Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Va tokio tipo ten buvo, tik mazesnes, nes langai mazesni ir medines (bent jau atrodo grynai, kaip medines zaliuzes su tarpeliais. ir nuslenka viena dalis i viena puse, kita i kita.
user posted image

Na geresnio pvz neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 10 24, 11:45)
As visaip mastau, tu cia gal apie metalines zaliuzes is lauko kalbi? mes ilgai apie jas galvojome, atsisakeme, tiek del patikimo, tiek del daugybes kitu individualiu priezasciu.

mes visam name buvom metalines zaliuzes baltos sp. sudeje, visas ismontavom dabar ir jokiu nedesim.
Vienas dalykas - del apsaugos jos negelbeja, del silumos - irgi.
Privalumas buvo tik tas, kad miegamajame nuleisdavau savaitgaliais, tai vaikai iki 14 val miegodavo blush2.gif
dabar kazkaip nebeaktualu, vaikus praauginom,patys iki pietu nebemiegam tai ir kambariu tamsint nebereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 15:20)
mes visam name buvom metalines zaliuzes baltos sp. sudeje, visas ismontavom dabar ir jokiu nedesim.
Vienas dalykas - del apsaugos jos negelbeja, del silumos - irgi.
Privalumas buvo tik tas, kad miegamajame nuleisdavau savaitgaliais, tai vaikai iki 14 val miegodavo  blush2.gif
dabar kazkaip nebeaktualu, vaikus praauginom,patys iki pietu nebemiegam tai ir kambariu tamsint nebereikia  ax.gif

Mums tokiu minciu nebuvo, kol nepagyvenome, dabar tiesiog reikalingas kazkoks sprendimas, kad langa kazkaip pridengti, o uzuolaida traukalioti cia man ne sprendimas. Todel mes esame apsistoje ties tokiu variantu.
Atsakyti
Dedu musu vonia, tik dar maisytuvas neuzdetas. user posted image

i sienas prasom nekreipti demesio:)
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 10 24, 09:41)
Jei kazkas jau buvo imetes, tai persiprasau uz kartojimasi

http://www.artvilla....ang=lt&page=8/8

Atrvillos baldai grazus, bet kainos irgi labai:) Mes radom iseiti-kai kuriuos baldus perkam ne naujus ir mano vyras pats restauruoja. Paskutinis darbas-indauja virtuvei ir pianinas, nufotografuosiu ir idesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 24 spalio 2011 - 13:36
QUOTE(Cobre @ 2011 10 24, 13:05)
Tiesa, is tos nuorodos, apie naujoviskas stumdomas langines taip ir nesupratau, kokios jos ten yra  g.gif

As puikiai suprantu ko konkreciai tau reikia, bet is pradziu kalbejau bendrai apie langu uzdengima (ne tik nuo saules!). Ir puikiai zinau, kaip tos s t u m d o m o s langines atrodo.
Toje nuorodoje yra visko - metaliniu, mediniu , plastikiniu (kai kurios net atrodo kaip medines rolleyes.gif ).
Sakau "uzdengdama lango sona" todel, kad tu jas (atidarytas) gali patraukti ant lango tiek, kiek tau reikia - 5, 10, 20 cm ar iki galo. O traukiasi tai juk is sono (ne is virsaus ar apcios), kaip ir paprasta uzuolaida ant karnyzo kad trauktum biggrin.gif . Taigi tu langa dengi is sono tiek, kiek tau reikia. Tai va, uzdengei kuri viena sona, bet jei saule plieskia per langu viduri (cia kai kelios vitrinos), tai ka tada daryti? Traukti ir antra puse ir sedeti patamsy su sviesos ruozeliais ph34r.gif lotuliukas.gif ?
O jei saulei svieciant leidi roleta is virsaus i apacia, iki pat grindu nuleisti niekada neprireikia, kad ir kaip ta saule spigintu, todel patalpoje visada bus pakankamai sviesos.
Cia grynai mano asmenine nuomone. 4u.gif .

O tos metalines lauko zaliuzes tai kazkoks absurdas. Istisai reikia valyti nuo dulkiu ir tas valymas dar ne visai paprastas, kai juosteles uzsileidzia viena ant kitos. Vertikalioje padetyje (uzdarytos) visiskai nenusivalo, o horizontaliai (atidarytas) - valyti nepatogu. Pas musu kaimynus dar ziema prie palanges prisalo, tai moteriske is jegos kai patrauke, taip ir liko apacia ant palanges guleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2011 - 13:50
QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 15:43)
Sakau "uzdengdama lango sona" todel, kad tu jas (atidarytas) gali patraukti ant lango tiek, kiek tau reikia - 5, 10, 20 cm ar iki galo.  Traukti ir antra puse ir sedeti patamsy su sviesos ruozeliais lotuliukas.gif ?

Na zinok pas mus taip: arba visai nereikia (tada jau i sona atitraukta pilnai). Arba jau reikia pilnai dengtis. Tamsoje pas mus niekaip nesedesi, dar du langai is vakaru puses ir ten jau netrukdo ta sviesa niekaip mirksiukas.gif Gal kazkam svarstant uz ir pries kai kurie tavo argumentai tiktu, kodel gi ne mirksiukas.gif Bet kadangi kiekvienas variantas individualus, tai mums langines butu labai nuostabus dalykas. Bet yra pas mus kitu "bet". Todel kai jau bus atliekamu slamanciu ir rankos prie sito kampo prieis, reiks dar visokius kitokius dalykus isspresti. O siaip pas mus name, jei tik saukute ir siluma Lietuvoje, tai gryniausia Ispanija ar Juodkalnija, ar kokia Turkija, tik storos namo sienos dar gelbeja ir plyteliu grindys tada labai mielos atrodo biggrin.gif

Na, svarbiausia supratome viena kita mirksiukas.gif Nieko nera blogiau, kai nesusikalbama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2011 10 24, 14:35)
Dedu musu vonia, tik dar maisytuvas neuzdetas. user posted image

i sienas prasom nekreipti demesio:)
Papildyta:

Atrvillos baldai grazus, bet kainos irgi labai:) Mes radom iseiti-kai kuriuos baldus perkam ne naujus ir mano vyras pats restauruoja. Paskutinis darbas-indauja virtuvei ir pianinas, nufotografuosiu ir idesiu.

Vonia nereali! Jeigu nepaslaptis ar brangiai tokia kainuoja? wub.gif
Atsakyti
Vida, Vokietijoje maciau tuos roletus (mes vadinam metalines zaliuzes) taip graziai i lango anga imontuotos ir pasleptos.
O cia LT musu meistrai nesupranta kaip reik ta deze vidun sukist doh.gif
Ir uzdeda tada deze ant pacio lango, del ko ziauriai vaizdas suprasteja.
Bet siaip jei labai jau reik nuo saules saugotis - man variantas su tais roletais geresnis nei su langinem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 24 spalio 2011 - 14:01
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 15:59)
Bet siaip jei labai jau reik nuo saules saugotis  - man variantas su tais roletais geresnis nei su langinem...

Na, cia ir skonio reikalas juk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 13:59)
Vida, Vokietijoje maciau tuos roletus (mes vadinam metalines zaliuzes) taip graziai i lango anga imontuotos ir pasleptos.
O cia LT musu meistrai nesupranta kaip reik ta deze vidun sukist  doh.gif
Ir uzdeda tada deze ant pacio lango, del ko ziauriai vaizdas suprasteja.
Bet siaip jei labai jau reik nuo saules saugotis  - man variantas su tais roletais geresnis nei su langinem...

Todel, kad Vokietijoje niekas nestato nemo be roletu ir tos dezes jau statybu metu yra imontuojamos i langu saramas.
Jau pastatytame name yra galimybe deze montuoti tik isoreje - ant sienos virs lango arba i lango anga, bet tada truputi uzsidengtu lango remas.
Manau, dar nebloga iseitis yra pusapvales dezes, ne taip gadina vaizda.

Cia dar Cobrei apie lango uzdengima is sono:
user posted image
p.s. jau pamaciau tavo zinute, kad supratai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 spalio 2011 - 14:14
QUOTE(vida777 @ 2011 10 24, 11:34)
Is pradziu supratau, kad baldai bus tokie, kaip www.avitera.lt foto  g.gif .

nu taip,kedes ir stalas kaip toje nuotraukoje

QUOTE(elitarai @ 2011 10 24, 13:21)
....siulyt,tai jau negalim perdaug nieko,pati juk namucius rengiesi smile.gif

na taip, apsispresti teks paciai, bet siulyti visada galima biggrin.gif gi tam ir atejau su klausimais... vat del uzuolaidu gal kokiu pasiulymu bus ax.gif (kol dar nenusipirkau medziagos biggrin.gif)

Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 14:15)
-patiko tavo gobelenas, toks jaukus atrodo. Jei mano monitorius rodo teisingai tai spalva ale linine?
--o del uzuolaidu tai cia viskas tinka, pradekim nuo to kas tau patinka?

---Pati zinau, kad uzuolaidos - didele investicija ir reikia pasisiut tokias, kad ilgai patiktu, juk kasmet nekeisi  doh.gif

- nu tokia ne visai, daugiau i ruduma, bet ne visai ruda, sakykim rudai pilkoka biggrin.gif buvo ir su zalsvai elektrine spalva tokio gobeleno wub.gif wub.gif man labai grazus toks derinys, bet pabijojau kazkaip imti toki neiprasta derini... blush2.gif dar stambiais dryziais is tos pacios serijos yra g.gif galvoju gal toki uzuolaidoms g.gif o dieniniu uzuolaidu as ir planuoju ten nedeti, tik naktines... kartais kokiu tipo lininiu noriu, kartais taftos... doh.gif doh.gif kazko balkazanine spalva yra pradejus patikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif bus dar vargo man su tom uzuolaidom doh.gif biggrin.gif
---drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai tik prasidejo visi isirengimo darbai, galvoja, kad svarbiausiai sienu spalvos, grindys- ju daznai nepakeisi,o zaisti galima su uzuolaidom... dabar jau zinau, kad sienas perdazyti kur kas pigiau nei naujas uzuolaidas pasisiuti doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 14:15)
indruciukai, tavo albume paveikslus uzmaciau  wub.gif
cia Malinausko darbai?
labai grazus
Papildyta:
as anksciau turejau kedes sviesiu gobelenu  doh.gif
na zinoma dar viskas priklauso nuo gyvenimo stiliaus, tvarkos iprociu ir pan. bet musu seimynai su mazais vaikais buvo neigyvendinamas uzdavinys sviesias kedes svariai islaikyti...
jau po metu atrode baisiai, bandziau plauti, valyti, tai tik dar labiau sugadinau.

--taip, cia Malinausko darbai 4u.gif deja,ne pas mane namie ... turiu kvaila minti kuri nors jo paveiksla kryziuku issisiuvineti blush2.gif blush2.gif kadanors... nors chemas jau turiu pasidariusi biggrin.gif biggrin.gif

-- vat ir as mastau,kur mes daugiau sedesim- ar prie stalo,ar prie baro g.gif ten ir deciau tamsesni gobelena- ar visgi nemaisyti spalvu ir traukti visas kedes viena spalva- tamsiau g.gif - o ta tamsuma atsisviezinti kokiu sviesesniu kilimu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 10 24, 14:59)

dar yra variantas markizes- buna tokios lenktos virs kiekvieno lango wub.gif nerandu pvz, bet vaziuojant link Truseliu yra toks grazutis vieno auksto klasikinis namukas su tom markizem -man tai labai wub.gif wub.gif

o tu metaliniu zaliuzu pagrindinis trukumas (bent jau LT)- nenormali kaina doh.gif mano nuomone tada geriau susideti kasetinius roletus paprastus su kokiu tankesniu audiniu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Matau ziauriai astri diskusija apie zaliuzes uzvire...
O mes su MB mastemdeti nedarinejamas medines, na del grozio, kaip sakant g.gif

DAbar neperseniausiai suzinojau, kad buna zaliuzes - saules kolektoriai. Reiks pasidomet, jei jos isvaizda primena paprastas medines, gal verta pamastyt... g.gif
Atsakyti