Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Sveikos,
ar kuri nors pirkote ar bandėte per TV reklamuojamą vaikišką dubenėlį?
Štai šį http://www.topshop.l...a...ls=10&irp=3
Reklamoje atrodo super, o kaži kaip iš tiesų? g.gif
Atsakyti
Sveikos, uzsisakiau vakar ta kilimeli suniukui atlikti reikalus, tai kai galesiu kazka pasakyti parasysiu, ar vertas jis tu pinigeliu smile.gif

o gal kuri turit atsiliepimu apie tas Spider Pan keptuves, kur reklamuoja tris?
Atsakyti
QUOTE(ecstee @ 2011 11 04, 15:58)
Sveikos, uzsisakiau vakar ta kilimeli suniukui atlikti reikalus, tai kai galesiu kazka pasakyti parasysiu, ar vertas jis tu pinigeliu smile.gif

labai labai lauksiu ziniu apie ta kilimeli 4u.gif 4u.gif

noriu, bet kiek ka nusiperku is to top shopo, nu nelabai vyke, todel jau senokai pirkus ka esu, bet va tas kilimelis sugunde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2011 11 03, 12:38)
Sveikutes,
Tik pasirode tas H2O MOPAS ir uzsisvajojau, bet labai bijau, kad jis jau taip nevalo, kaip ji reklamuoja schmoll.gif , gal kuri is isigijusiu H2O Vilniuje, galetu isnuomoti ji vienai dienai ar pusdieniui (gal uz 50lt), labai noreciau issibandyti pries pirkdama g.gif, svarbiausia man kad virtuveje ir vonioje plyteles gerai valytu ax.gif .
Jei kuri sutiktu tai parasykit i az ar tel. 869957325

Aciu ax.gif

paziurekit temos 1-a puslapy, ten yra AnAgel nuotraukos iki valymo ir po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Truputi isiterpsiu, gal kam bus naudinga mano inf-ja: Ermitaze 2 aukste yra lentynos su topshop prekemis, maciau ten ir Mop'u, tai kam aktualu ten vietoj galit apziuret ir dar emitazo nuolaidas panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 04, 13:06)
Sveikos,
ar kuri nors pirkote ar bandėte per TV reklamuojamą vaikišką dubenėlį?
Štai šį http://www.topshop.l...a...ls=10&irp=3
Reklamoje atrodo super, o kaži kaip iš tiesų? g.gif

Mane irgi labai domintų info apie šiuos dubenėlius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ecstee @ 2011 11 04, 16:58)

Kazkurioj temoj rase ir net foto buvo, kad sudinos jos ir kad danga atsilupineja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2011 11 04, 19:47)
Mane irgi labai domintų info apie šiuos dubenėlius blush2.gif

Užsisakiau, kitą savaitę turėtų atvežti. Išbandysim ir papasakosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 11 04, 17:36)
Sveikos smile.gif
Truputi isiterpsiu, gal kam bus naudinga mano inf-ja: Ermitaze 2 aukste yra lentynos su topshop prekemis, maciau ten ir Mop'u, tai kam aktualu ten vietoj galit apziuret ir dar emitazo nuolaidas panaudot mirksiukas.gif

o, tai gal ten ir garantija normalia suteikia? o gi dar buna dienu, kai Ermitaze viskas kokia -25 proc g.gif
Atsakyti
Mano vyras labai ikalbineja pirkt sluota, ta kur sukinejasi,gal kas turi butu idomu suzinot kaip ji valo ir ar verta tokiu pinigu
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 10 27, 15:06)
Sveikos,
nusipirkau as H2O mop is pigu.lt. Na ir nuomone dvejopa del sio prietaiso. Klausimas kyla ar jis yra toks pats kaip top shope... Bandziau valyti orkaite ir kaitlente, geriau nebuciau pradejus,nes tik susinervinau. Senesniu riebalu demiu nepanaikina, sviezias demes panaikino,bet aisku viskas po valymo plaukia... Grindis plauna neblogai,bet aisku reik pries tai gerai issiurbti,nes trupiniu jis nerenka. Siandien valiau maziaus maitinimo kedute. Tai isvale labai gerai,pati net nebuciau rankomis priejus tokiu tarpeliu. Senesniu kalkiu zymiu nepanaikina, pvz aplink vandens ciaupa, bet vonioj valiau plyteliu tarpus,tai neblogai isvale. Pigu.lt leidzia grazint prietaisa per 7 dienas,bet jis turi buti neprarades prekines isvaizdos. Tikrai grazinciau,bet ismeginau grindu sluostes ir nemanau,kad imanoma jas aplauti... Bandyciau pirkti is top shopo,nes vis del to manau,kad pigu.lt nera originalus H2O mop.
Papildyta:
Gal galit tos, kurios pirkot top shope H2O mops 5 in 1 nufotografuoti ir ideti prietaiso ipakavimo foto? (dezute, kurioje buvo prietaisas). Palyginciau ar skiriasi pirkto is pigu.lt.

pirkau iš top shop prieš kelis metus, lygiai tas pats, manau šis prietaisas labiausiai tinka pas ka namuose plytelės, pas mane laminatas, tai labai drėgna lieka, arba nemoku naudotis, labai senu pridegusiu dėmiu nuo viryklės nepanaikina; pirkau būdama nestuke.gif kad lengviau valyt butu, bet tokioj padėty gan sunki man buvo stumdyt; dar besinaudojant šiuo prietaisu reiks atidaryt langus nes labai greit prigaruoja

kazkas dėl vonios valymo klausė tai atradau vienintelį valiklį kuris tikrai išvalo, perku Thomas philips parduotuvėje ANTIKAL butelis 750 ml apie 10 Lt
Atsakyti
QUOTE(balcia @ 2011 11 07, 03:25)
pirkau iš top shop prieš kelis metus, lygiai tas pats, manau šis prietaisas labiausiai tinka pas ka namuose plytelės, pas mane laminatas, tai labai drėgna lieka, arba nemoku naudotis, labai senu pridegusiu dėmiu nuo viryklės nepanaikina; pirkau būdama nestuke.gif kad lengviau valyt butu, bet tokioj padėty gan sunki man buvo stumdyt; dar besinaudojant šiuo prietaisu reiks atidaryt langus nes labai greit prigaruoja

kazkas dėl vonios valymo klausė tai atradau vienintelį valiklį kuris tikrai išvalo, perku Thomas philips parduotuvėje ANTIKAL butelis 750 ml apie 10 Lt

Pas mane namuose daugiausiai parketas, tai kai plaunu su HO Mopu, issiplauna greiciau nei su paparasta sluota ir dregmes tikrai maziau lieka. Plaunu ant paciu zemiausiu garu ir viskas ciki piki...
Del stumdymo nesutinku irgi, nebent tokioj nestuke.gif padetyj sunku, o siaip lengvas jis.
Del prigaravimo bute irgi nesutinku... 4u.gif
Net nzn kodel pas Jus taip, bet man nu viskas absoliuciai atvirksciai, net paciai keista... drinks_cheers.gif
Atsakyti