QUOTE(Ugnyte~ @ 2011 11 02, 13:24)
Kas norit pasipraktikuot?
si men turiu kelione 5dienom
i siltus krastus, kartu su sese
Kaip man ten seksis? Idomu ir kaip man asmeniskai ir kaip paemus kartu su sese. Kokiu patarimu gal butu
Butinai gryzus pakomentuosiu
Papildyta:
gal daug labai tikesies, bet galimas uzlaikymas, atsidejimas del nevykusiu aplinkybiu, dar man pasirode, kad labai stresuosi ir po visko kaip akmuo nukris
Kaip seksis Ugnytei 5 Dienų kelionė?
Kardu riteris, pasaulis ir kardų 3 apv
Na manau kelionės pradžia jūsų laukia labai įdomi, veikiausiai norėsite iškart aktyviai viską nuveiti, labai didelis susidomėjimas trauks akį

būsite iti energinga, tik kiek vėliau atsipalaiduosite..

Man ta moteris Pasaulio kortoje tokia nuoga tai su jumis asocijuojasi, kad jausites paskui laisvai,atsipalaiduosi, užmiršite visus rūpesčius. visgi manau sėkminga kelionė bus ir pati joseiga.. tik vat kritusi kardų paskutinė mostis man kažkaip sako, kad labai labai nennorėsi palikti tų šiltų kraštų ir, kadvėliau gtrįžusi net iš kelionės turėsi šiokią tokią mini depresiją... ale,, kaip gaila, kad jau riekia namo, norėsite dar ilgiau tame krašte paiilsėti, kažką dar daugiau nuveikti''
Kaip seksis Kelionėje Jūsų sesei?
Tauriu 7etas, (a) Kvailys, (a) kardų8
Na manau jai irgi turėtų sektis neblogai, tiek septynios taurės rodo man kažkokias pagundas pasilinksminimus, gal baliuką užuturėsit, gal sesė daugiau maistu piknaudžiaus ir visokiomis kitomis gerybėmis, ir tas apverstas kvailys toks jausmas man ir sako, kad jai viskas bus taip dzin, kad leis sau elgtis taip kaip ji nori... Gal svetimame krašte labai atsipalaiduos ir pamirš esančią buitį... Beja paskutinėje kortoje jai irgi krito kardų mostis, manau jai taip pat irgi bus sunku palikti šį kraštą

Gal kelionės laikas pasirodys per trumpas? Nežinau betmanau, kad tiekvienai tiek kitai atostogų norėsisi kur kas daugiau ir namo grįžti tikrai nedegstie
Beja iškrito bemaišant monetų 6.. Vyras Dalina auksą... Gališleisti pinigų pirkiniams?