Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 22:26)
lotuliukas.gif kurie? isvardink nors viena, kuris LT yra "ismanantis savo darba" daugiau nei turgaus buitinis lygmuo? Nors viena  bigsmile.gif

JŪS!
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 22:26)

kurie? isvardink nors viena, kuris LT yra "ismanantis savo darba" daugiau nei turgaus buitinis lygmuo? Nors viena

QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 18, 00:12)

Visiškai pritariu Gabrielei741 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 18 spalio 2011 - 07:12
Aciu uz tokia pagerinta nuomone, bet, palyginus su rusu grandais, tai ne tai kad dulkele kosmose, bet isvis nematomas molekules atomas biggrin.gif O kas link literaturos - tai nera jokio reikalo rasyti vidutinybisku slamstu, kai pilna tikrai geru, teisingu knygu. Jei neprieinama rusu kalba, tai tikrai nemaziau puikiu knygu anglu kalba, o lietuviu neverta laukti - nebuvo, nera ir nebus...LT nera Taro tradiciju. Ir nemanau, kad kazkas apsiimtu versti - juk tai nemazos investicijos, o paklausa....kaip cia pasakius.. smile.gif

Kas nors siek tiek skaito rusiskai, va - rimtas puslapis apie Taro ir ten yra vertos demesio knygos, autoriai, trumpi aprasymai ir siaip - daug rimtos medziagos. Zinoma, buitiniu burimu klausimais cia gal ir nelabai ko yra....na bet paziurekit smile.gif

http://www.green-doo...d.ru/tarot.html
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
http://www.green-doo...ru/waitebk.html Planuoju kaip tik sita pirkti knyga Chiro...ar verta? g.gif kazkaip kaip varciau ja labai man ji patiko
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 18, 07:53)
Labas rytas  smile.gif
http://www.green-doo...ru/waitebk.html Planuoju kaip tik sita pirkti knyga Chiro...ar verta? g.gif  kazkaip kaip varciau ja labai man ji patiko

Jo -puiki knyga pradedanciajam nuo NULIO...Gale knygos ten visa egzaminu sistema biggrin.gif O visom staubem, suluzusias lovu kojas galima paremti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 18, 09:50)
Jo -puiki  knyga pradedanciajam nuo NULIO...Gale knygos ten visa egzaminu sistema  biggrin.gif  O visom staubem, suluzusias lovu kojas galima paremti smile.gif

oki tai siandien ja pagriebsiu smile.gif Nes aki uzmetus buvau i ja ir labai man ji patiko, viskas aiskiai gan aprasyta.. o ir knyga pati stora ax.gif
Papildyta:
Beja Chiro, o kaip vertini Taroskopai. lt puslapį ir tenais esančią būrėją? biggrin.gif Ar nesi skaičiusi jos interpetacijų? smile.gif Kokia tavo nuomonė apie ją...... smile.gif Ten bizniuką kaip suprantu normaliai suka doctor.gif assa.gif
Atsakyti
kodel klausiant ko nors apie santykius ir veliau bandant issiaiskinti kortu reiksmes dazniausiai prie kortu apraso nieko nera apie santykius g.gif niekaip negaliu issiaiskinti doh.gif paklausiau ar verta testi bendravima su vienu zmogum ir istraukiau monetu tuza apie kuri raso jog pati geriausia korta tai cia suprasti jog neverta nutraukti bendravimo ir reik testi??? g.gif
Papildyta:
tai ka daryt nemokancioms rusu ne bum bum g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 18, 17:10)
kodel klausiant ko nors apie santykius ir veliau bandant issiaiskinti kortu reiksmes dazniausiai prie kortu apraso nieko nera apie santykius g.gif  niekaip negaliu issiaiskinti  doh.gif  paklausiau ar verta testi bendravima su vienu zmogum ir istraukiau monetu tuza  apie kuri raso jog pati geriausia korta tai cia suprasti jog neverta nutraukti bendravimo ir reik testi??? g.gif
Papildyta:
tai ka daryt nemokancioms rusu ne bum bum  g.gif  doh.gif

pirmas dalykas, blogai formuluoji klausima. del viso kito pasiskaityk temas, na ten tiek patarimu, geru saitu linku ir siaip daug daug info. 4u.gif yra juk literaturos anglu kalba.
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 18, 17:37)
pirmas dalykas, blogai formuluoji klausima. del viso kito pasiskaityk temas, na ten tiek patarimu, geru saitu linku ir siaip daug daug info.  4u.gif yra juk literaturos anglu kalba.

kad ir su anglu ne pyragai lotuliukas.gif bijau kad nesuprasiu 4u.gif
o kaip reiketu formuluoti klausymus? 4u.gif gal kelis pavyzdelius butu galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 18, 17:31)
kad ir su anglu ne pyragai  lotuliukas.gif  bijau kad nesuprasiu  4u.gif
o kaip reiketu formuluoti klausymus?  4u.gif  gal  kelis pavyzdelius butu galima blush2.gif

Naudokis google translate pagalba 4u.gif Man padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas norėtų ištraukti man kortas : kaip pasiseks mūsų rytdienos susitikimas su x. Ir kaip reiktų elgtis kad jis praeitų max sėkmingai mums. Ne miailes reikalai. Aš pati istraukiau į pirma klausimą 5 pentakliu, 3 apverstus pentaklius ir pentakliu tuza. Nebais man pirmos dvi kortos patinka, bet tuzas lyg ir rodo sėkminga baigti. O ką reiktų daryti : likimo ratas, pentakliu 10 apverstas ir tuzas lazdu apverstas. Gal tai reiškia jog tai loterija ir nepraleisti šanso . Čia be reiksmiu dar pasiziuresiu vėliau reikšmės nes su apverstomis kortomis visai nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 18, 19:32)
Merginos, gal kas norėtų ištraukti man kortas : kaip pasiseks mūsų rytdienos susitikimas su x. Ir kaip reiktų elgtis kad jis praeitų max sėkmingai mums. Ne miailes reikalai.

Bandau tongue.gif
Kaip seksis Divos rytojaus susitikimas? Bemaisant iskrito mirtis, ka reikstu kad tai lyg ir bus kazko pabaiga taciau su nauja zadancia pradzia, kazko naujo atgimimu. Iskrito: XVII Zvaigzde, kardu 6 apv. ir X Likimo ratas apv.
Zvaigzde reikstu ikvepima ir kurybinguma, sekminga etapa. Apv.kardu 6 galetu reiksti smulkius trukdzius, taciau juos atradus galima butu toliau judeti. Likimo ratas galetu gal sakyti kad kol nebus surastos tos nedideles problemytes tai nebus judama i prieki. Patarimas gaunasi 6 - mylimieji, tai sako kad reiktu pasiryzti ir parodyti save, atkrepiti demesi.
Kaip reiktu Divai elgtis kad susitikimas butu sekmingas? Iskrito: tauriu 5, tad manau kad jus jauciates truputi beviltiskai, gal gyvenate praeitimi, o reiktu pazvelgti ka gali jums duoti rytojus. Manau korta sako kad jums tereikia truputi pasitikejima tuo ka darote ir kaip anos kortos sake, kad parodyti save pasauliui kad jus pamatytu.
Sekmes jums ryt wink.gif
Na nzn kaip bus, bus idomu pasiskaityti ant kiek cia sutaps.
Papildyta:
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 18, 19:32)
kaip pasiseks mūsų rytdienos susitikimas su x. Ir kaip reiktų elgtis kad jis praeitų max sėkmingai mums.

Diva, kada jau parasysi kame saknys bigsmile.gif visgi
Atsakyti