Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

gimdžiau su vyru ax.gif ir tuo l džiaugiuosi, galėčiau gimdyt ir gimdyt, jei tik šali būtų 4u.gif pačios pačios geriausios akimirkos, kurias aš priisimenu 4u.gif tik vieno gailiuosi kad nenukirpo virkštelės, bet ne dėl to kad nedrįso ar nenorėjo, o dėl to kad negalima buvo...gyd patys tvarkė verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme ir aš pamačiau jame tokį jautrų ir gerą žmogų. wub.gif Supratau, kad po kasdienybės kauke jis kitoks. wub.gif dabar kai jis pasidaro šaltas aš prisimenu tas gražias akimirkas ir šiek tiek lengviau jį pakęsti, bet intymumas tikrai sumažėjo. unsure.gif Visą laiką galvojau kad dėl padidėjusio svorio. Nors esu tokia kaip iki gimdymo, matyt jis niekiap nepamiršta mano buvusių riebaliukų.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilope @ 2007 01 24, 17:17)
Mano vyras dalyvavo gimdyme ir aš pamačiau jame tokį jautrų ir gerą žmogų.  wub.gif  Supratau, kad po kasdienybės kauke jis kitoks. wub.gif  dabar kai jis pasidaro šaltas aš prisimenu tas gražias akimirkas ir šiek tiek lengviau jį pakęsti, bet intymumas tikrai sumažėjo. unsure.gif  Visą laiką galvojau kad dėl padidėjusio svorio. Nors esu tokia kaip iki gimdymo, matyt jis niekiap nepamiršta mano buvusių riebaliukų.... verysad.gif

Na jau,prie ko cia tie riebaliukai,jei tuo labiau ju seniai nebera.Gal vaikelio atsiradimas pakeite siek tiek poziuri i daugeli dalyku.Kai vaikas gimsta depresija buna ne tik moterims,bet ir vyrams g.gif
Atsakyti
As gimdyme dalyvavau. Keistas tas procesas, kai pirma karta rolleyes.gif , bet nematau priezasciu, del kuriu dalyvauti nereiketu.
Atsakyti
As labai labai noreciau kad mano busimo vaikiuko tevelis dalyvautu kartu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 25, 17:22)
As labai labai noreciau kad mano busimo vaikiuko tevelis dalyvautu kartu..  wub.gif

as labai pritariu kad vyras dalyvautu gimdyme!!!!!! nes tegu pamato kaip i pasauli vaikutis gimsta wub.gif
maniskis tai buvo labai sutrikes, ir labai mane palaike per gimdyma
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 01 24, 16:08)
gimdžiau su vyru ax.gif ir tuo l džiaugiuosi, galėčiau gimdyt ir gimdyt, jei tik šali būtų 4u.gif pačios pačios geriausios akimirkos, kurias aš priisimenu 4u.gif tik vieno gailiuosi kad nenukirpo virkštelės, bet ne dėl to kad nedrįso ar nenorėjo, o dėl to kad negalima buvo...gyd patys tvarkė verysad.gif

Nesikrimsk del to. Juk svarbiausia, kad vaikutis gime sveikas ir kad TETIS DALYVAVO JO GIMIME. Kiek tokiu moteru, kuriu vyrai apie tai nei girdet nieko nenori??? schmoll.gif
Atsakyti
O aš gimdžiau viena verysad.gif
Bet antrą tai tikrai gimdysim kartu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif nu manome kad vyrui dar sunkiau nei moteriai , nes kai moteriai sunku ir skauda tuomet vyras negali nieko padeti tik laikyti uz rankos ir sakyti "viskas bus gerai BRANGIOJI...." tuomet vyras pasijaucia paciu didziausiu nevykeliu nes negali padeti savo zmonai doh.gif , bet gal siaip idomu pabuti kartu ir pasidziaugti kartu ta didziule svente (DIDZIULIU DARBU smile.gif
Atsakyti
As noreciau,kad maniskis dalyvautu,bet daug priezasciu yra del kuriu jam nevertetu 4u.gif todel ekstra turesiu drauge salia,gal ta brangiausaji pati isvysiu is palatos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat dalyvavo gimdyme thumbup.gif jo buvimas salia ir parama tikrai viska palengvino.Jei ne jis, butu buve zymiai sunkiau
Atsakyti
maniskis irgi dalyvaus biggrin.gif turbut lotuliukas.gif
Atsakyti