Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kaip tokiam miesteli,tai yra.
Atsakyti
Svekos . norejau paklausti kiek mazdaug kainuoja darbo vietos grozio salonuose? Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Nuoma? Manau,maziau negu 200-300lt nebus. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas patars kokias žirkles rinktis?
Atsakyti
Pirmai ziureciau i patoguma. Nes gali but ir uz 1000lt o "ne prie rankos". 4u.gif
O kas del firmu,MAN(!) Jaguar patinka. Bet kiekvienam savo. blush2.gif
Atsakyti
Nuoma-apie 300-400lt, centre 600-700lt. Dėl zirkliu - pagal ranka rinkites, aišku japoniskos geros...
Atsakyti
Info apie seminarą 4u.gif
Šių metų lapkričio 15-16-17 dienomis į Lietuvą atvyksta žymi Italijos stilistė Emanuela Lanni, kuri jau daugelį metų vadovauja GREEN LIGHT tarptautinių konsultantų grupei ir pasižymi ypatingu novatoriškumo jausmu.
http://www.jums.lt/
Atsakyti
Pasidalinkite kas su kokiais fenais ir kirpimo mašinėlėm dirba? bigsmile.gif
Atsakyti
O man rupi plauku dazai rolleyes.gif Daugiau su amoniakiniais ar beamoniakiniais dirbat?
Atsakyti
Sveikos!
Prie kavykes-informacija biggrin.gif ......As su Moser masynele varau(dazniausiai moterys ateina pas man,todel uztenka ir tokios) Jau tiek metu ji man attarnavo doh.gif
Fenas buvo ETA(I) italu gam, o dabar sitas,kur EllytModel look ,ar kaip ten lotuliukas.gif Ir VALERA 4u.gif

Dazai? g.gif Cia jau pagal kainas ir galimybes. As su italiskais FarmaVita 4u.gif (nelabai cia su L'Orealiu padirbsi-kai kainos verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 04 spalio 2011 - 08:06
Sveikos smile.gif masinele mano OSTER smile.gif o fenas APOLLO1 smile.gif dazau su KEUNE, o daugiau su amoniakiniais smile.gif beje ar darot akcijas per grupinius puslapius?
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 10 04, 09:05)
Sveikos!
Prie kavykes-informacija  biggrin.gif ......As su Moser masynele varau(dazniausiai moterys ateina pas man,todel uztenka ir tokios) Jau tiek metu ji man attarnavo  doh.gif
Fenas buvo ETA(I) italu gam, o dabar sitas,kur EllytModel look ,ar kaip ten  lotuliukas.gif Ir VALERA  4u.gif

Dazai? g.gif Cia jau pagal kainas ir galimybes. As su italiskais FarmaVita  4u.gif (nelabai cia su L'Orealiu padirbsi-kai kainos  verysad.gif )

O ar gerai issiplauna is odos?Kolege bande,tai sake sunkiai unsure.gif
Atsakyti