QUOTE(migle31 @ 2011 11 03, 14:00)
Laba diena tarologės, aš taip pat kartais paimu kortas į rankas, bet esu dar labai labai silpna ir štai išmečiau sau dėl verslo plėtros, klausimas " Kaip seksis verslas naujoje vietoje?" iškrito imperatorius (IV), likimo ratas (VII) ir žvaigždė (XVII) kaladė su visais arkanais (didieji ir mažieji) gal kuri galėtų pakomentuoti būčiau labai dėkinga.
Aš pati kaip supratau tai labai netgi nebogai, imperatorius rodo jog esu ne naujokė šioje srityje ir įgytos žinios bei patirtis duos gerų rezultatų, laimės ratas rodo jog ne viskas rožėm klota bet fortūna bus man palanki o tai dar sustiprina žvaigždė.
Labai prašau mergaitės kaip jūs matote mano kortas pakomentuokit. Man tai labai svarbu kadangi versle planuoju dideles permainas.
Paskutine krito Zvaigzde, kas leidzia manyti, jog tavo planai ne tik, kad itin toli siekiantys, bet tu jau esi pradejusi ju realizacija. Siaip tai pagal kortas - visi sansai tiketis sekmes...maza to - tu dabar net neitari, ant kiek tai bus reiksmingas zingsnis tavo gyvenime (

net nupurte - prisiminiau save)...Savaime suprantama, tu tai galesi ivertinti tik po kiek laiko, atsigrezusi i nueita kelia

Likimo Ratas (kodel rasai, kad tai VII? Suklydai?) jau pats savaime kalba apie tai, kad arteja didziules permainos - galbut netgi kurkas didesnes, nei dabar planuoji ir buk pasiruosusi su tuo tvarkytis. Kalbant apie darba, versla, sis arkanas kalba apie tai, kad tai butent ta sritis, kur tu save gali realizuoti. Imperatorius sako, kad prie reikalo reikia prieiti itin racionaliai ir pragmatiskai. Cia paplaukusioms svajonems nebe vieta - visi planai turi tureti aiskias formas ir konkretuma. Imperatorius - tai aiski koncepcija, disciplina,atkaklumas, ryztas ir, be abejo, atsakomybe uz savo priimtus sprendimus. Kadangi salia Likimo Ratas, kuris nepavaldus zmogui, tai Imperatorius savo ruoztu siulo nepult i krastutinumus, nesiekti tobulo tobulumo (sviestas sviestuotas

), vengti despotizmo apraisku, nekovoti uz valdzia ir kuo daugiau lankstumo...Priesingu atveju Likimo Rato krypti numatyti bus sunku

Reziume - atsizvelgiant i kortu patarimus, pirmyn - turetu viskas buti sekmingai