Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Sirduliuke,
Butu labai liudna ,jei tavo vyras paskutiniu momentu apsisprestu nedalyvauti gimdyme.Paciai tikrai butu ramiau jei salia matytum artima zmogu.Gal reiketu jam paaiskinti ,kad tau ir mazyliui bus zymiai sunkiau nei jam ir ,kad svarbu jog salia butu tetis.Juk tam kartu ir gyvename,kad paciais svarbiausiais gyvenimo momentais butume kartu ir palaikytume vienas kita.Jei jau labai bloga jam pasidarytu ,juk visada gali iseiti i koridoriu.O kas vandens tau paduos,juk oi,kaip noresis gerti...O kiek jis patirs daziaugsmo ir laimes kai pamatys savo mazyli,jie gimsta tokie grazus ,grazus.. 4u.gif
Atsakyti
Vakar vakare kai jau atsigulem uzvedziau ta tema ... sake kad dalyvaus jei tik nebus silpna ... tai as jam taip ir sakiau kad jei ka gales iseit kad man jo palaikymo reik... kad ir taip bijau o jei dar jo nebus... na manau kad bus viskas gerai... nera pas ji tokiu minciu kad nuvezt mane ir dingti... juk per saremius tikrai niekur neis nieko ten baisaus nera...na o nuo kraujo jam silpna...gal del to jam taip ir neramu...
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 07, 14:03)
Vakar vakare kai jau atsigulem uzvedziau ta tema ... sake kad dalyvaus jei tik nebus silpna ... tai as jam taip ir sakiau kad jei ka gales iseit kad man jo palaikymo reik... kad ir taip bijau o jei dar jo nebus... na manau kad bus viskas gerai... nera pas ji tokiu minciu kad nuvezt mane ir dingti... juk per saremius tikrai niekur neis nieko ten baisaus nera...na o nuo kraujo jam silpna...gal del to jam taip ir neramu...

Teisingai,lai bent palydi tave i gimdykla,o is ten jau tikrai nepabeks lotuliukas.gif nematys jis ten jokio kraujo,akuseres tuoj viska sutvarko,lai sedi salia ir neziuri kur nereikia :DBaimes akys dideles,istikruju ten tikrai nieko baisaus nera,viskas labai zmogiska ir naturalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 07 sausio 2007 - 12:22
as jam taip ir sakiau... manau jis irgi jaudinasi...tik nenori to parodyti...
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 07, 14:22)
as jam taip ir sakiau... manau jis irgi jaudinasi...tik nenori to parodyti...

Pirma karta visada baisu,bet ne kiek pacio gimdymo ,o kiek tos nezynomybes,bet kai tai pamatys ,paskui supras ,kad tikrai nebuvo ko byjoti.Po to vaikscios galva iskeles.Ir jei pati labai byjai ir bus skausmas nepakeliamas prasyk epiduro,drasiai thumbup.gif,as pati du vaikus pagimdziau su epiduru thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 07 sausio 2007 - 12:34
Pokolkas esu pasiryzus be epidiuro apseiti... o kaip bus matysime... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 07, 14:47)
Pokolkas esu pasiryzus be epidiuro apseiti... o kaip bus matysime... bigsmile.gif  thumbup.gif

Cia kiekvienos asmeninis apsisprendimas,sekmes tau nesiojant ir gimdant savo stebukleli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 07 sausio 2007 - 13:01
Neturėjau galimybės dalyvaut gimdyme. Tiesa sakant labai dėl to gailiuosi verysad.gif
Taigi, asmeninės patirties čia neturiu, bet turiu savo nuomonę tuo klausimu. Jei vyras nėra tikras ar nealps pats, tai gal turėtų gerai pagalvoti, ar verta dalyvauti. Bet jei vyras sugebės išties dalyvauti gimdyme, tai tarp jūsų labai smarkiai padidės emocinis ryšis. Ryšis kuris gali net padėt išsaugoti santuoką po daugbės metų (juk visko gali būti gyvenime - o tokio dalyko niekuomet nepamirši) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 01 02, 22:35)
Palemonas,
Tu man cia klaidu netaisinek,.Geriau paziurek i savo avatara,tik paskutiniai kvailiai ir issigymeliai tokius dedasi.O tokie kaip tu is vis nieko nenutuokia apie vaiko gimima ir dalyvavime tame.Trumparegis. doh.gif

tumargakurvakatuciarasaikaimietealkoholike
Atsakyti
QUOTE(Putytėlė @ 2007 01 08, 19:46)
tumargakurvakatuciarasaikaimietealkoholike

Visokiu maciau,bet tokios dar neteko biggrin.gif is kokio kaimo busi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Akivaizdziai matosi,zmogus su pazeista psichika g.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2007 01 08, 19:11)
Akivaizdziai matosi,zmogus su pazeista psichika g.gif

eiktunaktipienolaktitugangrena
Atsakyti