padeti
Krito
tauriu riteris apverstas
lazdu devyni
pati mastau ape :
 sujaukia nuotaika savo pazadais ,pastoviai iesko nauju ispudziu.man reiktu pazeti tiesai i akis nes nenoriu matyti tikroves 
 pavydas , gobsumas ciuju jam gaila manes kitiems 
 ) islaidos  gali buti nesutarimu . matyt jis kentejes ankciau del to jauciasi iskaudintas dabar vel bijo kovos ir yra jai pasiruosias ...  gal jis bijo kad apgausiu ji arba iskaudinsiu...  ispeja apie naujus isbandymus 
gal galite padeti
Krito
tauriu riteris apverstas
lazdu devyni
pati mastau ape :
o as ciuju tu geriau nežiūrėk tos Staubės knygos, nes matau viskas nuo jos nupilta ką parašei.. Anglų supranti? Jai taip tai pabandyk anglų kalba domėtis...bus tau geriau
QUOTE(matrica_2 @ 2011 11 02, 01:02)
o as ciuju tu geriau nežiūrėk tos Staubės knygos, nes matau viskas nuo jos nupilta ką parašei.. Anglų supranti? Jai taip tai pabandyk anglų kalba domėtis...bus tau geriau 
 Lazdų devyni gal kaip tik kalba kad tu juo jau esi labai nusivylusi ir nebepasitiki ir kad pati gal nebenorėsi tų santykių 
na nenupilta bet isimtos esmes kurios manau tinka
Kiek vienai draugei buriau tai viskas 100% atitinka o vat kai save buriu labai sudetinga
                Sveikos 
 Koks bus darbo pokalbio rezultatas?
Kvailys-Kalavijų 4-Velnias
Rizika, permainos, nauja pradžia. Bet kliudys kažkokios silpnybės, gal net nevykusiai pajuokausiu, na man kažkaip nepasitikėjimas savimi akis bado
 Tik ką tas kardų 4 nori pasakyt? Kad per daug neadekvačiai matau situaciją?  

Gal kas kitaip pakomentuotų? Grįžusi būtinai pakomentuosiu

Rizika, permainos, nauja pradžia. Bet kliudys kažkokios silpnybės, gal net nevykusiai pajuokausiu, na man kažkaip nepasitikėjimas savimi akis bado
QUOTE(simoselis @ 2011 11 02, 10:42)
Sveikos 

Nžn man krentant kvailui nuotaika būna gan optimistiška pokalbis manau turėtų gal turėti tam tikrą nuotaiką tokią optimistišką,spontanišką gal?
Einu ištauksiu jums pati kortas pasižiūrėsiu
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 02, 11:49)
Saldzioji18 gal paziuretum kaip spresis artimiausiu metu mano santykiai, kas is ju seka, ir kaip spresis mano finansiniai reikalai, busto klausimas...
Dekoju is anksto
Dekoju is anksto
kaip suprantu jus pati taro neuzsiimate tai negaliu traukti ,nes mes cia mokomes
                Kas norit pasipraktikuot?  

si men turiu kelione 5dienom
i siltus krastus, kartu su sese
Kaip man ten seksis? Idomu ir kaip man asmeniskai ir kaip paemus kartu su sese. Kokiu patarimu gal butu

Butinai gryzus pakomentuosiu
Papildyta:
gal daug labai tikesies, bet galimas uzlaikymas, atsidejimas del nevykusiu aplinkybiu, dar man pasirode, kad labai stresuosi ir po visko kaip akmuo nukris

si men turiu kelione 5dienom
i siltus krastus, kartu su sese
Kaip man ten seksis? Idomu ir kaip man asmeniskai ir kaip paemus kartu su sese. Kokiu patarimu gal butu
Butinai gryzus pakomentuosiu
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 11 02, 11:42)
Sveikos 

gal daug labai tikesies, bet galimas uzlaikymas, atsidejimas del nevykusiu aplinkybiu, dar man pasirode, kad labai stresuosi ir po visko kaip akmuo nukris