QUOTE(Kamillota @ 2011 10 16, 08:07)
Labas rytas,
O man siandien iki hipo toli, 9.2...
Vakar nesusitvarkiau su cukrais, ale picos vistiek neatsisakiau, pasekoje 12-15mmol cukriukas... O leisti dar insulino buvo jau baisu, nes jau parai buvau susivariusi 74v.v. kai dienai panasiai reikedavo 55v.v. -60 (kai aukstesnis cukriukas).
Bandysiu tvarkytis cukriukus, mastau, rimtai atsisesti ir persidelioti baze, nes akivaizdziai man truksta insulino nuo kokiu 23val iki 6val. Po 6val jau per daug gaunu, tai ir hipuoju...
Ir dar diena pasididinti baze, nes maistui jau daug daugiau reikia insulino... 

O man siandien iki hipo toli, 9.2...

Vakar nesusitvarkiau su cukrais, ale picos vistiek neatsisakiau, pasekoje 12-15mmol cukriukas... O leisti dar insulino buvo jau baisu, nes jau parai buvau susivariusi 74v.v. kai dienai panasiai reikedavo 55v.v. -60 (kai aukstesnis cukriukas).
Bandysiu tvarkytis cukriukus, mastau, rimtai atsisesti ir persidelioti baze, nes akivaizdziai man truksta insulino nuo kokiu 23val iki 6val. Po 6val jau per daug gaunu, tai ir hipuoju...

Taip, kiek pamenu pas mane gale neštumo dozės padvigubėjusios būvo

Aš nors apetito visai šiomis dienomis neturiu dėl slogos, bet cukrai ilgi kosminiai laikosi

Kokie sekmadienio planai pas saldžiasias mergaites?
Mes namuose suksimes, dar turiu užsilikusio moliūgo(ot gerai ilgam užtenka )

Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 15, 15:04)
Laba ryteli
o as hipavau sianakt
Atsikeliau nusiplauti ranku ir kazkaip tamsoka akyse, pasimatuoju, ogi cukriukas tik 1.2mmol
As iskart uz gliukozes, banano, medaus, saldainiu, tai galvoju ryte bus kosmosas. Bet atsikeliau tik su 5.7mmol
Geros dieneles
As siandien tinginiausiu ir nieko daug neplanuoju veikt 

o as hipavau sianakt

Geros dieneles

Nu tas krytimas cukrų tai ir veikia mane