Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Sveikos mirksiukas.gif

o aš buvau užsisakiusi porą turistinių rinkinukų, planavau dovanoti biggrin.gif gavau jau ankščiau, tik niekaip neradau laiko jų apžiūrėti doh.gif taigi vakar išsitraukiau ir.......... žiauriai nusivyliau doh.gif (gerai, kad apžiūrėjau prieš dovanodama cool.gif ) elementarus kiniškas termosiukas, tok lengvuuutis, puodeliai be dangtelių, ploni, lengvučiai, servetėlės vos ne vienkartinės doh.gif biggrin.gif

ir kaip užsakyta, vakar vakare sulaukiau iš topshop skambučio thumbup.gif norėjo kažką siūlyti. O, sakau, kaip gerai, kad paskambinot lotuliukas.gif ir viską susakiau, apgailestavo ir tiek biggrin.gif na bet pati kalta, galėčiau gražinti, bet jau praėjo tas 14 dienų.

ką gi, eisim su MB į turistinį žygį, kiekvienas su savo termosu ir dar dviem puodeliais lotuliukas.gif

tokia mano "top shop" istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 29, 15:51)
Nera jokios knygutes, o instrukcija reikejo paciai atsispauzdinti, apie tai jau minejau  blink.gif

user posted image

As tai siulyciau kol yra galimybe grazinti ir pirkti is top shop, nes kaip matau ne man vienai atrodo,kad preke neoriginali. Vakar apsimetus susidomejusia pirkeja paskambinau i pigu.lt ir paklausiau ar tie mopai originalus ir tokie patys kaip top shope. Sako taip, tokie patys, tik pas mus jie zymiai pigiau nei top shope. Dar pradejo pasakoti,kad labai paklausi preke ir t.t. Bet kaip dabar matau,matyt nemazai ir grazinanciu sia preke, jei jau gavot apibraizyta. Matyt ne mes vienos nusivylem... Tikrai grazinciau, bet panaudojau 2 sluostes, tai anot ju preke ne pilnos komplektacijos bus, bet neisivaizduoju kaip kitaip ji ismegint galejau...
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 29, 17:33)
As tai siulyciau kol yra galimybe grazinti ir pirkti is top shop, nes kaip matau ne man vienai atrodo,kad preke neoriginali. Vakar apsimetus susidomejusia pirkeja paskambinau i pigu.lt ir paklausiau ar tie mopai originalus ir tokie patys kaip top shope. Sako taip, tokie patys, tik pas mus jie zymiai pigiau nei top shope. Dar pradejo  pasakoti,kad labai paklausi preke ir t.t. Bet kaip dabar matau,matyt nemazai ir grazinanciu sia preke, jei jau gavot apibraizyta. Matyt ne mes vienos nusivylem... Tikrai grazinciau, bet panaudojau 2 sluostes, tai anot ju preke ne pilnos komplektacijos bus, bet neisivaizduoju kaip kitaip ji ismegint galejau...

O tai kaip man atsiunte jau purvinas sluostes, reiskias priima ir taip, man liepe atsispauzdinti saskaita faktura ir parasyti prasyma, nunesti i ju ofisa kaune ar vilniuje ir tada grazins man pinigus arba pakeis nauju, zinoma pikrsiu is topshopo.
Pas viena sm mamyte is topshopo kainuoja 239 bet garantija 14 d. bijau rizikuoti... schmoll.gif o pas jus buvo papildomos sluostes tos trikampes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 29, 18:43)
O tai kaip man atsiunte jau purvinas sluostes, reiskias priima ir taip, man liepe atsispauzdinti saskaita faktura ir parasyti prasyma, nunesti i ju ofisa kaune ar vilniuje ir tada grazins man pinigus arba pakeis nauju, zinoma pikrsiu is topshopo.
Pas viena sm mamyte is topshopo kainuoja 239 bet garantija 14 d. bijau rizikuoti...  schmoll.gif o pas jus buvo papildomos sluostes tos trikampes? g.gif

Buvo 5 sluostes. Tik tiek,kad maniskis gal ir nebuvo niekieno naudotas,atrode naujas. Laukiam is AnAngel dezez foto,tada manau galutinai paaiskes ar ta preke ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 30, 11:51)
Buvo 5 sluostes. Tik tiek,kad maniskis gal ir nebuvo niekieno naudotas,atrode naujas. Laukiam is AnAngel dezez foto,tada manau galutinai paaiskes ar ta preke ar ne.

Aha, labai laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 29, 15:51)
Nera jokios knygutes, o instrukcija reikejo paciai atsispauzdinti, apie tai jau minejau  blink.gif

user posted image

Oooo iš Top Shopo as negavau instrukciju lietuviu kalba, buvo tik anglu, tai arba sedet ir verstis, nes jau primirsus arba reikalaut reikejo. Bet kadangi jie mane nervavo su pristatymu, nes laukiau daugiau nei menesi, tai issireikalavau. Atsiuntė pirma i el.pasta, o vakar gavau ir atspausdintas biggrin.gif
Siaip su Top Shopu tai irgi man daug nesklandumų buvo, tik kad išsamiai aš čia visko neaprašiau, bet buvo taip pikta, kad prekes gavus norejau iskarto grazinti ir daugiau su jais neprasideti biggrin.gif Aisku pyktis atlego, nors ir zadetu atsiprasymo dovaneliu negavau. H2o Mop'u esu patenkinta, pagal tavo foto panasus, o gal net toks pats, tik ipakavimas skiriasi g.gif bent is pirmo zvilgsnio man taip atrodo... lyg ir kotas pas mane per sujungima blizgantis metalo g.gif
Dar man konsultante isiule masazuokli 40proc. pigiau, na as susigundziau ir pasiemiau, tai si tikrai gavau naudota. Susidare isvada, kad greiciausiai jie tuo telefoniniu skambuciu ir naudojasi: pritaiko nuolaida naudotiems grazintiems daiktams g.gif Gal as klystu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske323: 30 spalio 2011 - 20:13
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 27, 19:36)
Dar klausimelis ar jusu mopas nuvalo kalkiu nuosedas vonioje?

Pas mane vonia nauja, tai dar nera tu nuosedu... blush2.gif

QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 29, 18:33)
As tai siulyciau kol yra galimybe grazinti ir pirkti is top shop, nes kaip matau ne man vienai atrodo,kad preke neoriginali. Vakar apsimetus susidomejusia pirkeja paskambinau i pigu.lt ir paklausiau ar tie mopai originalus ir tokie patys kaip top shope. Sako taip, tokie patys, tik pas mus jie zymiai pigiau nei top shope. Dar pradejo  pasakoti,kad labai paklausi preke ir t.t. Bet kaip dabar matau,matyt nemazai ir grazinanciu sia preke, jei jau gavot apibraizyta. Matyt ne mes vienos nusivylem... Tikrai grazinciau, bet panaudojau 2 sluostes, tai anot ju preke ne pilnos komplektacijos bus, bet neisivaizduoju kaip kitaip ji ismegint galejau...

Is nuotrauku galiu pasakyti tik viena, kad pagrindine pakuote tai tikrai ne tokia pat kaip Top Shope, visa kita labai panasu.
As irgi grazinciau.

QUOTE(Nenka @ 2011 10 29, 19:43)

Pas viena sm mamyte is topshopo kainuoja 239 bet garantija 14 d. bijau rizikuoti...  schmoll.gif o pas jus buvo papildomos sluostes tos trikampes? g.gif

Kodel garantija 14 dienu jeigu preke is Top Shopo? TS siai prekei suteikia 24 men. garantija. Sluoste tik 1. As siulyciau Jums nesivaikyti kur pigiau, nes tik nervus sau sugadinsite, o pirkti is TS, uztat turesite tai ko norit. Brangiau, bet as nesigailiu.

QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 30, 12:51)
Laukiam is AnAngel dezez foto,tada manau galutinai paaiskes ar ta preke ar ne.

AnAngel ka tik grizo is Poznanes, visa pavargus ir su issikrovusiu fotiku, taigi vel jis kraunamas. Ryt jau tikrai nufotkinsiu, bet jau siandien sakau, kad pakuote ne tokia pas mane.

QUOTE(braske323 @ 2011 10 30, 22:04)
Oooo iš Top Shopo as negavau instrukciju lietuviu kalba, buvo tik anglu, tai arba sedet ir verstis, nes jau primirsus arba reikalaut reikejo. Bet kadangi jie mane nervavo su pristatymu, nes laukiau daugiau nei menesi, tai issireikalavau. Atsiuntė pirma i el.pasta, o vakar gavau ir atspausdintas biggrin.gif

As pirkau pardeje, tai man ta knygute lietuviu kalba dave is karto ir prie jos prisege cekiuka ir uzantspaudavo garantija.
Atsakyti
Skaičiau aš tas instrukcijas, sakyčiau išversta ne kaip doh.gif o ir kartojasi labai viskas...
Šiandien gavau ir atsiprašymo dovanėles thumbup.gif Nieko ten gero, bet vistiek miela biggrin.gif
Gal kuri norit, galiu padovanoti 20Lt Top Shopo kuponą, nes šiuo metu aš jo tikrai nesiruošiu panaudoti.
Atsakyti
Niu ka, o stai ir Top Shopinio Mopo nuotraukos:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,

Tik pasirode tas H2O MOPAS ir uzsisvajojau, bet labai bijau, kad jis jau taip nevalo, kaip ji reklamuoja schmoll.gif , gal kuri is isigijusiu H2O Vilniuje, galetu isnuomoti ji vienai dienai ar pusdieniui (gal uz 50lt), labai noreciau issibandyti pries pirkdama g.gif, svarbiausia man kad virtuveje ir vonioje plyteles gerai valytu ax.gif .
Jei kuri sutiktu tai parasykit i az ar tel. 869957325

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2011 11 03, 13:38)
Sveikutes,
Tik pasirode tas H2O MOPAS ir uzsisvajojau, bet labai bijau, kad jis jau taip nevalo, kaip ji reklamuoja schmoll.gif , gal kuri is isigijusiu H2O Vilniuje, galetu isnuomoti ji vienai dienai ar pusdieniui (gal uz 50lt), labai noreciau issibandyti pries pirkdama g.gif, svarbiausia man kad virtuveje ir vonioje plyteles gerai valytu ax.gif .
Jei kuri sutiktu tai parasykit i az ar tel. 869957325

Aciu ax.gif

Nu ka as zinau ar sutiktu kas nuomoti, as tai nelabai... schmoll.gif Imkit is Top Shop'o nepatiks, grazinsit ir moket nereikes kazkam uz nuoma... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 10 27, 17:02)
Nu jo, maniskis dar net neispakuotas, bet tai dabar palauksiu foto is top shopo.
Kiek pamenu viena mamyte uzsakineja is lenkijos prekes, ten kaip suprantu irgi topshopines bet zymiai pigiau, gal kuri pamenat nika, gal pas ja pigiau butu tiek sluostes tiek prietaisas  g.gif

Kiek žinau gabara jų turi, bet man netiko, nes garantija jau labai maža-keturiolikka dienų, o jau be garantijos esu pasimokiusi, tai nusipirkau iš top šopo
Atsakyti