Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(Palemonas @ 2007 01 02, 01:54)
Nesssamonė. Temą rado. Ar jūsų pačių tėvai daug dalyvavo ? Tuoj pradėsit reikalauti, kad vyrai gimdyt pradėtų - vieną vaiką tu, kitą aš.  Dievulis aiškiai nurodė kam gimdyt, o kam žemę arti.

Mano tevas mano gimime dalyvavo. Ir brolio gimime butu sudalyvaves, jeigu butu zinojs, kad zmona gimdo (o ji jam siurpraiza padare, nuejo i gimdykla, pagimde, ir tada iskviete ji is darbo 4u.gif )
Taip kad nereikia cia varyt! Kas norej, tas visais laikais savo vaikucius dviese gimde.
O as pati neversiu vyro kartu gimdyt, bet manau, kad jis ir pats nores dayvauti. Baisybiu nebijo, pats baisu darba dirba, mane labai myli (atrodo g.gif ), tai ir negales ramiai laukti uz duru ar prie bokaliuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
as nesuprantu zmoniu polinkio viska suabsoliutinti...kas nori tas dalyvauja,kas nenori ne.manau,nei vieno ten per prievarta nenutempe...ir ka baisaus jie ten pamato stovedami galvugalyje as nezinau... biggrin.gif mano vyras dalyvavo,dabar vel esu nescia,paklausiau ar noretu,pasake:AISKU
tiesiog,kiekvienas tame mato atskirus niuansus.
Atsakyti
Mano nuomone šeimoje viskuo dalijamasi ir džiaugiamasi vienodai, taip kaip darbais, pinigais, jausmais ir t.t., į tą sąrašą manau galima įtraukti ir vaikučio planavimą bei gimdymą ir auginimą. Nesu idealus tėvas, bet širdyje noriu būti toks, todėl stengiuosi dalyvauti visur, kur tik galiu ir noriu žinoti, kiek galima daugiau.
Man dalyvavimas gimdyme yra labai malonus prisiminimas ir žinau, kad dalyvausiu ateityje, nes tikrai nekiekvienas gali būti su artimu žmogumi ir jausti tą stebuklą nuo pradžios iki pabaigos. Žinau, kad laukiantis kažkada žmonai antro nestuke.gif bus kažkiek lengviau, tačiau manau dėmesys tikrai nekenkia niekad.
Aišku, kiekvienas turi savo nuomonę, bet man po gimdymo visai nesinorėjo kažkur su chebra gerti ta proga.
Atsakyti
As labai noriu kad vyras dalyvautu gimdyme bet jis nz nedrasu jam... noreciau ji padrasint tik nz kaip... gal kas patarsit... bijau ir pati kad jam silpna pasidaryt gali jis ligoniniu nevirskina apskritai jau ten but nemalonu o jei dar gimdyme dalyvauti ... patarkit kaip ji padrasinti...
Atsakyti
Na pirma manau reiktu sužinoti,ar jis tikrai norėtu, jei taip, tada galetu pasiskaityti kad ir supermama.lt apie gimdymus, gal tai jį labiau sudomintų, be to, galėtum apeliuoti į jo sąžinę, kad tau tikrai būtų lengviau kartu smile.gif
Jei jis sako nzn, gal tikrai dar dvejoja, bet jei sako NE, tai manau sunkiai pavyks ką nors pakeisti verysad.gif
Atsakyti
Jis nesako ne jis abejoja nes nezino kaip ten jausis... kai vaziuojam i apziura ligoninej mane prijungia prie aparato kur leliuo sirdutes tonus raso ... vyras po 15 min. pradeda nervintis ir atrodo jau noretu begti kazkur... lyg slegia ji kazkas... tai matosi is sono...Sakiau kad man reiks jo palaikymo... kad kas jei ne jis primins kad kvepuoti reik...nz kaip bus... nenoriu jo spausti del to per daug ta tema nesneku...
Atsakyti
Na jo, tai būtent dėl to, kad jis nežino nieko ir nežino kaip jam reiks ten elgtis, o dėl tų tonų tai pamenu aš pats ieškojau info internete, kad galėčiau ir žmonai paaiškint normaliai. Taigi, manau problema jam info trūkumas. Išeitis, padėt jam gauti informacijos, nuotraukų ar šiaip kokį pažintinį filmą pažiūrėt.
Atsakyti
Bijau net pagalvot jei teks gimdyt vienai jau nuo tos minties klykt norisi...
Atsakyti
Na blogiausiu atveju gali pasikviesti mamą arba jau gimdžiusią draugę, bet jei nešnekėsi, tai vyrai gali visai tos mintys praeiti, aišku, tu geriau žinai, ar gali jį paveikti. Mano žmona seniai prieš pastojimą žinojo, kad aš dalyvausiu, tai ir jautėsi ramiai, draugo žmona nenorėjo net girdėti apie tai, ir laimingai gimdė viena. Jei bendraujate kartais, pasakyk, kad tai tave neramina, bet tik rask laiką, ne tada, kai krepšinį ar gerą filmą jis žiūri. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus reiks kazka galvoti... nors laiko jau nebturiu tam reikalui jau po termino ir taip 3 dienos... g.gif
Papildyta:
Mano artimieji uz 100km. o vyro gimines per gimdyma nenorciau nei matyt nei girdet...
Atsakyti
Na tai, kad jau išnešiojai esi šaunuolė, o liko pats džiaugsmingiausias dalykas, nes turėsi sau artimiausią žmogų šalia, kuris tau neleis daug miegoti, todėl bėk į lovą. smile.gif
Atsakyti
HAha neduoda jis man naktim jau dabar miegot taip spardosi kad negaliu gulet... uzmiegu tik ape3 keliuosi 11-12...
Atsakyti