Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Uztat gerai zilus nudazo thumbup.gif O nuvalyt priemoniu visokiausiu yr. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 10 04, 16:06)
Sveikos smile.gif masinele mano OSTER smile.gif o fenas APOLLO1 smile.gif dazau su KEUNE, o daugiau su amoniakiniais smile.gif beje ar darot akcijas per grupinius puslapius?

As noriu Oster pirkt. Kur pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 05 spalio 2011 - 15:09
Sveikos mergaitės,žiūriu,kad labai jau mažai čia kirpėjų ateina ax.gif Aš tai giliuose svarstymuose,norėčiau mokintis šio amato,bet šiek tiek baugu,kad jeigu po pusės kursų ar baigus kursus suprasiu,kad visa tai tikrai ne man g.gif O sakykit kaip jūs supratot,kad galit dirbti šį darbą? Kad norit būti būtent kirpėja? Dėkui už atsakymus,gal padės apsispręsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 10 05, 16:08)
As noriu Oster pirkt. Kur pirkai?

Pirkau Airijoje, kainavo apie €80

QUOTE(Belesa @ 2011 10 05, 21:57)
Sveikos mergaitės,žiūriu,kad labai jau mažai čia kirpėjų ateina  ax.gif  Aš tai giliuose svarstymuose,norėčiau mokintis šio amato,bet šiek tiek baugu,kad jeigu po pusės kursų ar baigus kursus suprasiu,kad visa tai tikrai ne man g.gif  O sakykit kaip jūs supratot,kad galit dirbti šį darbą? Kad norit būti būtent kirpėja? Dėkui už atsakymus,gal padės apsispręsti g.gif

Patarčiau klausyt širdies wink.gif
Atsakyti
Tai va,kad ta širdis dalinasi per pus. Ir noriu,ir bijau. Jei būtu tokie kursai nemokami tai bandyčiau ir žiūrėčiau ar man skirta ar ne,bet,kad va kainuoja tai ne mažai. Kankinu aš čia jus ax.gif
Atsakyti
Man irgi taip buvo, norejau ir nezinojau ar patiks veliau. Bet nusprendziau pabandyti. Ir nieko, dar nenusibodo,aisku dar nedirbu kirpykloj nes patirties visai neturiu,bet kol kas labai patinka, lankau visokius seminarus. smile.gif
Atsakyti
Bet va tas ir neramina,kad be patirties sunku kažkur gauti vietą. Pabandžiau pasiskambinti per skelbimus kur reikalingos kirpėjos,klausiau ar priimtumėt kirpėją tik baigusią mokslus,visur sulaukiau,kad ne,atseit ieško tik su patirtim,bet ir gauk tu ją žmogau jei niekas nenori priimti. Iš kur tada gauti tą praktiką? g.gif
Atsakyti
Seip yra kirpyklu kur priima ir po mokslu, be to jeigu Lietuvoj mokslai tai is mokyklos kartais siulo darbo. Man viena pazistama sako kad nesakyciau kad visai zalai, vistiek pries priimdami i darba manau patikrina tavo sugebejimus.
Atsakyti
QUOTE(Belesa @ 2011 10 07, 09:08)
Bet va tas ir neramina,kad be patirties sunku kažkur gauti vietą. Pabandžiau pasiskambinti per skelbimus kur reikalingos kirpėjos,klausiau ar priimtumėt kirpėją tik baigusią mokslus,visur sulaukiau,kad ne,atseit ieško tik su patirtim,bet ir gauk tu ją žmogau jei niekas nenori priimti. Iš kur tada gauti tą praktiką? g.gif

na,nezinau kaip padetis mazesniuose miesteliuose,bet didziuosiuose tikrai galima gauti ir be patirties vietos,kitiems savininkams dzin-turi kirpykla,prisisamdo kirpeju,manikiurisciu nuplesia uz kedes nuoma ,jiems svarbu,kad kede ,,netuscia,,pinigeliai i kisene kapsi,o va,kad klientu nebus,tai jau ne ju rupestis.Siaip tai,pasiula kirpeju labai labai didele,jei esi jauna,ir turinti kas tave islaikys pirmus keleta metu,tai gal ir bandyk,nes is tiesu labai labai sunku pradzioje.As pati baigiau kursus pavasari,labai patinka sis darbas,kol mokiausi viskas buvo ok,bet kai reikia pradeti dirbti,tada ir pamatai tikraja realybe-kirpyklu kaip vaistiniu,vieni su kitomis konkuruoja kainu mazinimu,kadangi pagrinde darbas beveik visur kas 2 diena,tai realiai gaunasi 12-13 darbo dienu per men.tai kiek gi reikia apkirpti zmoniu uz 15 lt(cia tokios kainos bent pas mus kirpykloje)kad tau atsipirktu kedes nuoma,patentas,sveikatos draudimas ir sodros mokestis? doh.gif dar jei papulsi dirbti su geromis ir draugiskomis porininkemis,tai ok,o jei pacios porininkes lauks klientu is gatves,tai ir cia pasireiskia,,diedovscina,, o jei dar paskaiciuoti kiek reikia pradziai investuoti irankiams,dazams ir kitoms priemonems.O kur dar seminaru lankymas,juk norisi kazka suzinoti ir tobuleti.Visa laime,kad as dar turiu papildoma darbeli,tai ir ,,leidziu,,sau dirbti kirpeja,vis isejimas is namu,na, ir zinoma tikiu,kad veliau bus geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2011 10 07, 12:06)
na,nezinau kaip padetis mazesniuose miesteliuose,bet didziuosiuose tikrai galima gauti ir be patirties vietos,kitiems savininkams dzin-turi kirpykla,prisisamdo kirpeju,manikiurisciu nuplesia uz kedes nuoma ,jiems svarbu,kad kede ,,netuscia,,pinigeliai i kisene kapsi,o va,kad klientu nebus,tai jau ne ju rupestis.Siaip tai,pasiula kirpeju labai labai didele,jei esi jauna,ir turinti kas tave islaikys pirmus keleta metu,tai gal ir bandyk,nes is tiesu labai labai sunku pradzioje.As pati baigiau kursus pavasari,labai patinka sis darbas,kol mokiausi viskas buvo ok,bet kai reikia pradeti dirbti,tada ir pamatai tikraja realybe-kirpyklu kaip vaistiniu,vieni su kitomis konkuruoja kainu mazinimu,kadangi pagrinde darbas beveik visur kas 2 diena,tai realiai gaunasi 12-13 darbo dienu per men.tai kiek gi reikia apkirpti zmoniu uz 15 lt(cia tokios kainos bent pas mus kirpykloje)kad tau atsipirktu kedes nuoma,patentas,sveikatos draudimas ir sodros mokestis? doh.gif dar jei papulsi dirbti su geromis ir draugiskomis porininkemis,tai ok,o jei pacios porininkes lauks klientu is gatves,tai ir cia pasireiskia,,diedovscina,, o jei dar paskaiciuoti kiek reikia pradziai investuoti irankiams,dazams ir kitoms priemonems.O kur dar seminaru lankymas,juk norisi kazka suzinoti ir tobuleti.Visa laime,kad as dar turiu papildoma darbeli,tai ir ,,leidziu,,sau dirbti kirpeja,vis  isejimas is namu,na, ir zinoma tikiu,kad veliau bus geriau smile.gif

as taip norejau pradet mokytis sio amato , nes dabar sedziu su leliuku namie, bet po jusu parasymo kilo daug abejoniu schmoll.gif nejau taip blogai pirmais metais buna? g.gif
Atsakyti
Buna tiesiog sunku mirksiukas.gif O investuot i bet koki bizni reikia. Pakol mokisites,vistiek darbo irankiu reikes,tai taip,ar taip pirksit bigsmile.gif Kosmetika?Tai ka as zinau,ziurint i kokia kirpykla eisit dirbt-buna jau ten kosmetikos duoda. Del to stazo,tai priima tikrai ir po mokyklu,ir apmokina. Nepatarciau tik nuomotis. Nes istikruju,neturint savo klienturos-sunku. Nu,nebent labai geroi vietoi ir kur daug "is gatves". O taip,manau,viskas priklauso nuo noro ir rankyciu. Meistrai ir su 10metu stazu-sedi lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal kas patars kur nebrangiai nusipirkti žirklių mokymuisi?
Atsakyti