Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Labuka,

ar gali but, kad del cd dar labiau nepakeliu salcio?

As ir taip visuomet saldavau, bet dabar isvis kazkoks kosmaras doh.gif Apsirengusi kaip ir normaliai, lauke +12, o as baigiu susalti i ledo gabala schmoll.gif

Reikia kuo greiciau traukt i siltus krastus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2011 10 19, 13:36)
Jauniute, ir kaip tu sugebejai ta 1kg priaugt g.gif ?gal litra vandens isgerei? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 19, 20:18)

Gali. Ne tiesiogiai dėl CD, bet dėl suprastėjusios smulkiųjų kraujagyslių veiklos. Ypač gali šalti galūnės, o kai komplikacijos pažengę, gali net nepajusti nušalimo. Todėl saugokis. Kaip ir atidžiai rinkis avalynę, kad nespaustų, nepritrintų pūslių ir pan., dėl sumažėjusio jautrumo gali nepajusti, paskui gali baigtis nesmagiai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 19, 21:40)
Gali. Ne tiesiogiai dėl CD, bet dėl suprastėjusios smulkiųjų kraujagyslių veiklos. Ypač gali šalti galūnės, o kai komplikacijos pažengę, gali net nepajusti nušalimo. Todėl saugokis. Kaip ir atidžiai rinkis avalynę, kad nespaustų, nepritrintų pūslių ir pan., dėl sumažėjusio jautrumo gali nepajusti, paskui gali baigtis nesmagiai.

nu kaip sala kojos tai jau jauciu, bet kai pirsta pjautu, tai visai neskaudu butu, nes nejauciu biggrin.gif , o salciui turiu elergija,veida ismusa tokiom puslem, arba valgau leda , tai liezuvis istinsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 19, 20:18)
Labuka,

gali buti ir skydliaukes problemos,nes CD ir skydliauke,labai artimos ligos,daznai buna kartu,pasidaryk hormonu tyrima,bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 10 19, 17:38)
Ant katros vietos tas 1 kg. užaugo  lotuliukas.gif

ant pilviaus unsure.gif issiputes kaip balionas doh.gif
Papildyta:
o as kazkaip su salciu neturiu problemos, man kaip tik atvirksciai, nesvietiskai karsta buna pastoviai, apie kojas tai isvis tyliu smile.gif
Atsakyti
Aciukas panelytes ax.gif

QUOTE(inge37 @ 2011 10 19, 18:44)
o salciui turiu elergija,veida ismusa tokiom puslem, arba valgau leda , tai liezuvis istinsta biggrin.gif

as irgi toki biesa turiu, bet man ne veidas, o kojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 19, 23:13)

Nusipirk šuns plaukų kojines arba kambarinius kupranugario vilnos vailokiukius. Žinok, super thumbup.gif
O man jau savaitgalis. Nosis burbuliuoja, gerklę pešti, vos prakalbu... Žodž, smaginuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 23:01)
cia man kazkoks pasunkintas pms matyt del to cukriaus  g.gif

beje isisrasau i jusu buri priaugau 1 kg  verysad.gif

Čia tau prieš mms'inis sindromas gal? bigsmile.gif ax.gif

Labas rytas, Tepaluota še balionėlis 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,

QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 20, 06:30)
Nusipirk šuns plaukų kojines arba kambarinius kupranugario vilnos vailokiukius. Žinok, super  thumbup.gif

Mama kaip tik atveze suns plauku kojines, bet kad man virsutine koju dalis nusala, tai reiketu kojakelniu g.gif Arba isvis ziema i lauka nosies nekist doh.gif Ech, kad galeciau sau tai leisti blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 20, 06:30)
O man jau savaitgalis. Nosis burbuliuoja, gerklę pešti, vos prakalbu... Žodž, smaginuosi  verysad.gif

console.gif Mane angina buvo uzpuolusi antradieni, bet medutis kaip visada gelbeja thumbup.gif Siandien ja beveik susileido guzai ax.gif Sveikatytes, Tepaluota 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As dar tik dabar is lovos issivarciau ax.gif thumbup.gif

Del salimu, tai man ir rankos, ir kojos sala. Bet ta problema turejau ir pries diabeta, tai cia su kraujagyslem problemos blush2.gif o as pripratus ir vasara dazniausiai storas kojines nesioti, ar miegoti su jom lotuliukas.gif thumbup.gif

Serganciom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane nakti cukrus kyla nuo oro doh.gif

Vakar pries miega apie 9val. 3.8mmol. Susveiciau medaus ir tiek. Nakti apie 3 viskas normaliai cukrus 5.3mmol. O atsikelus ryte 9 val. 6.6.mmol g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 20, 22:43)
Pas mane nakti cukrus kyla nuo oro  doh.gif

Vakar pries miega apie 9val. 3.8mmol. Susveiciau medaus ir tiek. Nakti apie 3 viskas normaliai cukrus 5.3mmol. O atsikelus ryte 9 val. 6.6.mmol  g.gif  g.gif  g.gif

Tau medus, matyt, dar veike rolleyes.gif bet 6.6mmol as laikau geru cukriuku thumbup.gif
Atsakyti