Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Ku mergos darot?susalet?
Atsakyti
Agam. Vėl su tempa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 18, 21:00)

ale kas cia do bjauri kvaraba pripuole? unsure.gif
Papildyta:
cia kazkas gerai sake, kad liezuvi persimetus per peti lakioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai ir as smile.gif darbai, paskum mokslai, vos bespejau, jauciu masina reiks pirkti, nes viesasis transportas labai daug laiko suvalgo g.gif
cukrai baisus, apie 17, net bamboj auskaras puliuot pradejo smile.gif niu bet as nenuleidziu ranku, vistiek as ji atstatysiu, kad ir kiek oziuotusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 23:12)

Papildyta:

cukrai baisus, apie 17, net bamboj auskaras puliuot pradejo smile.gif  niu bet as nenuleidziu ranku, vistiek as ji atstatysiu, kad ir kiek oziuotusi rolleyes.gif

ziurekis cukriuka,kitaip gali negyti.
Atsakyti
cia man kazkoks pasunkintas pms matyt del to cukriaus g.gif

beje isisrasau i jusu buri priaugau 1 kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 21:01)
beje isisrasau i jusu buri priaugau 1 kg  verysad.gif

Nepriimam lotuliukas.gif Viena kg tik? Tau dar toli toli iki musu mirksiukas.gif Taip, kad neliudek console.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 22:12)
ale kas cia do bjauri kvaraba pripuole? unsure.gif

Darbe tikriausiai sušalu. Bo ten žiema žiemaaaa, snaigs veidą bučiuojaaaa... doh.gif
QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 23:01)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Toli tau iki prirašymo irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 18, 10:00)
Labas rytas smile.gif

Gersiu tuoj kavos ir eisiu tvarkytis smile.gif

Cukrus šiandien 7,0 mol. Net keista tokį pamatyti, seniai taip nebūvo  bigsmile.gif

Kamilota na ir įvykis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pamenu neštumo metu ir man panašių nutikimų būdavo, ne veltui sakoma kad neščia moteris n...kartų išgražėja ir vilioja vyrus kaip bites medus.. wub.gif  biggrin.gif

Butent butent lotuliukas.gif

O as antra ryta pasitinku su 4.1mmol thumbup.gif einu kavintis drinks_cheers.gif

QUOTE(jauniute @ 2011 10 18, 23:01)

Oho, kiek daug doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta,

QUOTE(Kamillota @ 2011 10 19, 06:11)
Labas rytas  4u.gif
O as antra ryta pasitinku su 4.1mmol  thumbup.gif einu kavintis  drinks_cheers.gif

pas mane siryt 4.6mmol, net nepamenu ar kada esu toki turejusi thumbup.gif

jungiuosi su kava ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o pas mane 9,1,taip uzsimaniau keptos duonos, dabar kai uzsikelsiu cukru smile.gif
Jauniute, ir kaip tu sugebejai ta 1kg priaugt g.gif ?gal litra vandens isgerei? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauniute niu prajuokianai lotuliukas.gif Ant katros vietos tas 1 kg. užaugo lotuliukas.gif Aš tai numečiau du, bet ar nežinau nuo katros dalies bamperiai ir posparniai atrodo nepakitę lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2011 10 19, 18:38)
Jauniute niu prajuokianai  lotuliukas.gif Ant katros vietos tas 1 kg. užaugo  lotuliukas.gif Aš tai numečiau du, bet ar nežinau nuo katros dalies bamperiai ir posparniai atrodo nepakitę  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nuj as tai bijau net svertis biggrin.gif
Atsakyti