Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Sveiki,

Noreciau pasidalinti savo isgyvenimais po vakarykscio dalyvavimo gimdyme smile.gif Tiesa pasakius, galvojau bus baisiau. Taciau, baisesnes man buvo ne zmonos menkos kancios( daresi epidura ) o visu proceduru atlikimas. Man tiesiog visos proceduros - pradedant epiduru ir baigiant visais stumimais atrode per grubios smile.gif Tiesiog man nesisieja tokios gleznos butybes atejimas tokiomis priemonemis. Kentejau kol dare zmonai epidura, kol "krapstesi" tarpukojyje, ir kai jau filmuojant isgirdau dukros verksma - atsidusau smile.gif Uch.. Pagaliau baigesi tos nesamones - tu cia ir niekas daugiau taves nelies, galvoju. Nejutau nei didelio dziaugsmo nei graudulio - cia tikriausiai mano uzsislepusi neandartalietiska prigimtis taip surede. Tiesiog viskas nuo uzsimezgimo ivyko tarsi savaime. Kitaip sakant - kitaip juk ir negalejo buti, ane? Na, cia jau mano pafilosofavimai smile.gif

P.S

Beje, buvo didziai nusivyles medicinos technologiju pazanga, nes iki pat gimimo per 3 echoskopijas nesugebejo izvelgti vaiko lyties. Bendrai - technika labai pasenusi - ir cia Vilniuje. Nesitikejau to. Galvojau - na, as dar praeitam amziuje gimiau be viso to, bet siais, mobilniku, laptopu, lcd amziuje viskas bus "kruciau". Kur tau...

Sekmes visiems "drasuoliams". Ir linkiu nenualpti smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(tarataika @ 2006 07 31, 23:27)
mano vyras dalyvavo musu mazylio gimimo diena  ax.gif  nors ispradziu nenorejau kad jis liktu,bet jis pats pasiliko..tikrai nesigailiu.. ax.gif

maniskis irgi dalyvavo gimdyme,nors is pradziu abu ir buvome nusprende,kad jis nedalyvaus,bet paskui ir jis ir as norejau,kad butu salia..ir dabar tikrai nei vyras nei as nesigailim del to-kaip tik dziaugiames,kad tai mus dar labiau suartino.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano nuomonė truputėlį skirsis. Aš pradedu gailėtis, kad vyras dalyvavo gimdyme. Kadangi mūsų santykiai prastėja šviesos greičiu, tai aš vis pagalvoju, jog be reikalo tas mano vyras matė tokių man intymių dalykų. Be to dabar jis galvoja, kad gimdymas yra visiškas šūdas, t. y. nieko baisaus, nes kad ir kaip skaudėjo aš nė karto necyptelėjau, jau tokia esu. Jo nuomone, kad tai tas pats kas ir pavyzdžiui įsipjauti pirštą. Jokios pagarbos, tik beje visai nepasišlykštėjo. Jam net tokių minčių manau nekilo. Ir dar nepasakyčiau, kad man labai padėjo savo buvimu.Tas jo glostymas mane erzino, nes skausmą man geriau yra ištverti vienai. Be to gydytojų visko klausinėjo, kaip koks pirmo kurso medicinos studentas smile.gif Taigi daugiau tikrai negimdyčiau prie jokio vyro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2006 08 01, 00:13)
O as buciau isdurnejus, jei per gimdyma nebutu dalyvaves mano vyras  g.gif  Jis tikrai daug man padejo. Mano nuomone, vyras privalo dalyvauti gimdyme, bent jau zinos kaip gime ju vaikas  bigsmile.gif
[QUOTE]
Visiskai pritariu thumbup.gif Maniskis galvojo, kad tie gimdymai - baikos, bet kai pats pamate, tai pakeite savo nuomuone. g.gif Jokiais zodziais nenupasakosi, geriau viena karta pamatyti. Man paciai labai padejo jo dalyvavimas, na gal daugiau moraliskai. Ypac kai iseidavo gydytoja. O ir personalo elgesys pasikeicia, kai dalyvauja vyras, cia tai 100% patikrinta. Kol maniskis atvaziavo visai kitaip medikes elgesi.
Atsakyti
QUOTE(TetisNuoVakar @ 2006 08 09, 21:58)
Sveiki,

Noreciau pasidalinti savo isgyvenimais po vakarykscio dalyvavimo gimdyme smile.gif Tiesa pasakius, galvojau bus baisiau. Taciau, baisesnes man buvo ne zmonos menkos kancios( daresi epidura ) o visu proceduru atlikimas. Man tiesiog visos proceduros - pradedant epiduru ir baigiant visais stumimais atrode per grubios smile.gif Tiesiog man nesisieja tokios gleznos butybes atejimas tokiomis priemonemis. Kentejau kol dare zmonai epidura, kol "krapstesi" tarpukojyje, ir kai jau filmuojant isgirdau dukros verksma - atsidusau smile.gif Uch..  Pagaliau baigesi tos nesamones - tu cia ir niekas daugiau taves nelies, galvoju. Nejutau nei didelio dziaugsmo nei graudulio - cia tikriausiai mano uzsislepusi neandartalietiska prigimtis taip surede. Tiesiog viskas nuo uzsimezgimo ivyko tarsi savaime. Kitaip sakant - kitaip juk ir negalejo buti, ane? Na, cia jau mano pafilosofavimai smile.gif

P.S

Beje, buvo didziai nusivyles medicinos technologiju pazanga, nes iki pat gimimo per 3 echoskopijas nesugebejo izvelgti vaiko lyties. Bendrai - technika labai pasenusi - ir cia Vilniuje. Nesitikejau to. Galvojau - na, as dar praeitam amziuje gimiau be viso to, bet siais, mobilniku, laptopu, lcd amziuje viskas bus "kruciau". Kur tau...

Sekmes visiems "drasuoliams". Ir linkiu nenualpti smile.gif)

Aiškus vaiko darymo procedūra yra žymiai švelnesne nei visos kitos procedūros, susijusios su jo atėjimu į šį pasaulį irnesakyk.gif "Menkos kančios" - epidura nuima skausmą tik saremiu metu, gimdyti gi reikia taip pat naturaliai su visais skausmais kaip ir be epiduros. Kaip butu gerai, jei tokie vyrai kaip tamsta, galetu pajusti bent dalele tu skausmu, ot pacipautum hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Užjaučiu tavo žmona, kad turi toki neandartaletį vyrą. Ir labai gaila, kad tamsta nenualpai gimdymo metu, bent būtų smegenys atsisukusios į geresnę pusę, žmoną daugiau užjaustum, o tai matai "atsiduso jis lengviau', "niekas jo nelies", vaiko gimimas jam "nesamones". Fui, pasiskaičiau tamstos pafilosofavimus, jaučiuosi taip tarsi į š........ bučiau įlipusi beee.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanuks: 11 rugpjūčio 2006 - 01:05
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 01:03)
Aiškus vaiko darymo procedūra yra žymiai švelnesne nei visos kitos procedūros, susijusios su jo atėjimu į šį pasaulį irnesakyk.gif "Menkos kančios" - epidura nuima skausmą tik saremiu metu, gimdyti gi reikia taip pat naturaliai su visais skausmais kaip ir be epiduros. Kaip butu gerai, jei tokie vyrai kaip tamsta, galetu pajusti bent dalele tu skausmu, ot pacipautum  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif Užjaučiu tavo žmona, kad turi toki neandartaletį vyrą. Ir labai gaila, kad tamsta nenualpai gimdymo metu, bent būtų smegenys atsisukusios į geresnę pusę, žmoną daugiau užjaustum, o tai matai "atsiduso jis lengviau', "niekas jo nelies", vaiko gimimas jam "nesamones". Fui, pasiskaičiau tamstos pafilosofavimus, jaučiuosi taip tarsi į š........ bučiau įlipusi  beee.gif

Kai gimdysi sekanti vaika, nepamirsk passimti atsargines laselines savo vyrui, nes tikriausiai jis, vargsas, alpo per visus gimdymus. hihihi.gif hihihi.gif :hihihi

plius. Tai Tėčio puslapis, turite begale kitu temu aptarineti vyru jautruma ir nejautruma. cheers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TetisNuoVakar: 11 rugpjūčio 2006 - 13:41
Visi cia tokie nepataisomi jautruoliai nors prie sirdies dek. Pasklaidzius si asaru ir sypsenu portala, atrodo, kad tuoj tuoj isigales taika pasaulyje. Sugebekite priimti kita nuomone, ar to neismokote univere? Jei jau "ilipai i sh,..da" tai brisk kitur ir pati neprasmirsk tai sh,..ais.

O gal tu atejai paskaityti kaip kas nors nualpo ir pasiglostyti savo ego, kad ne visi vyrai kiaules, o tik jomis apsimeta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisNuoVakar @ 2006 08 11, 14:35)
Kai gimdysi sekanti vaika, nepamirsk passimti atsargines laselines savo vyrui, nes tikriausiai jis, vargsas, alpo per visus gimdymus. hihihi.gif  hihihi.gif  :hihihi

plius. Tai Tėčio puslapis, turite begale kitu temu aptarineti vyru jautruma ir nejautruma. cheers

Tamstos žiniai, neseniai pagimdžiau antrą vaika, abu kartus vyras buvo šalia, už ka aš jam esu begalo dekinga. Nei jis alpo, nei ka.
QUOTE(TetisNuoVakar @ 2006 08 11, 15:01)
Visi cia tokie nepataisomi jautruoliai nors prie sirdies dek. Pasklaidzius si asaru ir sypsenu portala, atrodo, kad tuoj tuoj isigales taika pasaulyje. Sugebekite priimti kita nuomone, ar to neismokote univere? Jei jau "ilipai i sh,..da" tai brisk kitur ir pati neprasmirsk tai sh,..ais.

O gal tu atejai paskaityti kaip kas nors nualpo ir pasiglostyti savo ego, kad ne visi vyrai kiaules, o tik jomis apsimeta?  doh.gif

Alia tamsta ir chamas, jau pačio tai tikrai nieko neišmoke univere. Nei aš lipau į š....., nei tavo žodiais prasmirsiu, bet paskaitant kaip tu rašei apie savo vaiko gimima, šiurpas per kuną nuėjo. Ačiu Dievui yra ir geru vyru, iki kuriu tau laaaaaaabai toli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 15:29)
Tamstos žiniai, neseniai pagimdžiau antrą vaika, abu kartus vyras buvo šalia, už ka aš jam esu begalo dekinga. Nei jis alpo, nei ka.

Alia tamsta ir chamas, jau pačio tai tikrai nieko neišmoke univere. Nei aš lipau į š....., nei tavo žodiais prasmirsiu, bet paskaitant kaip tu rašei apie savo vaiko gimima, šiurpas per kuną nuėjo. Ačiu Dievui yra ir geru vyru, iki kuriu tau laaaaaaabai toli schmoll.gif

Jus, tamsta, daznai kartojate si mazybini zodi sh..udas! Ar ne laikas jums butu issiplauti burna? Kiek galima ieskoti sh...du, jei jie patys sklinda is jusu burnos??? Jusu ziniai mano issilavinimas grynai technininis, o geru manieru nieks neismoke, nes nebuvo kam. Visko kas man atrode priimtina perskaiciau is knygu. Gal pagaliau persijungsite i kita tema ir paliksite mane ramybeje? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 02:03)
Ir labai gaila, kad tamsta nenualpai gimdymo metu, bent būtų smegenys atsisukusios į geresnę pusę, žmoną daugiau užjaustum, o tai matai "atsiduso jis lengviau', "niekas jo nelies", vaiko gimimas jam "nesamones". Fui, pasiskaičiau tamstos pafilosofavimus, jaučiuosi taip tarsi į š........ bučiau įlipusi  beee.gif

Vargšas TetisNuoVakar - taip gražiai parašė apie savo vaiką "Pagaliau baigesi tos nesamones - tu cia ir niekas daugiau taves nelies, galvoju" , o kai kurios bobos - tikros bobos, kaip visada, supranta viską iškreiptai (matyt pagal save) "o tai matai "atsiduso jis lengviau', "niekas jo nelies"" .

Vyras saugo savo vaiką ir džiaugiasi, kad jis išlindo ir jo nebelies šaltos gydytojų rankos, bus saugus ir nebereikės tverti daugiau vaikui, jo žmonai ir jam tų nesąmonių - to stanginimosi, nežinomybės, keisto susijaudinimo jausmo. O ateina kažkokia pikta pasiutusi boba ir prisikabina prie "po ranka" pasitaikiusio vyro - pizdėc!
Papildyta:
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 16:29)
Ačiu Dievui yra ir geru vyru, iki kuriu tau laaaaaaabai toli schmoll.gif

Visu pirma ne tau spręsti apie žmogų jam toli iki tikrų vyrų ar ne. Tai tipo tu esi jau tokia tikra moteris??? Ir išvis kažkaip vaikiška galvoti - tu va tikras vyras, o tu ne. Ateina į tėčio puslapį ir dar visiems aiškina, kad jie netikri vyrai. Man gėda, kad yra tokių moterų.

Papildyta:
QUOTE(TetisNuoVakar @ 2006 08 11, 15:01)
Visi cia tokie nepataisomi jautruoliai nors prie sirdies dek. Pasklaidzius si asaru ir sypsenu portala, atrodo, kad tuoj tuoj isigales taika pasaulyje.

Tiesiog čia daug žmonių veidmainių - dirbtinos šypsenos, pas juos viskas puiku, jie patys puikiausi, patys geriausi, jie viską žino..O realybėj neaišku, turbūt pykstasi, vaikšto kaip žiežulos, vyrams neduoda, nepatiria orgazmų ir paskui vaidina, kad jų šeimos idealios ir pačios švelniausios.

Nepergyvenk, ne tu vienas susiduri su čia egzistuojančia butaforija.
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2006 08 11, 02:03)
"atsiduso jis lengviau', "niekas jo nelies"

Nu tu ir višta, jis gi čia apie savo vaiką rašo, o ne apie save. Tau gal namuose kokios problemos ar klimaksas prasidėjo? Ne nu batai, ko tu čia lendi į šitą puslapį, lindėk savo vištyne ir plepėk su savo kvailom vištom, neįskaitančiom kas parašyta?
Atsakyti
QUOTE(xenu @ 2006 08 15, 17:24)
Nu tu ir višta, jis gi čia apie savo vaiką rašo, o ne apie save. Tau gal namuose kokios problemos ar klimaksas prasidėjo? Ne nu batai, ko tu čia lendi į šitą puslapį, lindėk savo vištyne ir plepėk su savo kvailom vištom, neįskaitančiom kas parašyta?

bet rimtai ,biski nesamoniu prirase....
zmogus pasidalino savo mintim, sakyciau taip fainai parase, o cia tik ze, jau uzsipuole , mat neitiko... nu sakes... skaityt reik ismokt...
Atsakyti