QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 27, 19:36)
Dar klausimelis ar jusu mopas nuvalo kalkiu nuosedas vonioje?
Pas mane vonia nauja, tai dar nera tu nuosedu...
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 29, 18:33)
As tai siulyciau kol yra galimybe grazinti ir pirkti is top shop, nes kaip matau ne man vienai atrodo,kad preke neoriginali. Vakar apsimetus susidomejusia pirkeja paskambinau i pigu.lt ir paklausiau ar tie mopai originalus ir tokie patys kaip top shope. Sako taip, tokie patys, tik pas mus jie zymiai pigiau nei top shope. Dar pradejo pasakoti,kad labai paklausi preke ir t.t. Bet kaip dabar matau,matyt nemazai ir grazinanciu sia preke, jei jau gavot apibraizyta. Matyt ne mes vienos nusivylem... Tikrai grazinciau, bet panaudojau 2 sluostes, tai anot ju preke ne pilnos komplektacijos bus, bet neisivaizduoju kaip kitaip ji ismegint galejau...
Is nuotrauku galiu pasakyti tik viena, kad pagrindine pakuote tai tikrai ne tokia pat kaip Top Shope, visa kita labai panasu.
As irgi grazinciau.
QUOTE(Nenka @ 2011 10 29, 19:43)
Pas viena sm mamyte is topshopo kainuoja 239 bet garantija 14 d. bijau rizikuoti...

o pas jus buvo papildomos sluostes tos trikampes?
Kodel garantija 14 dienu jeigu preke is Top Shopo? TS siai prekei suteikia 24 men. garantija. Sluoste tik 1. As siulyciau Jums nesivaikyti kur pigiau, nes tik nervus sau sugadinsite, o pirkti is TS, uztat turesite tai ko norit. Brangiau, bet as nesigailiu.
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 30, 12:51)
Laukiam is AnAngel dezez foto,tada manau galutinai paaiskes ar ta preke ar ne.
AnAngel ka tik grizo is Poznanes, visa pavargus ir su issikrovusiu fotiku, taigi vel jis kraunamas. Ryt jau tikrai nufotkinsiu, bet jau siandien sakau, kad pakuote ne tokia pas mane.
QUOTE(braske323 @ 2011 10 30, 22:04)
Oooo iš Top Shopo as negavau instrukciju lietuviu kalba, buvo tik anglu, tai arba sedet ir verstis, nes jau primirsus arba reikalaut reikejo. Bet kadangi jie mane nervavo su pristatymu, nes laukiau daugiau nei menesi, tai issireikalavau. Atsiuntė pirma i el.pasta, o vakar gavau ir atspausdintas
As pirkau pardeje, tai man ta knygute lietuviu kalba dave is karto ir prie jos prisege cekiuka ir uzantspaudavo garantija.