Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

manau kaip ir vaikelis dvieju zmoniu , taip ir abu ji turi pagimdyt (mama gimdyt, o tetis prisidet psichologiskai ir siaip padeti, kai tik reikia ) nestuke.gif
Atsakyti
Pradzioj kaip ir nedaleidau galimybes, kad vyras gali nedalyvauti blush2.gif Viskam prasidejus, man jau buvo vienodai, ar jis bus, ar ne. Buvo. Tik po to prisipazino, kad kartais nusnausdavo salia, bet taip, kad nematyciau doh.gif Kai pagalvoju, man svarbiausia ir buvo, kad jis buvo paciam "proceso gale" ir tada, kai jau gimes vaikelis. Va tada man buvo malonu, kad jis salia, kad mes visi kartu. O kol buvo dideli dideli skausmai, nesinorejo ne tai, kad masazuotu ar pan, bet kad net prisiliestu. Bet as tik uz vyru dalyvavima tame. smile.gif
Atsakyti
Nu gražiai jūs čia prirašėt, iš vienos pusės pritariu, kad tėtis turi dalyvauti, bet iš kitos pusės ne. Papasakosiu kaip buvo man. Mano vyras visada sakė, kad jokiu būdu nedalyvaus gimdyme, bet kai atėjo ta diena buvo šalia thumbup.gif ir žinoma aš apsidžiaugiau, viskas praėjo gerai matė kaip gimė sūnus kurį dabar dievina,ir viskas būt gerai, kol vieną kart išgirdau, kaip jis patarinėja draugui nedalyvaut gimdyme, nes po jo jis matai ne taip nori zmonos,kažkas ten jam pasidaro tipo nemoku pasakyt g.gif kas bet.... tai vat ir ištikro mes pradėjom daug rečiau mylėtis mane tas biesina ir mes dažniau pykstamės, niekada daugiau neleiščiau dalyvaut vyrui gimdyme. verysad.gif
Atsakyti
Pats dalyvavau gimdyme ir žinau kad ne veltui. Po gimdymo, pamatęs kaip ji kenčia (9 h intensyvių skausmų su skatinamaisiai) žymiai pasikeitė požiūris į ją. Pasakysiu tieiai šviesiai, aš asmeniškai jai būčiau jos vietoj, apie kitą vaiką net kalbėt nenorėčiau, o ji jau po gimdymo sako, kad reiks ir tai ir galės. Ne čia ne man.
O dalyvaudamas daug padėjau, ir h2o nešiojau ir prakaitą valiau ir širties plakimą su kažkokių aparatu gaudžiau (čia vietoj akušerės, nes labai jau daug gimdančių ta diena buvo) ir ant kamuolio šokinėjom ir šiaip net parūkyt nebuvau visą laiką išbėgęs thumbup.gif . Tačiau likus kokiom 3 h jau nežinojau ką daryti. Jai skausmai tokie prasidėjo, kad atrodo tuoj nualps, o padaryti nieko negaliu. Jau norėjau prašyti kad cezarį darytų, kad tik tie skausmai baigtusi (oi į galva būčiau gavęs). Baisii jau dukrytė neskubėjo į pasaulį. O kai jau pradėjo lysti tai ir pražiopsojau pagrindinį momentą. Pats gimdymas - 2 sekundės ir akušerė jau kerpa virkštele. Nei nufotkit nei pamatyt.
Žodžiu įspudžių daug, adrenalino per akis. Pagimdėm 6 ryto. Tai palikęs žmoną miegot dar sugebėjau į darbą nuvaryt ir vakare vėl pas žmona tik jau nakčiai ateinant adrenalinas baigėsi ir nuovargis atėjo. 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 18, 18:50)
Pats dalyvavau gimdyme ir žinau kad ne veltui. Po gimdymo, pamatęs kaip ji kenčia (9 h intensyvių skausmų su skatinamaisiai) žymiai pasikeitė požiūris į ją. Pasakysiu tieiai šviesiai, aš asmeniškai jai būčiau jos vietoj, apie kitą vaiką net kalbėt nenorėčiau, o ji jau po gimdymo sako, kad reiks ir tai ir galės. Ne čia ne man.
O dalyvaudamas daug padėjau, ir h2o nešiojau ir prakaitą valiau ir širties plakimą su kažkokių aparatu gaudžiau (čia vietoj akušerės, nes labai jau daug gimdančių ta diena buvo)  ir ant kamuolio šokinėjom ir šiaip net parūkyt nebuvau visą laiką išbėgęs  thumbup.gif . Tačiau likus kokiom 3 h jau nežinojau ką daryti. Jai skausmai tokie prasidėjo, kad atrodo tuoj nualps, o padaryti nieko negaliu. Jau norėjau prašyti kad cezarį darytų, kad tik tie skausmai baigtusi (oi į galva būčiau gavęs).  Baisii jau dukrytė neskubėjo į pasaulį. O kai jau pradėjo lysti tai ir pražiopsojau pagrindinį momentą. Pats gimdymas - 2 sekundės ir akušerė jau kerpa virkštele. Nei nufotkit nei pamatyt.
Žodžiu įspudžių daug, adrenalino per akis. Pagimdėm 6 ryto. Tai palikęs žmoną miegot dar sugebėjau į darbą nuvaryt ir vakare vėl pas žmona tik jau nakčiai ateinant adrenalinas baigėsi ir nuovargis atėjo. 000189.gif

Oho,kaip kankinosi moteriske,net 9h.,o jei skatino tai galejot prasyti epidiurinio.Saunuolis,kad viska istverei.Mano vyras irgi gerai laikese,bet parukyt buvo isejes nekarta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 18, 18:50)
O dalyvaudamas daug padėjau, ir h2o nešiojau ir prakaitą valiau ir širties plakimą su kažkokių aparatu gaudžiau (čia vietoj akušerės, nes labai jau daug gimdančių ta diena buvo)  ir ant kamuolio šokinėjom ir šiaip net parūkyt nebuvau visą laiką išbėgęs  thumbup.gif . Tačiau likus kokiom 3 h jau nežinojau ką daryti. Jai skausmai tokie prasidėjo, kad atrodo tuoj nualps, o padaryti nieko negaliu. Jau norėjau prašyti kad cezarį darytų, kad tik tie skausmai baigtusi (oi į galva būčiau gavęs).  Baisii jau dukrytė neskubėjo į pasaulį. O kai jau pradėjo lysti tai ir pražiopsojau pagrindinį momentą. Pats gimdymas - 2 sekundės ir akušerė jau kerpa virkštele. Nei nufotkit nei pamatyt.

saunuolis tetis thumbup.gif kuo daugiau tokiu kaip tu!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 01 18, 18:03)
Oho,kaip kankinosi moteriske,net 9h.,o jei skatino tai galejot prasyti epidiurinio.Saunuolis,kad viska istverei.Mano vyras irgi gerai laikese,bet parukyt buvo isejes nekarta biggrin.gif

Epidiurinio neleido gydytoja, nes sakė, kad jis slopina gimdymą. O mums labai svarbu buvo kuo greičiau nes vandenys jau žali o lialka laikan lysti ir nesiruošia. Gydytoje sakė, kad spazmavimas nors ir skausmingas, bet naudingas.
Atsakyti
Pasiskaičiau..... kiek fainų vyrų yra, vis dėlto....Bent iš visos šitos rašliavos.....
Atsakyti
maniskis ir dalyvavo smile.gif drasino visajp, prase dar pasistengti ax.gif vienu momentu jau galvojau voztelsiu, bet tam noturejau jegu blush2.gif siajp dziaugiuos, kad jis ten buvo ir mate kajp musu pupa atejo i si pasauli thumbup.gif nors virksteles nukirpt neisdriso lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Mano vyras visada buvo salia,is pradziu jokiu budu sakiau kad nedalyvaus,bet kai prasidejo saremiai apsikabinau kaip vaikas zaisla ir maldavau kad neiseitu fear.gif Visko ten nereikia ziureti o stovejimas greta,jo rankos ir palaikymas man labai praverte.Kai pamateme savo mazyle vyras pravirko kaip mazas vaikas blush2.gif Sito jausmo neimanoma pasakyti,jauties pati mylimiausia ir stebuklai pildosi thumbup.gif
Atsakyti
Nors cia ir supermama,bet manau ir supertetciams leistina pasireikst.As dalyvavau abieju vaiku gimimose.Nors is anksto buvau nusistates,na jau ne,as neisiu ir ziuresiu,bet kai atejo tas momentas,kas reikejo isvezt i ligonine ir palikt viena skausmuose,prabilo mano sazine-juk cia mano vaikas,ji del jo taip kankinasi.Sunkus buvo gymdymas,bet buvau salia ir net minties nebuvo palikt zmona.Negaliu teigti kad visi vyrai stiprus,yra kad zmogus net krauja pamates alpsta,o yra ir kad pamates kito zmogaus skausma alpsta.Taigi maciau gimstant abi savo dukreles,bet virksciaus neistengiau nukirpt,nezinau kodel,gal suveike kazkoks vyriskas bailumas,o jei blogai nukirpsiu ir ta darba palikau medikams.Suprantu,moteris kuriu vyrai atsisako gimdyti kartu,nes jiems negrazu ar ten dar kas nors,tai tikrai nevyriska.
Atsakyti
QUOTE(s-a-n-d-r-a @ 2007 01 18, 17:09)
Nu gražiai jūs čia prirašėt, iš vienos pusės pritariu, kad tėtis turi dalyvauti, bet iš kitos pusės ne. Papasakosiu kaip buvo man. Mano vyras visada sakė, kad jokiu būdu nedalyvaus gimdyme, bet kai atėjo ta diena buvo šalia thumbup.gif  ir žinoma aš apsidžiaugiau, viskas praėjo gerai matė kaip gimė sūnus kurį dabar dievina,ir viskas būt gerai, kol vieną kart išgirdau, kaip jis patarinėja draugui nedalyvaut gimdyme, nes po jo jis matai ne taip nori zmonos,kažkas ten jam pasidaro tipo nemoku pasakyt g.gif kas bet.... tai vat ir ištikro mes pradėjom daug rečiau mylėtis mane tas biesina ir mes dažniau pykstamės, niekada daugiau neleiščiau dalyvaut vyrui gimdyme. verysad.gif

piktai čia aš blink.gif bet man tokie vyrai schmoll.gif mūsų santykiai dar labiau wub.gif
Atsakyti