Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVIII

na, ar yra norinčių pasipraktikuoti. Šiandien išsiunčiau darbinį pasiūlymą ir traukiau kortas kokia bus gavėjo reakcija. Iškrito monetų pažas+monetų 8 ir vežimas. Mano supratimu kaip ir viskas teigiamai turėtų būti.

Traukit kas norit, rezultatas turėtų paaiškėti kelių dienų bėgyje, tuomet ir pasakysiu kaip viskas išties susiklostė.

Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 19:38)
Visiskai nebutina - o vaizdas ziurimas taip kaip delioji - nuo pirmos padetos kortos smile.gif

aisku. Na o vis delto, kodel butent is desines i kaire. Smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 17, 18:38)
na, ar yra norinčių pasipraktikuoti. Šiandien išsiunčiau darbinį pasiūlymą ir traukiau kortas kokia bus gavėjo reakcija. Iškrito monetų pažas+monetų 8 ir vežimas. Mano supratimu kaip ir viskas teigiamai turėtų būti.

Traukit kas norit, rezultatas turėtų paaiškėti kelių dienų bėgyje, tuomet ir pasakysiu kaip viskas išties susiklostė.

Manau kad gerai supratai smile.gif Man čia monetų pažas rodo kaip tavo labai dideles viltis ir noragauti sutikimą
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 17, 18:04)
lotuliukas.gif nu tik dar pasakykit, kad reikia delioti is desines i kaire blink.gif

rolleyes.gif Reikia, būtina ir tiesiog privaloma ax.gif
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 18:20)
Jo žvaigždeta iš kur tokia info? g.gif

Iš slapčiausiojo megatantroezokvantinio dalelių srauto cool.gif cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 19:07)
rolleyes.gif Reikia, būtina ir tiesiog privaloma ax.gif

Iš slapčiausiojo megatantroezokvantinio dalelių srauto cool.gif  cool.gif  wub.gif

a viskas aisku.... maniau kad is ten, tik norejau pasiikslinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 17, 17:53)
Netiesa,  - jei padesi kreiva pamata, tai ir visas likes pastattas kils kreivas...Pataisyti yra be galo sunku smile.gif

Supratau. wink.gif
Tik galiu paklausti, kodel lietuvoje tada nera geros literaturos apie taro? Juk tarologu yra, kurie ismano savo darba, tai kodel niekas nesiima tokio darbo rasyti -teisinga knyga,kad zmonems pamatu neiskraipytu? Kodel rusijoje ta sritis labai stipri, o lietuva zenkliai atsilieka wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 17, 20:31)
Kodel rusijoje ta sritis labai stipri, o lietuva zenkliai atsilieka wink.gif?

Ale radai ką palygint biggrin.gif Rusiją ir Lietuvą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 21:35)
Ale radai ką palygint biggrin.gif Rusiją ir Lietuvą biggrin.gif  biggrin.gif

Zinau, kad jos negali buti lyginamos, bet vis tiek, idomu, kodel musu tarologai neraso knygu?
Atsakyti
reiketu paskambint i leidykla ir pasiulyt isversti terezos knyga.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 20:47)
reiketu paskambint i leidykla ir pasiulyt isversti terezos knyga.... rolleyes.gif

Terezos ir rusiška graži irnesakyk.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 17, 21:18)
Terezos ir rusiška graži irnesakyk.gif  wub.gif

nabet daug merginų manau nemoka skaityt gal rusiškai ir tikrai daug praranda... mano rusu irgi nera laiswa, tai jau irgi tenka prisesti ilgiau prie skaitymo
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 17, 21:20)
nabet daug merginų  manau nemoka skaityt gal rusiškai ir tikrai daug praranda... mano rusu irgi nera laiswa, tai jau irgi tenka prisesti ilgiau prie skaitymo

A tai ko neklausi? rolleyes.gif
Jei būsi gera, gi padės kas nors rolleyes.gif . Aišku, turėsi atidirbti, arba natūra atlyginti, bet užtata knygą suprasi ax.gif ax.gif
Atsakyti