QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 15:03)
As irgi mastau apie roletus i svetaine/virtuve, nes naktines kasvakar traukioti atsibos, o MB siausiasi pries roletus siaubingai. Kaip perkalbet
Dieniniu galvoju nedet, matysis langai suskirstyti, o jam ju reikia

. Nesusisnekammm....
na, jei roletai butu nepraktiski ar nenaudingi, nebutu jie vidurio Europoje masiskai nuo seno naudojami. Jei pas mus kas pasistatytu nama be roletu ar zaliuziu, galvotu, kad jam su galva negerai. Jei neuztenka pinigu, nesistato garazo, bet kad roletu nedetu

.
Jei man reiketu traukioti naktines uzuolaidas, o paskui jas vel tvarkingai sukloti ir kutais paristi, turbut uzkalciau langus iki puses nuo apacios. Pas mane ir LT buvo roletai.
As niekada nedegu net sviesos, kol langai neuzdengti, tai reiketu patamsy eiti uzuolaidu uzsitraukioti, o tada kaip nors nepargriuvus gryzti sviesa uzsidegti

.
Jeigu langai su skirtukais, jokiu budu nedeciau dieniniu uzuolaidu. Visa lango grozi uzstotu, o pati uzuolaida atrodytu negraziai, jei per visa langa.
Del dieniniu, tu jam sakyk, kad ant tokiu langu dieniniu niekas nededa, o naktiniu - varyk ji patamsyje, kad uztraukiotu. Ir susisnekesit.
Komoda labai labai, o komodvirsis (kitaip stalvirsis) - marmuro imitacija? Nieko nepagalvok, jeigu ka.
Bet jau dirbtiniu geliu nerodyk, ir tu bijunu nebefotografuok kur ten matei

.
Mano mama buvo irgi dirbtinem gelem apsipuosusi, tai liepiau visas i kapines nuvezti ir "pamerkti"

(gi negyvos). Bet ji taip ir padare

.
O sakas su aerozoliniais akriliniais dazais nupurksti. Atskirai, ne visas is karto.
p.s. matai kaip, Cobre pagalvojo, kad tu galbut apie vidinius roletus kalbi, o man net tokia mintis neatejo, as is karto apie lauko pagalvojau

. Pirmadienis, ko noret.