Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

ohmy.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nesivaipom, nesivaipom. Gryna tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Pisliukas @ 2007 01 01, 16:11)
Nesivaipom, nesivaipom. Gryna tiesa.

Nu ,nu...gal tau su kuolu kas per galva tranke,kad tokia tiesa isreziai. biggrin.gif
Atsakyti
Nesssamonė. Temą rado. Ar jūsų pačių tėvai daug dalyvavo ? Tuoj pradėsit reikalauti, kad vyrai gimdyt pradėtų - vieną vaiką tu, kitą aš. Dievulis aiškiai nurodė kam gimdyt, o kam žemę arti.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme, bet tik jo pacio pasirinkimu. As jo neverciau ir neikalbinejau, tuo labiau, kad jam bloga pasidaro vien adata pamacius, tai as labiau pergyvenau, kad jam bloga nepasidarytu, bet viskas praejo labai gerai. O man buvo lengviau, kad jis salia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 02, 02:54)
Nesssamonė. Temą rado. Ar jūsų pačių tėvai daug dalyvavo ? Tuoj pradėsit reikalauti, kad vyrai gimdyt pradėtų - vieną vaiką tu, kitą aš.  Dievulis aiškiai nurodė kam gimdyt, o kam žemę arti.

Tai musu tevai savo vaikus pamatydavo tik pro lygonines langa.Vat tokie kaip tu jauciu su draugeliais balevoja ,o zmona gimdo viena.Vyras dirva aria ,o derliu abu nuima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 02 sausio 2007 - 17:02
QUOTE(perlita3 @ 2007 01 02, 18:01)
Tai musu tevai savo vaikus pamatydavo tik pro lygonines(turėtų būti ligoninės) langa.Vat tokie kaip tu jauciu su draugeliais balevoja(turėtų būti baliavoja) ,o zmona gimdo viena.Vyras dirva aria ,o derliu abu nuima.

O va tokios kaip tu kažkokį susireikšminimo kompleksą turi - "aš gimdau, pasižiūrėkit kaip kankinsiuos, kaip man bus sunku". Sunku - sutinku, bet nuo senų senovės tai būdavo moterų paslaptis. Taip, dabar paslapčių sparčiai mažėja, netrukus užsimanysite gimdymą transliuoti per TV tiesioginiame eteryje. Vaikus palikę vyrams einate į kabakus ir su cigarete rankoje gerdamos kavą stebitės, kad vyrai subobėjo. Taip ir atsiranda visokie statkevičiai, kunčinos, lyčių keitimai
Atsakyti
Na ir as noreciau kad manasis dalyvautu gimdyme, nereikia ten kazin kokios pagalbos, svarbu kad butu salia. Pamenu kai pirma gimdziau, tai truko visa para, gimdykla buvo didele, o as ten viena, tik akusere kartais uzeidavo, letai slinko laikas, baisoka ir liudna vienai. .... deja kai uzsiminiau, sake jog jei reikia tai bus (jei gales is darbo isvaziuot). Taip pat nei karto su manim nebuvo pas gydytoja, nors ir siuliau leliuko pilvelyje paziuret. Taip pat neatsake ar vaziuos kartu gimdymo namu apziuret. O man butu kartu drasiau ir saugesne jausciausi. Sako nejau tai taip svarbu, kad jam reik viska mest, pult ir lekt ziuret verysad.gif Sako kad myli....bet man keista, kad jam visikai nerupi kas vyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 01 02, 19:17)
O va tokios kaip tu kažkokį susireikšminimo kompleksą turi - "aš gimdau, pasižiūrėkit kaip kankinsiuos, kaip man bus sunku". Sunku - sutinku, bet nuo senų senovės tai būdavo moterų paslaptis. Taip, dabar paslapčių sparčiai mažėja, netrukus užsimanysite gimdymą transliuoti per TV tiesioginiame eteryje. Vaikus palikę vyrams einate į kabakus ir su cigarete rankoje gerdamos kavą stebitės, kad vyrai subobėjo. Taip ir atsiranda visokie statkevičiai, kunčinos, lyčių keitimai

Palemonas,
Tu man cia klaidu netaisinek,.Geriau paziurek i savo avatara,tik paskutiniai kvailiai ir issigymeliai tokius dedasi.O tokie kaip tu is vis nieko nenutuokia apie vaiko gimima ir dalyvavime tame.Trumparegis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 02 sausio 2007 - 22:36
QUOTE(perlita3 @ 2007 01 02, 23:35)
Palemonas,
Tu man cia klaidu netaisinek,.Geriau paziurek i savo avatara,tik paskutiniai kvailiai ir issigymeliai(turėtų būti išsigimėliai) tokius dedasi.O tokie kaip tu is vis nieko nenutuokia apie vaiko gimima ir dalyvavime tame.Trumparegis. doh.gif

Džiaugiuosi, kad tau pavyko gimti tokiai protingai ir neišsigimti, deja sveikata - sąlyginis dalykas(šiandien tu sveika, o rytoj ...). Taigi nereikėtų tokiais epitetais svaidytis niekada(tvardykis), apgailestauju dėl tavo labai silpno humoro jausmo. Ir neatsistebiu kaip tu manęs nemačiusi žinai apie ką aš nutuokiu. Apie gimdymą deja aš nutuokiu(akademijoje teko mokytis ir šito) ir turėjau galimybę pats, savo rankomis pasitikti mažąjį žmogutį ir beje ekstremaliomis sąlygomis (laukuose, prie -10C temperatūros) ir labai sėkmingai, nes dabar jaunuoliui 14 metų kiek žinau. Tai tiek cool.gif . Kuo geriausios tau sėkmės ir niekada apie žmogų nespręsk iš kelių eilučių parašytų forume. P.S. Regėjimas mano irgi geras. rolleyes.gif
Atsakyti
pagirtini teciai, nusprende padeti busimo vaiko mamai gimdymo ir vaiko auginimo metu! thumbup.gif
Atsakyti
Abu vaikus gimdant tėtis brangiausias buvo šalia. Labai bijojo buvom susitarę kad pabus kol prasidės gimdimas ,pasėdės šalia jei ko reikės padės. Gydytoja į palatą įeidavo retai vienai žiūrėt į sienas būtų buve baisoka, kadangi man sukilo aukštas kraujospūdis tai pastatė lašalines ir negalėjau keltis tai vyras buvo tikrai didelis pagalbininkas. Prasidėjus gimdymui liko šalia nes nusprendė nukirpt bambagyslę. Tika dabar kai kas paklausia kaip sekės gimdyt vyras puola pasakot toks įspudis kad jis gimdė nieko nejautė galima taip daug vaikų gimdyt. Taigi po gimdimo buvau stiprai sulopyta o mano brangiausias nesugebėjo nei paguos nei užjaust tik tarp bobikių atsisėdes apie gimdyma pasakoja kartais jaučiuos kad gimdė jis o ne aš. Nors ir visada sakau kad vyras turi būti šalia bet šiuo metu kartais imu gailėtis. ax.gif
Atsakyti