Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Na o man tai ir H2O MOP"as pasirodė sunkokas grindim plaut g.gif Ir braska, tai truputi bijau, kad nesuluztu pusiau biggrin.gif Nepalyginsi lengvumu su Viledos sluota biggrin.gif Na bet nereik noret, cia gi ir vanduo pilasi.
Pas mane laminatas, as ir ant 1-2 lygio statau, tai greit isdziusta grindys. Bet ir instrukcijoj, kiek pamenu, parasyta kokiu lygiu ir kaip naudotis g.gif
Prigaruot - neprigaruoja butas schmoll.gif
Man tai nesaugu jį naudoti, nes vaikas 1,5metų pastoviai šalia, landžioja, nori paliesti ir t.t. pavojinga doh.gif tai laukiu kol uzmiega, arba kas priziuri ji.
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2011 11 07, 19:09)
Na o man tai ir H2O MOP"as pasirodė sunkokas grindim plaut  g.gif Ir braska, tai truputi bijau, kad nesuluztu pusiau  biggrin.gif  Nepalyginsi lengvumu su Viledos sluota  biggrin.gif Na bet nereik noret, cia gi ir vanduo pilasi.
Pas mane laminatas, as ir ant 1-2 lygio statau, tai greit isdziusta grindys. Bet ir instrukcijoj, kiek pamenu, parasyta kokiu lygiu ir kaip naudotis  g.gif
Prigaruot - neprigaruoja butas  schmoll.gif
Man tai nesaugu jį naudoti, nes vaikas 1,5metų pastoviai šalia, landžioja, nori paliesti ir t.t. pavojinga  doh.gif tai laukiu kol uzmiega, arba kas priziuri ji.

Ne nu aisku liginant su paprasta sluota tai jis sunkesnis, bet ne ant tiek kad butu neimanoma naudotis... mirksiukas.gif Del viso kito 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif nusipirkau sluota Spin&Go, pirkau ne top shope. jei kam idomu, galiu parasyti savo nuomone ax.gif
pas mane kibiras su tokiu pedalu, kuri spaudziant issigrezia sluoste, bet manau, kad nelabai ka keicia ar kota spaudai ir grezi, ar pedala ir isgrezi biggrin.gif
pats kotas pasirode toksai skystokas, kadangi jis is daliu susisuka, tai plaunant atrodo, kad klibeti nori, bandysiu vyro prasyt, kad ant kito koto viska prikonstruotu, jeigu aisku iseis.
grindis plauna svariai, (pas mane laminatas), plyteles plaut tai is vis super, nes labai lengvai visur slysta. gal dar as nelabai moku su ja elgtis, bet prie plyntusu(grindu apvadu lotuliukas.gif ) man ji pradeda suktis ir nelabai kokius trupinius eina surinkti.
prie slenksciu, i ja tie trupiniai, ar dar kokie nesvarumai i ta sluota nesusivalo, tai man teko paciai su skudureliu surinkti.
po pirmo plovimo esu patenkinta, neskaitant to norincio klibeti koto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2011 11 08, 15:33)
sveikos merginos  4u.gif  nusipirkau sluota Spin&Go, pirkau ne top shope. jei kam idomu, galiu parasyti savo nuomone  ax.gif
pas mane kibiras su tokiu pedalu, kuri spaudziant issigrezia sluoste, bet manau, kad nelabai ka keicia ar kota spaudai ir grezi, ar pedala ir isgrezi  biggrin.gif
pats kotas pasirode toksai skystokas, kadangi jis is daliu susisuka, tai plaunant atrodo, kad klibeti nori, bandysiu vyro prasyt, kad ant kito koto viska prikonstruotu, jeigu aisku iseis.
grindis plauna svariai, (pas mane laminatas), plyteles plaut tai is vis super, nes labai lengvai visur slysta. gal dar as nelabai moku su ja elgtis, bet prie plyntusu(grindu apvadu  lotuliukas.gif ) man ji pradeda suktis ir nelabai kokius trupinius eina surinkti.
prie slenksciu, i ja tie trupiniai, ar dar kokie nesvarumai i ta sluota nesusivalo, tai man teko paciai su skudureliu surinkti.
po pirmo plovimo esu patenkinta, neskaitant to norincio klibeti koto  biggrin.gif

O is kur jus ta sluota pirkot is kokio pardavejo?
Atsakyti
QUOTE(Reginelekk @ 2011 11 08, 14:57)
O is kur jus ta sluota pirkot is kokio pardavejo?

is Panevezio atsiunte, Raimondas toksai. turiu jo duomenis jeigu reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 04, 13:06)
Sveikos,
ar kuri nors pirkote ar bandėte per TV reklamuojamą vaikišką dubenėlį?
Štai šį http://www.topshop.l...a...ls=10&irp=3
Reklamoje atrodo super, o kaži kaip iš tiesų? g.gif

tik kaina truputėlį juokinga, radau internete jei neklystu už 15 lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2011 11 08, 16:33)
sveikos merginos  4u.gif  nusipirkau sluota Spin&Go, pirkau ne top shope. jei kam idomu, galiu parasyti savo nuomone  ax.gif
pas mane kibiras su tokiu pedalu, kuri spaudziant issigrezia sluoste, bet manau, kad nelabai ka keicia ar kota spaudai ir grezi, ar pedala ir isgrezi  biggrin.gif
grindis plauna svariai, (pas mane laminatas), plyteles plaut tai is vis super, nes labai lengvai visur slysta. gal dar as nelabai moku su ja elgtis, bet prie plyntusu(grindu apvadu  lotuliukas.gif ) man ji pradeda suktis ir nelabai kokius trupinius eina surinkti.
po pirmo plovimo esu patenkinta, neskaitant to norincio klibeti koto  biggrin.gif

Kadangi pas mane daug kaciu, tai trupiniu t.y. isbarstyto kraiko problema labai aktuali, bet as su ja susitvarkau taip: pries plaudama grindis su paprastu sepeciu viska susluoju, o tik paskui darau dregma valyma... Aisku kaip ir 2 kartus valau buta, bet uztat svara visur... 4u.gif
Idomu kokia kaina to Spin & Go pas ta Panevezieti, pigiau nei Top Shope? Galit i AZ jeigu ka parasyti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 08 lapkričio 2011 - 18:40
QUOTE(ksida @ 2011 11 08, 18:50)
is Panevezio atsiunte, Raimondas toksai. turiu jo duomenis jeigu reikia  4u.gif

Mane taip pat domina mirksiukas.gif sako to naujo spin and go kotas patobulintas ir kibiras, sluoste g.gif
Atsakyti
na jau susimeciau visai, as ir galvoju ir pigu.lt ji pirkti ta H20 Mop'ą. tik jau po situ komentaru net nezianu ka daryti, kain atai zenkliai skiriasi nei is topshop, is abieju pardaveju turiu daiktu, broko kolkas nesu gavusi g.gif man aktualu naminiai gyvunai, lovoj katinas megsta miegoti, galvoju kad ciuzini isgarinciau nuo bacilų, bet jus nei viena to nebandet kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 08, 18:12)
tik kaina truputėlį juokinga, radau internete jei neklystu už 15 lt.  biggrin.gif

O gal galite pasakyti kur matėte šį daikčiuką? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na va galiu pasidalinti savo ispudziais naudojant ta sunu kilimeli, baisu dar prisikalbeti, nes savo ciauciuka parsiveziau tik pries kelias dienas, bet pirma syki pasodinau ant to kilimelio ir jinai jau po nakties pati bega jo ieskoti ir atlieka savo reikalus, kazkaip tikrai jai jis tiko ir supranta, kur daryti reikia. Tik buvau isplovus ta zolyte pacia tai labai ilgai dziuna, manau reikia plauti tik dugna, bet kazin ar kvapo neisigers jei zoles neplausi sad.gif o musu senoji katyte irgi vis kesinasi ten pritupti nors senai zino, kur jos vieta ir visad ten daro smile.gif tai va, aisku kainos tos jis gal ir nevertas, bet daiktas neblogas
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 10, 15:12)
na jau susimeciau visai, as ir galvoju ir pigu.lt ji pirkti ta H20 Mop'ą. tik jau po situ komentaru net nezianu ka daryti, kain atai zenkliai skiriasi nei is topshop, is abieju pardaveju turiu daiktu, broko kolkas nesu gavusi  g.gif man aktualu naminiai gyvunai, lovoj katinas megsta miegoti, galvoju kad ciuzini isgarinciau nuo bacilų, bet jus nei viena to nebandet kaip suprantu?

As noriu pabandyti savo isgarinti/isvalyti nes demetas jau truputi ir nuo katinu ir nuo dukros siusiuko (kartai nakti pampersas praleidzia... doh.gif ) gal si savaitgali...
Atsakyti