Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 11:06)
Man tai roletai (ne bambukiniai, zinoma, o stacionarus) - nepamainoma gerybe  wub.gif . Visada jauku ir saugu (niekas nieko nepamatys), nereikia naktiniu uzuolaidu traukioti nei sutemus...

As irgi mastau apie roletus i svetaine/virtuve, nes naktines kasvakar traukioti atsibos, o MB siausiasi pries roletus siaubingai. Kaip perkalbet unsure.gif g.gif
Dieniniu galvoju nedet, matysis langai suskirstyti, o jam ju reikia doh.gif . Nesusisnekammm....
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 24, 14:41)
vat ir as mastau,kur mes daugiau sedesim- ar prie stalo,ar prie baro  g.gif ten ir deciau tamsesni gobelena- ar visgi nemaisyti spalvu ir traukti visas kedes viena spalva- tamsiau  g.gif - o ta tamsuma atsisviezinti kokiu sviesesniu kilimu  doh.gif

jei tai bus kasdieninio naudojimo stalas, o ne proginis, tada rinkites praktiskesni gobelena ir darykite visur vienoda (dar jei ir kilimas bus). Retkarciais pasaugoti daikta dar nieko, bet saugoti nuolat - jau varginantis dalykas ax.gif .
Pries tai galvojau, jei butu sviesus gobelenas, tada uzuolaidos galetu buti tamsesnes. Bet jei gobelenas bus tamsesnis, tada uzuolaidu reiketu ne tamsiu, bet gal kazkiek ryskesniu (nebutinai vienspalviu), kad pagyvintu ta baldu ruduma. Kai bus baldai, tada bus aiskiau ir kokiu uzuolaidu reikia.
Langai labai dideli, todel ryskesnes uzuolaidos ne beda (nebus visos vienoje kruvoje). Svarbiausia, kad nebutu niuru, ypac kai uz tokiu dideliu langu nebebus zalumos verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 10 22, 21:41)
labai grazi komoda  wub.gif . Tikrai.
Sakoms - ne. Dazyk jas baltai ir nesk i lauka biggrin.gif .
Kaip ziuretusi rudeni arba ziema dirbtinu alyvu ar bijunu puokste  g.gif ? Ir kam to nenaturalumo reikia?

Aciu smile.gif
O kaip sakas nudazyti? Purksti? Nesulips jos? MB prasiau, kad nupurkstu, bet jis sako, o kaip as jas tau nupurksiu g.gif
Alyvos ar bijunai durnai ziema, man kazkaip rozes gali visus metus stovet biggrin.gif

Tumba is arciau su kvietkais:
user posted image

user posted image

user posted image

Man sitas pavyzdys patiko, tamsus baldai (kaip musu komoda), sienu spalva (musu truputi sviesesne) ir balti visokie apvadai (pas mus bus laiptu tureklai balti).
user posted image

O cia svetaines rozes rolleyes.gif :
user posted image

QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 23, 11:14)
va cia tai karnyzai  wub.gif

o ta sluota kampe tai  schmoll.gif
nebent jos paskirtis kazkokia, kurios nezinau  lotuliukas.gif
gal vyra lupsi kai griz velai  lotuliukas.gif

kaip noreciau tavo meile dirbtinems gelems isvaryt  smile.gif

Jo, virtuviniai karnyzai labai biedni pasidare pries sekcijos karnyzus verysad.gif

Tai kad vyras niekur neina, as ji greiciau kur nors isvarysiu su ta sluota lotuliukas.gif

Ir kaip tongue.gif ?

QUOTE(Zaneta75 @ 2011 10 23, 13:47)
tai prigriebiau Jyske tokia spintute
ir perdariau i tokia
Vaikai sako gaila dabar ja i drabuzine kisti smile.gif

SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 24 spalio 2011 - 15:23
QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 16:12)
Cia dar Cobrei apie lango uzdengima is sono:
user posted image
p.s. jau pamaciau tavo zinute, kad supratai.

Aha mirksiukas.gif tik tos langines buvo tokios, kad atidarius jos butu abejose lango pusese ir apacioje jokio remelio/begelio nera, tik virsuje, o tas virsutinis po mediniu karnizu pasleptas buvo mirksiukas.gif Bet veikimo principas praktiskai toks pat, tik ne vienas sonas, o du smile.gif
O kada mes nesupratom viena kitos? biggrin.gif Anksciau ar veliau visada issiaiskinam 4u.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 10 24, 16:50)
4u.gif
Matau ziauriai astri diskusija apie zaliuzes uzvire...

Nei ziauri, nei astri, tiesiog mintim pasidalinom, gal kam naudinga bus smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 17:03)
As irgi mastau apie roletus i svetaine/virtuve, nes naktines kasvakar traukioti atsibos,

Bet tu apie vidinius mastai? Ar lauko zaliuzes?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 15:03)
As irgi mastau apie roletus i svetaine/virtuve, nes naktines kasvakar traukioti atsibos, o MB siausiasi pries roletus siaubingai. Kaip perkalbet unsure.gif  g.gif
Dieniniu galvoju nedet, matysis langai suskirstyti, o jam ju reikia  doh.gif . Nesusisnekammm....

na, jei roletai butu nepraktiski ar nenaudingi, nebutu jie vidurio Europoje masiskai nuo seno naudojami. Jei pas mus kas pasistatytu nama be roletu ar zaliuziu, galvotu, kad jam su galva negerai. Jei neuztenka pinigu, nesistato garazo, bet kad roletu nedetu schmoll.gif .
Jei man reiketu traukioti naktines uzuolaidas, o paskui jas vel tvarkingai sukloti ir kutais paristi, turbut uzkalciau langus iki puses nuo apacios. Pas mane ir LT buvo roletai.
As niekada nedegu net sviesos, kol langai neuzdengti, tai reiketu patamsy eiti uzuolaidu uzsitraukioti, o tada kaip nors nepargriuvus gryzti sviesa uzsidegti lotuliukas.gif .
Jeigu langai su skirtukais, jokiu budu nedeciau dieniniu uzuolaidu. Visa lango grozi uzstotu, o pati uzuolaida atrodytu negraziai, jei per visa langa.

Del dieniniu, tu jam sakyk, kad ant tokiu langu dieniniu niekas nededa, o naktiniu - varyk ji patamsyje, kad uztraukiotu. Ir susisnekesit.

Komoda labai labai, o komodvirsis (kitaip stalvirsis) - marmuro imitacija? Nieko nepagalvok, jeigu ka.
Bet jau dirbtiniu geliu nerodyk, ir tu bijunu nebefotografuok kur ten matei biggrin.gif .
Mano mama buvo irgi dirbtinem gelem apsipuosusi, tai liepiau visas i kapines nuvezti ir "pamerkti" blush2.gif (gi negyvos). Bet ji taip ir padare biggrin.gif .

O sakas su aerozoliniais akriliniais dazais nupurksti. Atskirai, ne visas is karto.

p.s. matai kaip, Cobre pagalvojo, kad tu galbut apie vidinius roletus kalbi, o man net tokia mintis neatejo, as is karto apie lauko pagalvojau rolleyes.gif . Pirmadienis, ko noret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2011 - 16:10
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 16:21)
Tumba is arciau su kvietkais:

kvietkai man nelabai, bet tumba wub.gif
Atsakyti
Aš įsivaizduoju kaip toks kiekis gražiai atrodo žydint wub.gif

Na jums pasisekė. Aš du metus jas daiginu ir labai sunkiai. Iš vieno pakelio sudygo 11 sėklų iš kurių keletas nunyko doh.gif kitas pirkau sodinukais. Gal galite pasakyti kokios firmos sėklas perkate? Įdomu ar ne per vėlu jas dabar sėti? O kada jas nukerpate ir kaip žiemai uždengiate?

4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 11:06)
as turiu 70 krumeliu  lotuliukas.gif . Pasejau pabandymui pora pokeliu, nes nebuvau garantuota del daigumo, tai kai sudygo  doh.gif , 100 daigeliu tikrai buvo. Seti reikia is rudens tiesiai i dirva, jos naturaliai stratifikuojasi ir puikiai sudygsta. Kadangi vietos turiu joms labai mazai, tai daznai ir labai zemai kerpu. Del karpymo norejau isitikinti, ar tikrai negalima sumedejusios krumelio dalies kirpti. Pasirodo galima (tokia info jau anksciau buvau radusi kazkokiame vok. forume).
ma).

Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2011 10 24, 17:35)
Na jums pasisekė. Aš du metus jas daiginu ir labai sunkiai. Iš vieno pakelio sudygo 11 sėklų iš kurių keletas nunyko   doh.gif  kitas pirkau sodinukais.  Gal galite pasakyti  kokios firmos sėklas perkate? Įdomu ar ne per vėlu jas dabar sėti? O kada jas nukerpate ir kaip žiemai uždengiate?

Sejote is rudens tiesiai i dirva g.gif ? Jos turi pabuti saltyje, tada tik gerai sudygsta.
Seti ne per velai, o gal dar per anksti? Nezinau kokie orai dabar LT.
As sejau pries pat uzsalant, berods lapkricio pabaigoje. Tais metais buvo labai ilgas siltas ruduo.
Seklu firmos nepamenu, kazkokios vokiskos, be to gal pora metu pries tai palaikytos, kol radau vieta paseti blush2.gif .

Nupjauti jas reikia po pirmo zydejimo ir labai anksti pavasari. As pjaunu velu rudeni, kad sniegas krumeliu labai neislauzytu. Bet jei ziema be sniego, tada butu negerai. Nedengiu niekuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2011 - 17:52
QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 16:41)
Jei man reiketu traukioti naktines uzuolaidas, o paskui jas vel tvarkingai sukloti ir kutais paristi, turbut uzkalciau langus iki puses nuo apacios. Pas mane ir LT buvo roletai.
As niekada nedegu net sviesos, kol langai neuzdengti, tai reiketu patamsy eiti uzuolaidu uzsitraukioti, o tada kaip nors nepargriuvus gryzti sviesa uzsidegti  lotuliukas.gif .
Jeigu langai su skirtukais, jokiu budu nedeciau dieniniu uzuolaidu. Visa lango grozi uzstotu, o pati uzuolaida atrodytu negraziai, jei per visa langa.

Del dieniniu, tu jam sakyk, kad ant tokiu langu dieniniu niekas nededa, o naktiniu - varyk ji patamsyje, kad uztraukiotu. Ir susisnekesit.
Komoda labai labai, o komodvirsis (kitaip stalvirsis) - marmuro imitacija? Nieko nepagalvok, jeigu ka.
Bet jau dirbtiniu geliu nerodyk, ir tu bijunu nebefotografuok kur ten matei  biggrin.gif .
p.s. matai kaip, Cobre pagalvojo, kad tu galbut apie vidinius roletus kalbi, o man net tokia mintis neatejo, as is karto apie lauko pagalvojau  rolleyes.gif . Pirmadienis, ko noret.

Vat vyras ir isivaizduoja, kad naktines bus kasdien traukiojamos, bet kazko man neviliojanciai atrodo tas darbas kasryt, kasvakar doh.gif
Mes be uzuolaidu gyvenam visus metus realybes sou, o tu net sviesos nedegi neuztraukus uzuolaidu unsure.gif .
GAL KAS TURIT DAUGIAU PAVYZDZIU, KUR LANGAI SUSKIRSTYTI IR TIK SU NAKTINEM UZUOLAIDOM ax.gif ?
Stalvirsis tikras ten g.gif
Tai apie kokius roletus tu kalbi biggrin.gif ? Nes as apie vidaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 21:04)
Tai apie kokius roletus tu kalbi biggrin.gif ? Nes as apie vidaus tongue.gif

Pasidaryti tokius grazius langus ir paskui bjauroti juos tais vidiniais roletais, manau nusikaltimas baisinis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 24 spalio 2011 - 20:02
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 24, 20:04)
.
GAL KAS TURIT DAUGIAU PAVYZDZIU, KUR LANGAI SUSKIRSTYTI IR TIK SU NAKTINEM UZUOLAIDOM ax.gif  ?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar kelios:)
user posted image

user posted image

Atsakyti
gal kam irgi aktualu-renkuosi medziagas pagalvelem /dalinuosi saitu http://bargainbarnfa...products_id=444

user posted image
Atsakyti