Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Labutis smile.gif
QUOTE(Kamillota @ 2011 10 16, 08:07)
Labas rytas,  4u.gif

O man siandien iki hipo toli, 9.2...  doh.gif

Vakar nesusitvarkiau su cukrais, ale picos vistiek neatsisakiau, pasekoje 12-15mmol cukriukas... O leisti dar insulino buvo jau baisu, nes jau parai buvau susivariusi 74v.v. kai dienai panasiai reikedavo 55v.v. -60 (kai aukstesnis cukriukas).

Bandysiu tvarkytis cukriukus, mastau, rimtai atsisesti ir persidelioti baze, nes akivaizdziai man truksta insulino nuo kokiu 23val iki 6val. Po 6val jau per daug gaunu, tai ir hipuoju...  doh.gif Ir dar diena pasididinti baze, nes maistui jau daug daugiau reikia insulino...  unsure.gif

Taip, kiek pamenu pas mane gale neštumo dozės padvigubėjusios būvo biggrin.gif Taip kad ramiai didink, svarbiausia kad aukšti labai nesilaikytų mirksiukas.gif

Aš nors apetito visai šiomis dienomis neturiu dėl slogos, bet cukrai ilgi kosminiai laikosi doh.gif Tik leidžiu ir leidžiu, bet tolko jokio.. unsure.gif Bjaurus dalykas verysad.gif

Kokie sekmadienio planai pas saldžiasias mergaites?
Mes namuose suksimes, dar turiu užsilikusio moliūgo(ot gerai ilgam užtenka ) bigsmile.gif tai bandysiu pakepti tešloje, bus vaikams pusryčių..

Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 15, 15:04)
Laba ryteli  hi.gif

o as hipavau sianakt  doh.gif  Atsikeliau nusiplauti ranku ir kazkaip tamsoka akyse, pasimatuoju, ogi cukriukas tik 1.2mmol  doh.gif  doh.gif  doh.gif As iskart uz gliukozes, banano, medaus, saldainiu, tai galvoju ryte bus kosmosas. Bet atsikeliau tik su 5.7mmol  g.gif

Geros dieneles  4u.gif  As siandien tinginiausiu ir nieko daug neplanuoju veikt  ax.gif

Nu tas krytimas cukrų tai ir veikia mane biggrin.gif nes tuomet savęs nebevaldai ir suvalgai kas tik po ranka pakliūva biggrin.gif O naktį prisivalgyti - tai baisiausias dalykas, kas gali būti.. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif

geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

o man vistiek auksti cukrai ir nerandu priezasties g.gif idomus dalykas tie musu organizmai g.gif

niu ka manes siandien laukia didelio darbo rasymas mokslams, feeeeee 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 16, 11:16)
niu ka manes siandien laukia didelio darbo rasymas mokslams, feeeeee 2.gif  2.gif  2.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 16, 09:48)
Labutis smile.gif
Taip, kiek pamenu pas mane gale neštumo dozės padvigubėjusios būvo biggrin.gif Taip kad ramiai didink, svarbiausia kad aukšti labai nesilaikytų  mirksiukas.gif

Labas rytas, Aciu Orchideja 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

niu ka pagaliau issipaipaliojau...baliu atlaikiau iki galo, vakar kaip ir nebloga savaijauta buvo, bet leidau pakaraliaut ir nieko nedaryt, tik gulet ir sampe gert smile.gif namu seimininkes pareigas perleidau vyrui biggrin.gif .

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,tingiu siandien dirbt smile.gif vakar gimines susitikimas buvo, velai miegoti nuejau, pusbrolis atvaziavo padirbeti, bet viza uzdejo tik menesiui, tai nezinom kaip cia bus, ar prates arvaziuos namo uz menesio.
sviezios zuvies pilnas saldiklis, lasisos didziules, upetakiai dar skanesni thumbup.gif , prasom man receptukus kaip paruost:)
Cukrai laikosi irgi thumbup.gif , rytais atsikeliu su 4 arba 5, turbut i nauda tas vedybinis gyvenimas biggrin.gif
Orchideja aciu uz namucius, ir kaip sveikata? pas mane oras irgi jau vesta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 17, 10:30)
baliu atlaikiau iki galo

Čia mes, kiaulos, progą praleidom? unsure.gif
QUOTE(inge37 @ 2011 10 17, 16:03)
turbut i nauda tas vedybinis gyvenimas biggrin.gif

Sportas smileysex.gif, kaip ne kaip, muša cukrų... cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar toks flirtuojantis vyras buvo atejes darbe, tai pirmiausia paklause ar gali mane nervuoti, atsakiau, kad geriau ne lotuliukas.gif Po to siule arbatos arbatai, lotuliukas.gif sakiau negeriu tai lotuliukas.gif saldainiams - sakiau nevalgau lotuliukas.gif tai tada gal agurkeliu (nusisypsojau ir tiek) lotuliukas.gif Po to visa vakara su vyru juokemes is jo pasakojimu is sapalioniu lotuliukas.gif palinkejo dar iseidamas sveikatos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gersiu tuoj kavos ir eisiu tvarkytis smile.gif

Cukrus šiandien 7,0 mol. Net keista tokį pamatyti, seniai taip nebūvo bigsmile.gif

Kamilota na ir įvykis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pamenu neštumo metu ir man panašių nutikimų būdavo, ne veltui sakoma kad neščia moteris n...kartų išgražėja ir vilioja vyrus kaip bites medus.. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 18 spalio 2011 - 09:02
Laba ryteli hi.gif

QUOTE(0rchideja @ 2011 10 18, 08:00)
Labas rytas smile.gif
Cukrus šiandien 7,0 mol. Net keista tokį pamatyti, seniai taip nebūvo  bigsmile.gif

thumbup.gif

Geros dieneles visoms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, na smagumėlis jau ir naujus namukus turim, ačiū ciocei Orchidėjai mirksiukas.gif
Pralakščiau per daktarus, bet maratonas dar tik ipusėjo. Pasidariau kraujo tyrimus, sakė geri ( kai aš tiek tesuprantu). Spaudimas sakė ar geras 100/70 , nors mano galva tai labai žemas. Manau kad dėl to aš ir š jaučiuos. Akiam mano "akių viršutinių vokų elerginis dermatitas", reikia pas elergologe ait.
Daugiau kaip ir neturiu ką papasakot, lekiu liežuvi per peti persimetus ir niekur nespėju wink.gif
Atsakyti