Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

ikisiu cia ir as savo trigrasi.....kai gimdziau pirma karta,vyras abejojo del dalyvavimo,tad jei ir butu i gimdyma suspejes ,nebuciau jo vertusi,antrame dalyvavo savo noru,labai dziaugiausi!Na,atrode jis tikrai bejegis vargsiukas,nors padejo visokeriopai.Mate uzgimstanti suneli(nors pries gimdyma as jam prigrasiau nekisti nosies ten kur nereikia-sakiau,pasislykstesi),kirpo virkstele,stebejo siuvimo TEN procesa,guode,kad tikrai mazytis randelis bus,na ir visa kita.Po visko pasake,jog mane kad bus labai baisu.O veliau buvo labai malonu is kitu isgirsti kad vyras giriasi kokia stipri ir siaip visokia saunuole jo zmona!!!Na,kalbant apie sexiuka,mates kirpima,siuvima ir t.t.,suartejus po gimdymo pirma kart jis zymiai labiau mane saugojo,suprato,nei po pirmojo vaikelio!!!Ir kaip kazkuris vyras cia pasisake,saviskiui tapau dar patrauklesne,,ir nereikia zodziu-elgesys viska pasako...taciau zinau seima,kurioje vyras po dalyvavimo neprisileidzia zmonos jau antri metai,manau jam reikia psihologo.VYRAS PATS TURI APSISpRESTI
Atsakyti
pas mus net klausimo nebuvo dalyvaus ar ne. Savaime suprantama, kad taip. Juk dabar nebegimdoma kaip mūsų mamos gimdė. Atskiros palatos, o jau nekalbu apie nuskausminimą. Nėr ten taip baisu. Mes tai su vyru papergyvenom gal po 2 minučių, kad dukrytė išlindo, kad šampo neturim drinks_cheers.gif
Nors jau virš dviejų metų, beveik kasdien su vyru atsimenam jos gimimą ir apie tai pakalbam. Kaip jis nežinojo kur dėtis, kaip uždusęs ir suprakaitavęs savo mamai skambino, kaip išsižiojęs žiūrėjo, kaip ją tvarkė, valė.
Tai mus taip suartino. Labiau nei bet kokios vestuvės ar medaus mėnesiai.
Atsakyti
Maniškis irgi buvo šalia per gimdymą ax.gif Ir tuo labai džiaugiuosi thumbup.gif Esu jam už tai labai dėkinga, ir jokio pasišlykštėjimo jis nejautė, mes tik dar labiau suartėjom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 19, 10:48)
Sveiki tetukai jau esami ir busimi,

Raso jums  nestuke.gif . As planuoju gimdyti su vyru, bet neisivaizduoju, kaip patys tetukai ten jauciasi.
Tai gal galite pasidalinti savo patirtais ispudziais, kad zinociau, ar verta savo vyrioka kankinti  tongue.gif

Aš tevelis abu kartus dalyvavęs gimdyme-. Ir nieko Pirma karta net padet galejau . laikas nuo laiko paduodavau deguonies kauke pakviepuoti. O antra karta greitai viskas ivyko Nieko baisaus. Dalyvauciau dar karta jei proga butu. chi chi
Atsakyti
Siaip as noreciau, kad dalyvautu, bet per prievarta tikai neversciau...nes maniskis, tai pats sakosi nenoris...bijo...sako nezinosiu kaip tau galiu padet, tai dar gydytojui uzvaziuosiu...tai istikro nemanau, kad versciau ji dalyvaut, geriau mama pasiimciau...smile.gif
Atsakyti
Maniskis dalyvavo abiejuose gimdymuose ir tuo didziuojasi. Na, o visai vyro giminei buvo šokas, kai laukiamės pirmagimio ir vyras pasakė, kad dalyvaus gimdyme. daugiausiai isterikavo jo motina, o jai pritarė jo brolio žmona, nes gimdė dar tais laikais, kai vyrams nebuvo leidžiama. 4u.gif Vyras gimdymais nepasišlykštėjo ir mažiau mylėti tikrai nepradėjo, nors anyta aiškino, kad tai yra šlykštu. Mes taip su vyru nemanome. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras apsisprende gimdyti kartu iki gimdymo likus gal kokiai savaitei biggrin.gif , dabar neisivaizduoju, kaip buciau istverus be jo palaikymo.Tikrai thumbup.gif kad vyrams leidzia dalyvauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras nuo pat mano pastojimo svajojo, kaip dalyvaus gimdyme... wub.gif Ir dalyvavo, buvo tikras vyras - palaikė ir daug man padėjo... ir be proto, be proto džiaugėsi wub.gif Dar po šiai dienai saugo operacinės rūbelius, kuriuos tą dieną buvo apsivilkęs... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 19, 13:59)
Na man atrode siek tiek nejauku, kad bus vaizdeliu "idomiu" ir t.t. Bet kai atejo laikas, zmona pasake "atrodo jau prasideda", tai visos dvejones ne tai kad isgaravo, bet nebuvo net prisimintos.
Gal personalas suprato kad man vaizdeliai ne prie sirdies, gal ir visa laika tvarka vienoda, bet viskas buvo super korektiska ir nieko ten nesimato. Pakruvinimai ir kiti dalykai yra staigiai nurenkami, kad niekam nekristu i akis, ir niekam nesidarytu silpna.
Tik galiu pasakyti, kai pamaciau gimusia vaiko galvyte, manyje gime stiprus stiprus tetis. Tada as suvokiau, kad labas mano vaike, tu atejai pas mus, ir gyvensi su mumis. Tiems teciams kurie nedalyvavo tikrai sitas dalykas trunka net kelias dienas.
Kai pajuokavau kad galiu nualpti, pasake pasideti pagalve ir kristi ant pagalves, nes niekas manes nepriziures, as sutikau, nes apie alpima net kalbos nebuvo.
Biski yra nesusipratimas, kada matai zmonele begimdancia ir niekuo negali jai palengvinti, tai ziurejau i kompa ir pranesinejau saremiu pradzias, bei kokio stiprumo buvo, tada aptarinedavome ar stiprus ar ne, ir pagal kompo duomenis as galedavau mazdaug paziureti kokio sitprumo ir intensyvumo saremiai...

Na koks saunuolis tetukas smile.gif Net kazkaip ir asarele nuriedejo beskaitant... ax.gif
Sveikinu tapus teciu (paveluotai, bet...)
Mano vyras tokiame svarbiame ivykije nedalivavo verysad.gif dabar gailiuos, bet tuo metu, dziaugiaus, kad esu viena. O ir is busimo tevelio JOKIOS iniciatyvos nesulaukiau. Bet... dabar svarbiausia, kad turim musu maza stebukliuka. Sveika ir grazia isdykele biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo sūnaus gimime smile.gif niekada nemačiau tokio laimingo žmogaus veido,jis ir verkė ir juokėsi žodžiu visos emocijos vienu metu tongue.gif ,o dukrelės gimime dėl susiklosčiusių aplinkybių negalėjo dalyvauti doh.gif ir dėl to labai graužiasi.Aš tik už vyrų dalyvavimą gimdyme wub.gif
Atsakyti
Cia jau priklauso nuo vyro supratimo ir noro.Jei nenores tu jo ir nepriversi gun_rifle.gif Bet vyro parama man buvo labai svarbi.Jis dalyvavo gimdyme ir visai nesigaili,tai juk stebuklas thumbup.gif
Atsakyti
maniskis MB dalyvavo abiejuose gimdymuose ir tuo esu patenkinta,nes labai palaike,per saremius nugara masazavo,pasakinejo kada saremiai ir matavo su laikrodziu ju trukme. wub.gif wub.gif bet jei vyras nenori,lai geriau jis pabuna namie ar uz duru,juk nervuodamasis ir stresuodamas jums nepades o tik trukdys mirksiukas.gif
Atsakyti