Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

QUOTE(nep @ 2007 02 20, 15:22)
Man tai labai butu idomu suzinoti is cia besireiskianciu teciu, tik, ne is mamu biggrin.gif ar padalyvavus gimdyme nepakito seksualinis gyvenimas ir nesumazejo intymumas. Po to, kai pamatet kaip lenda jusu vaikas. Ar nepradejot galvoti apie savo moteri kaip nors kitaip. Vyru dalyvavimas gimdyme yra pakankamai nauja mada, seniau tuose namuose kur budavo gimdyve, vyrai buvo nuvaromi i trobos gala ir ramiai sededavo. Gal neveltui? Juk tai savotiska paslaptis, kuria dabar skatinama atskleisti. Negalima sakyti, kad seniau zmones buvo kvaili ir tamsus...

Nu kadangi mano vyras cia neprisiregistraves lotuliukas.gif Tai atsakysiu as, nes as jam uzdaviau panasu klausima,. Jei kazkas pakito, TAI TIK I GERA PUSE, atsirado daugiau meiles ir supratimo, vienas kitam bei vaikeliui, matant kokia moteris stipr thumbup.gif i, be to, nebutina ten ir ziuret isitebeilijus lotuliukas.gif Vyro svogeris labai aiskinosi ir ziurejo idemiai , tai teko pusvalanduka ant sofkutes paguleti, atsigauti, kol viskas baigesi lotuliukas.gif Vyrai lotuliukas.gif Geriau padek savo zmonai moraliskai, kvepuok su ja, ar siaip salia buk, ir nereikes sprest tokio klausimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 02 21, 04:03)
Nu kadangi mano vyras cia neprisiregistraves lotuliukas.gif Tai atsakysiu as, nes as jam uzdaviau  panasu klausima,. Jei kazkas pakito, TAI TIK I GERA PUSE, atsirado daugiau meiles ir supratimo, vienas kitam bei vaikeliui, matant kokia moteris stipr thumbup.gif i, be to, nebutina ten ir ziuret isitebeilijus lotuliukas.gif Vyro svogeris labai aiskinosi ir ziurejo idemiai , tai teko pusvalanduka ant sofkutes paguleti, atsigauti, kol viskas baigesi lotuliukas.gif Vyrai lotuliukas.gif Geriau padek savo zmonai moraliskai, kvepuok su ja, ar siaip salia buk, ir nereikes sprest tokio klausimo tongue.gif

Cha cha, kad as pati ir esu zmona, man tik labai rupejo kita nuomone. Jei vyras gimdyme dalyvaus, tai gali but kaip musu civilizacijos jam primesta prievole, na ne prievole, gal priederme...Dabar tokia mada, visi sneka gerai, reikia. Tu ka nedalyvausi? Gal jis isdrys gimdyme dalyvauti, bet neisdrys iseiti, kai jam gal bus nemalonu, nes ir jis "uz tai yra atsakingas" biggrin.gif ir pan. Tai ir baisu, kad poto nebutu psichikos pakitimo lotuliukas.gif problemu, o as po to galiu ir nesuzinoti kas yra kas, ir del ko tai atsitiko, kodel jis "ko nors"nebenori lotuliukas.gif nes kaip zinia kai kurie jaunuoliai kartais nelabai linke dalytis su zmonomis savo isgyvenimais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 21 vasario 2007 - 12:13
biggrin.gif kas geriau pazinos tavo isrinktaji , nei tu pati 4u.gif tie patys vyrai turbut vieniems taip, kitiems kitaip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 02 20, 22:22)
Man tai labai butu idomu suzinoti is cia besireiskianciu teciu, tik, ne is mamu biggrin.gif ar padalyvavus gimdyme nepakito seksualinis gyvenimas ir nesumazejo intymumas. Po to, kai pamatet kaip lenda jusu vaikas. Ar nepradejot galvoti apie savo moteri kaip nors kitaip. Vyru dalyvavimas gimdyme yra pakankamai nauja mada, seniau tuose namuose kur budavo gimdyve, vyrai buvo nuvaromi i trobos gala ir ramiai sededavo. Gal neveltui? Juk tai savotiska paslaptis, kuria dabar skatinama atskleisti. Negalima sakyti, kad seniau zmones buvo kvaili ir tamsus...

nu nezinau kur cia paslaptis,juk vyrai zino kaip vaikai gimsta bigsmile.gif o ar dalyvaut ar ne,kiekvienas vyras pats sprendzia.mano vyras visalaika buvo salia o i "ten" net neziurejo,tau gydytojas neliepia per prievarta ziuret tongue.gif
jis liko labai patenkintas,kad dalyvavo ir visai nepasislykstejo... manau kaip tik kai jie pamato per ka mes pereinam,tai dar daugiau mus vertina. as neisivaizduoju gimdymo be vyro...
Atsakyti
Mūsų tėtis dalyvavo abiejų dukryčių gimime.Man jo buvimas labai padėjo,nes jauti kad yra tavo artimas žmogus šalia.Manau svarbiausia,kad pats tėtis norėtu dalyvauti gimdyme,nes jei nenorės ,tai ir nepriversi.O jei bus nusiteikęs dalyvauti ,tai ir gerai jis ten jausis.
Atsakyti
[quote=Heidi,2007 02 22, 01:18]
nu nezinau kur cia paslaptis,juk vyrai zino kaip vaikai gimsta bigsmile.gif

Bet...visada geriau viena karta pamatyti, negu simta kartu isgirsti. Zmonems paslaptis yra tai, ko nemate. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 04 05, 00:28)
manau, kad atsiliepia, ypac jei buvo blogi santykiai. mano vyras tikriausiai irgi stebejo gimdyma, nei dalyvavo. nes jis net nezinojo ka daryti. o man del to sunku buvo ir truko padrasinimo. ne visi gali dalyvauti ir suteikti moteriai moraliniu jegu schmoll.gif

klausimas buvo TEVELIAMS!!!!
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 02 20, 22:22)
intymumas.Man tai labai butu idomu suzinoti is cia besireiskianciu teciu, tik, ne is mamu biggrin.gif ar padalyvavus gimdyme nepakito seksualinis gyvenimas ir nesumazejo  Po to, kai pamatet kaip lenda jusu vaikas. Ar nepradejot galvoti apie savo moteri kaip nors kitaip. Vyru dalyvavimas gimdyme yra pakankamai nauja mada, seniau tuose namuose kur budavo gimdyve, vyrai buvo nuvaromi i trobos gala ir ramiai sededavo. Gal neveltui? Juk tai savotiska paslaptis, kuria dabar skatinama atskleisti. Negalima sakyti, kad seniau zmones buvo kvaili ir tamsus...

O ko ten ziuret i klyna,pri gimdyves reikia buti,galva palaikyti,o ne ten ziureti,ana vieta daktarai pairupins,vyras vistiek ten nieko padaryt negaletu,o va galva stumiant palaikyti tai labai padeda. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgutemaza @ 2006 12 05, 14:35)
Papildyta:
oi ir dar pamiršau,kad mane žiauriai supykino ir pradėjau vemt, viskas buvo taip staiga, kad tik spėjau pagriebt palute kuri buvo man tarp kojų blush-anim-cl.gif tai tik dabar vargšas prisipažino, kad buvo truputi šlykštu blush2.gif

Va,va ,mane irgi pykino ir as apsivemiau tai tokia juokinga situacija gavosi.Av veeee.....,o mintys kaip ,kad jis neapsi veeee........,nes zinau ,kad labai jautrus tokiem dalykams.Klausiu tu dar ne?Juokiasi ir paduoda man tokia pala kur kita puse nepraleidzia dremes ,butent ta puse kur nepraleidzia ir valo man veida.Ir saremiai ir juokas eme. doh.gif wub.gif
Atsakyti
o as tik uz kad vyrai gimdyme dalyvautu..pas mus net diskusiju siuo klausimu nebuvo..ir taip viskas buvo aisku, kad dalyvaus...ir ka galiu pasakyti...pasislyksteti nepasislikstejo..isvirsti neisvirto..kaip tik pasakysiu kad per ta nakti mano vyrelis subrendo ax.gif
be to apie gimdyma jis dabar man net daugiau gali papasakoti nei kad as prisimenu (teisingiau as faktiskai nieko neprisimenu) blush2.gif buvau kaip ten sakoma afekto (atrodo taip lotuliukas.gif ) busenoje rolleyes.gif
Atsakyti
Na man tikrai tai buvo vienas įsimintiniausių įvykių ir manau jei dar bus progų, tikrai džiaugsiuos galėdamas būti šalia žmonos ir laukti bei padėti.
Atsakyti
as uz vyro dalyvavima gimdyme. Maniskis dalyvavo, net virkstele nukirpo, palaike mane, visdelto geriau, nei vienai kankintis biggrin.gif
Atsakyti
sveiki tetukai ir busimos mamytes bigsmile.gif .as pati gimdziau pries 5 metus ,vyras dalyvavo gimdyme mirksiukas.gif jauciausi ramiau bigsmile.gif vyras labai laimingas buvo ,ir del dalyvavimo gimdyme dziaugiasi thumbup.gif .tai tik galiu pasveikint tuos tevelius kurie salia buna paciom laimingiausioms ir sunkiausioms akimirkoms 4u.gif

Atsakyti