na, ar yra norinčių pasipraktikuoti. Šiandien išsiunčiau darbinį pasiūlymą ir traukiau kortas kokia bus gavėjo reakcija. Iškrito monetų pažas+monetų 8 ir vežimas. Mano supratimu kaip ir viskas teigiamai turėtų būti.
Traukit kas norit, rezultatas turėtų paaiškėti kelių dienų bėgyje, tuomet ir pasakysiu kaip viskas išties susiklostė.
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 19:38)
Visiskai nebutina - o vaizdas ziurimas taip kaip delioji - nuo pirmos padetos kortos 

aisku. Na o vis delto, kodel butent is desines i kaire. Smalsu

QUOTE(skm @ 2011 10 17, 18:38)
na, ar yra norinčių pasipraktikuoti. Šiandien išsiunčiau darbinį pasiūlymą ir traukiau kortas kokia bus gavėjo reakcija. Iškrito monetų pažas+monetų 8 ir vežimas. Mano supratimu kaip ir viskas teigiamai turėtų būti.
Traukit kas norit, rezultatas turėtų paaiškėti kelių dienų bėgyje, tuomet ir pasakysiu kaip viskas išties susiklostė.
Manau kad gerai supratai

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 17, 18:04)

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 18:20)
Iš slapčiausiojo megatantroezokvantinio dalelių srauto

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 19:07)

Iš slapčiausiojo megatantroezokvantinio dalelių srauto

a viskas aisku.... maniau kad is ten, tik norejau pasiikslinti

QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 17:53)
Netiesa, - jei padesi kreiva pamata, tai ir visas likes pastattas kils kreivas...Pataisyti yra be galo sunku 

Supratau.

Tik galiu paklausti, kodel lietuvoje tada nera geros literaturos apie taro? Juk tarologu yra, kurie ismano savo darba, tai kodel niekas nesiima tokio darbo rasyti -teisinga knyga,kad zmonems pamatu neiskraipytu? Kodel rusijoje ta sritis labai stipri, o lietuva zenkliai atsilieka

QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 17, 20:31)
Ale radai ką palygint

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 21:35)
Zinau, kad jos negali buti lyginamos, bet vis tiek, idomu, kodel musu tarologai neraso knygu?
reiketu paskambint i leidykla ir pasiulyt isversti terezos knyga....

QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 20:47)
Terezos ir rusiška graži

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 21:18)
nabet daug merginų manau nemoka skaityt gal rusiškai ir tikrai daug praranda... mano rusu irgi nera laiswa, tai jau irgi tenka prisesti ilgiau prie skaitymo
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 21:20)
nabet daug merginų manau nemoka skaityt gal rusiškai ir tikrai daug praranda... mano rusu irgi nera laiswa, tai jau irgi tenka prisesti ilgiau prie skaitymo
A tai ko neklausi?

Jei būsi gera, gi padės kas nors