gimdžiau su vyru
ir tuo l džiaugiuosi, galėčiau gimdyt ir gimdyt, jei tik šali būtų
pačios pačios geriausios akimirkos, kurias aš priisimenu
tik vieno gailiuosi kad nenukirpo virkštelės, bet ne dėl to kad nedrįso ar nenorėjo, o dėl to kad negalima buvo...gyd patys tvarkė
Mano vyras dalyvavo gimdyme ir aš pamačiau jame tokį jautrų ir gerą žmogų.
Supratau, kad po kasdienybės kauke jis kitoks.
dabar kai jis pasidaro šaltas aš prisimenu tas gražias akimirkas ir šiek tiek lengviau jį pakęsti, bet intymumas tikrai sumažėjo.
Visą laiką galvojau kad dėl padidėjusio svorio. Nors esu tokia kaip iki gimdymo, matyt jis niekiap nepamiršta mano buvusių riebaliukų....
QUOTE(Antilope @ 2007 01 24, 17:17)
Mano vyras dalyvavo gimdyme ir aš pamačiau jame tokį jautrų ir gerą žmogų.
Supratau, kad po kasdienybės kauke jis kitoks.
dabar kai jis pasidaro šaltas aš prisimenu tas gražias akimirkas ir šiek tiek lengviau jį pakęsti, bet intymumas tikrai sumažėjo.
Visą laiką galvojau kad dėl padidėjusio svorio. Nors esu tokia kaip iki gimdymo, matyt jis niekiap nepamiršta mano buvusių riebaliukų.... 
Na jau,prie ko cia tie riebaliukai,jei tuo labiau ju seniai nebera.Gal vaikelio atsiradimas pakeite siek tiek poziuri i daugeli dalyku.Kai vaikas gimsta depresija buna ne tik moterims,bet ir vyrams
As labai labai noreciau kad mano busimo vaikiuko tevelis dalyvautu kartu..
QUOTE(grange @ 2007 01 25, 17:22)
as labai pritariu kad vyras dalyvautu gimdyme!!!!!! nes tegu pamato kaip i pasauli vaikutis gimsta
maniskis tai buvo labai sutrikes, ir labai mane palaike per gimdyma
QUOTE(Atra @ 2007 01 24, 16:08)
gimdžiau su vyru
ir tuo l džiaugiuosi, galėčiau gimdyt ir gimdyt, jei tik šali būtų
pačios pačios geriausios akimirkos, kurias aš priisimenu
tik vieno gailiuosi kad nenukirpo virkštelės, bet ne dėl to kad nedrįso ar nenorėjo, o dėl to kad negalima buvo...gyd patys tvarkė 
Nesikrimsk del to. Juk svarbiausia, kad vaikutis gime sveikas ir kad TETIS DALYVAVO JO GIMIME. Kiek tokiu moteru, kuriu vyrai apie tai nei girdet nieko nenori???
As noreciau,kad maniskis dalyvautu,bet daug priezasciu yra del kuriu jam nevertetu
todel ekstra turesiu drauge salia,gal ta brangiausaji pati isvysiu is palatos
maniskis irgi dalyvaus
turbut