Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 17, 20:37)
Zinau, kad jos negali buti lyginamos, bet vis tiek, idomu, kodel musu tarologai neraso knygu?

lotuliukas.gif kurie? isvardink nors viena, kuris LT yra "ismanantis savo darba" daugiau nei turgaus buitinis lygmuo? Nors viena bigsmile.gif
Atsakyti
Na merginos tai puiki proga lavinti rusu kalba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 21:23)
A tai ko neklausi? rolleyes.gif
Jei būsi gera, gi padės kas nors rolleyes.gif . Aišku, turėsi atidirbti, arba natūra atlyginti, bet užtata knygą suprasi ax.gif  ax.gif

oki..... man natura labiausiai paciai patinka atidirbinet wub.gif biggrin.gif

Na o jei rimtai tai turėsiu omenyj. bet klausiu keliu žodžiu kurie moką rusų kalbą gerai, bet vat ir pati pramokau kažkiek.. Netik taro mokaus betir kalbas ir anglų ir rusų ax.gif O ką dar skaitot be terezos?drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 17, 21:28)
Na merginos tai puiki proga lavinti rusu kalba bigsmile.gif

Neskleisk erezijų dry.gif Aš pvz. tamsuole norėjau būti, bet ne, sudarkė mano potencialą su knygom visokiom verysad.gif verysad.gif

Mažiau žinai, ramiau miegi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 22:33)
Neskleisk erezijų dry.gif Aš pvz. tamsuole norėjau būti, bet ne, sudarkė mano potencialą su knygom visokiom verysad.gif  verysad.gif
Mažiau žinai, ramiau miegi rolleyes.gif  rolleyes.gif

Nu mona sese.. dar ne velu pasitaisyti bigsmile.gif lietuviskos literaturos taro tema apstu, tik lavinkis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 17 spalio 2011 - 21:37
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 21:26)
lotuliukas.gif kurie? isvardink nors viena, kuris LT yra "ismanantis savo darba" daugiau nei turgaus buitinis lygmuo? Nors viena  bigsmile.gif

oki Chiro tai noooors vieną vieną pasakyk Lt kuris geras yra g.gif Ar nejaugi nei vieno nėra gero būrėjo-tarologo-konsultanto ir t.t? Gal neuztenka čia tik taro, o turi būt dar ir šauniu ekstrasensu g.gif Kokie tarkim atsiliepimai apie garsiaja Vaiva? g.gif
Na o jei Lt nėra visgi, kuris geras pasaulyje skaitosi? Ir aišku gyvas dar....
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 19:58)
Manau kad gerai supratai smile.gif  Man čia monetų pažas rodo kaip tavo labai dideles viltis ir noragauti sutikimą

o aš galvojau, kad pažas gali rodyt tą žmogų, kuriam siunčiau pasiūlymą g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 21:36)
oki Chiro tai noooors vieną vieną pasakyk Lt kuris geras yra g.gif  Ar nejaugi nei vieno nėra gero būrėjo-tarologo-konsultanto ir t.t? Gal neuztenka čia tik taro, o turi būt dar ir šauniu ekstrasensu g.gif  Kokie tarkim atsiliepimai apie  garsiaja Vaiva? g.gif 
Na o jei Lt nėra visgi, kuris geras pasaulyje skaitosi? Ir aišku gyvas dar....

lotuliukas.gif Pilna puikiu tarologu, ivaldziusiu pilna ezokvanta...bet ne LT - cia tokiu nera ir buti negali, nes nera tradiciju...Gal ir yra su rusu mokykla, bet as gi nebutinai turiu juos zinoti...tuo labiau, kad tokie tikrai nepriimines kvailu mergu ir negais savo brangaus laiko ju apsiseilejusiom vapalionem klausyti irnesakyk.gif O Vaivos mokslai tai isvis daugiau nei juokingi - tiesiog ji pradejo, kai sitas versliukas dar toli grazu neklestejo...Atsispausdino Šmakovo DA tekstus ir pati pradejo kursus vesti...Na ir, savaime suprantama, ilgamete patirtis - per tiek laiko ir pati bukiausia bezdzione ismoks kalbeti irnesakyk.gif Vardinti rusus tau neapsimoka, nes nei vaziuosi, nei ka...Be to ju paslaugos kainuoja vos ne automobili bigsmile.gif (hiperbolizuoju, bet tikrai labai daug)
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 20:47)
reiketu paskambint i leidykla ir pasiulyt isversti terezos knyga.... rolleyes.gif

o tiksliau kaip butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 14:04)
traukiu du kartus kortas.... tai pirmuoju atveju buvo  kardud5 apvmtauriu penki apv, ir tauriu 10 apv.. paskui kitu krito pentakliu6,pentakliu tuzas ir pentakliu keturi.. smile.gif  smile.gif  toks jausmas kad dirbate aptarnavimo srityje kur aptarnaujate tam tikrus kilentus, o tarkim administratore gal kokia, gal kokia banke, gal kokioje kredito istaigoje..  siaip istikro pradziai  norejau net paklaust ar jums patinka jusu dirbamas darbas? nes manau daug kur gal susidariat su neigiamais zmonem, na taprasme kad jumis jie erzina.... rolleyes.gif

o kokios kalades buvo- idomu- as waite paziurejau- tai man antras traukimas visai linksmai pasirode wink.gif)

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 14:34)
nes su viena ir kita kalade ziurejau tai  ir sakiau kad sritis susijusi su administracine.... g.gif  nesuprantu ko  dar paklausti konkreciau... kurioje vietoje dirbate? g.gif  Ar kaip.. nesuprantu ar teisingai ar netaisingai apsakiau blush2.gif
Papildyta:
istraukiau vel kardu penketa ir apv  taures4 irtauriu devyni.. nezinau gal kas su maitinimu? doh.gif  biggrin.gif Einu paieskot reiksmiugal nes ziuriu tik is tai ka akytem matau....

ai nu dar istikro pamaniau kad gal but esate kaip kazkoks atstovuajamas asmuo gal gincuose ar ivairiose nesusipratimuose.. nu tarkim kaip kokia ale kazkas gal su teisesauga...

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 14:41)
AA oki oki...traukiu
Papildyta:
paklausiau kokias paslaugas teikiat savo klientams.. istraukiau tauriu du, tauriu pazas ir apv pazas lazdu... nezinau dabar gal net norisi sakyt gal susijusi su vaikiskom prekem kazkas gal? g.gif  Arba visgi irgi su kokiais tai sysciais  t.y gerimais ir t.t:D

tai va. uzsiimam mes fotografija. fotografuojam zmones, vasara- vestuves (beje su diskais daug vestuviniu vaizdu maciau- na ir siaip : pentakliu 6, tauriu 2. , ne sezono metu- ivairios studijines, renginiu fotosesijos. Na as, kaip sakiau - atlieku ir visa administracini darba- pliurpiu telefonu, rasau mailus, sneku, esu atsakinga uz saita, marketinga ir t.t., o taip pat ir fotografuoju ar padedu su apsvietimu .
O dar darau makiaza ir sprendziu konfliktus kai tokie pasitaiko- darbas visgi su zmonemis. va. galvojau gal kokia korta fotografija parodys kazkaip- bet va nematau- kazkaip. but idomu jei kas ka mato smile.gif) na ten berniukas kalnu fone- gali rodyt pozuotoja smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 17 spalio 2011 - 22:05
na man tai kol kas iš fantastikos pasaulio su taro nusakyti ką veiki ar kuo dirbi doh.gif
Atsakyti
Diva man iskritus buvo pentakliu karaliene.. na kai zinojau kuo uzsiimi, tai man siejasi smile.gif
Atsakyti