Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Yra netoli Zalgyrio stom klinikos firma Stengris(ten visai neblogu ir pigiu variantu yra!) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as ne kirpeja, bet gal galetumete patarti kuria is moser firmos kirpimo masineliu pirkti naudojimui namuose? as kirpeja tik savo vyrui 4u.gif dekui uz pagalba
Atsakyti
Man atrodo,Moser gera firma,ir reikia ziuret,kad patogu tik kirpt butu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 12 28, 16:44)
Man atrodo,Moser gera firma,ir reikia ziuret,kad patogu tik kirpt butu  mirksiukas.gif  4u.gif

as irgi girdejau kad moser geros masineles, bet gyvenu uzsienyje ir pirksiu internetu tad teks pirkti is akies smile.gif
Atsakyti
Labas visoms.Noriu prisijungti prie jusu.Baigiau profesine mokykla Klaipedoje,kurioje igijau kirpejos specialybe pries gerus 10metu.Iskart pradejau dirbti,viskas labai patiko,ir klijentu vis daugejo.Padirbau kokius 3,5metu ir islekiau i uzsieni paskui suzadetini(dabartini vyra).Nuo tada kirpau tik namie laisvu laiku.Labai noriu grizti i Lietuva.Zinoma vel dirbciau kirpeja,nes kitos specialybes neturiu.Tektu viska pradeti nuo apskrito nulio.Kelti kvalifikacija,pirkti visus irankius,kosmetika.Bet labiausiai mane baugina ta verslo liudijimu sistema,sveikatos draudimas,sodros mokesciai,kedes kirpykloje nuoma.Kaiptik siandien nusprendziau pasidometi dabartinem kainom,tai verslo liudijimas beveik 1500lt metams(sakyciau daugoooka).Ar galetumet parasyt kiek jus mokat uz sveikatos draudima ir sodrai kas menesi.Gal yra dar kokiu mokesciu?
Papildyta:
O kaip pvz ligos atveju? Ar yra gaunate is sodros kazkiek? Dar domina motinystes atostogu ismokos?Gal kuri jau susiduret?O pvz.vasaros atostogu metu tikriausiai vistiek turite moketi uz kede kirpikloje? keleta metu atgal,teko kalbeti su viena kirpeja is Telsiu,tai ji sake net valytojai turi pacios kirpejos susimoket...Skamba absurdiskai,bet tokia realybe.
Atsakyti
Sveika,SPIRGIUX! 4u.gif
Tai jei is nulio pradedi,reiks investuot. 4u.gif
Bet kas liecia mokescius,neskaiciuok metam patento. Geriau menesiais,pvz,3men-6men. Ne taip gasdins skaiciai biggrin.gif Dabar kazkas turetu pasikeist su tais verslo liudijimais. g.gif Bet kiekvienam mieste kaina ju skiriasi.
Tada taip:72lt-sveikatos draudymas; 200lt-SODRA(cia TIK bazinei pensijai gaut,jokiu ismoku tipo,dekretiniu,ar del lygos,tu negausi) (va tokia durna sistema...)
Na ir vietos nuoma-kaina irgi gali but nuo 200lt iki... rolleyes.gif Priklausomai nuo vietos.
Nesvarbu,ar turesi atostogu,ar ne-uz vieta reik moket. 4u.gif
Dazniausiai mes pacios sau valytojos. biggrin.gif
...Gal ir nera taip baisu,kaip atrodo,tik reikia pradet mirksiukas.gif
Ir kosmetika kiekvienas salonas "savo" brenda turi. Tik vat su mokesciai biski "pereboras" musu sali. bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma.Na tikrai ,ne toks ir saunus tas kirpejos darbas, kaip is salies gali kam pasirodyti.Nebent ,turi gerai uzdirbanti vyra-sponsoriu,arba dirbi prabangiam salone, kur savininkai viska apmoka, ir tau i darba tereikia zirkles atsinesti, ir auksines rankas.Teko dirbti tokiame salone,bet tam ,kad vel ten gristi turiu arba padirbeti prastame salone ir ranka palavint,arba praeiti kokius Femina bona siulomus kvalifikacijos kelimo kursus.Ar esat girdejusios kokiu atsiliepimu apie Femina bona siulomus kursus.Kainos zinoma zveriskos norint praeiti visus.http://www.feminabona.lt/?pg=122&lang=1
Gal yra ir kitu mokymo istaigu kvalifikacijai kelti?
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi prie jusu pokalbio 4u.gif ! siuo metu studijuoju Hairdressing Airijoje,privaciame koledze,turiu pasidalinti kad studijos man labai patinka,jauciuosi savose veziuose, musu koledzas organizuoja visokius labdaros renginius,fashion show, kuriuose buvau isrinkta dalyvaut,teko garbe zinomiem modeliam sukuosenas daryt ax.gif . Ir siaip bijojau tu kursu,maniau gal Airiai negerai paruos ,mazai info suteiks ir panasiai,aciau 180laipsniu klydau, super paruosia, turim vietine savo kirpykla ten visos ir dirbam nuo ryto iki vakaro,priimam kliantus! arteja egzaminai, jie mane truputi baugina nes gausim diploma ITEC, pripazinta visoje europoje!nors sumokejau tikrai nemazai uz mokslus taciau nesigailiu ne kiek, planuoju cia padirbet kelis metus igyt praktikos ir pargryzt namo i Lietuvele,pabandyt sio amato:) tai va mano tokia ta jau istorija:)
Atsakyti
laba diena, noreciau kirpeju pagalbos, esu baigusi kirpeju kursus bet kazkaip baisu pradeti dirbti, nes atrodo, kad per mazai ten ismokau, gal zinot kokiu kursu kirpeju kur tikrai butu galima gerai viska ismokti? verysad.gif
Atsakyti
Patyrusios kirpejos pasakykite, ka geriau rinktis? Ar kursus puses metu? Ar profesine mokykloje dveju metu? Profesinei didelis pliusas, nesten mokslai visiskai nemokami.
Kas baige profesine mokykla, ar is karto ejote dirbti? Ar vis tiek ziniu truko? Papasakokit, mielos kirpejos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2012 01 25, 17:40)
Patyrusios kirpejos pasakykite, ka geriau rinktis? Ar kursus puses metu? Ar profesine mokykloje dveju metu? Profesinei didelis pliusas, nesten mokslai visiskai nemokami.
Kas baige profesine mokykla, ar is karto ejote dirbti? Ar vis tiek ziniu truko? Papasakokit, mielos kirpejos smile.gif

As rinkciausi tik kursus. Tiek teorijos nera,kad du metus kalti situs mokslus. Jei domiesi sia profesija, susirinksi visa reikalinga info bet kur, nete, knygu papirksi, seminaruose sudalyvausi ir pan. Ir viskas gi priklauso nuo praktikos, o kursai tai gali pasiulyti, ko nepasakysi apie profke, juk joje praktikuojasi, kiek zinau, tik su manekenu galvom , o tai aisku skirtingi dalykai gyva zmogu kirpt ir lele 4u.gif
Nu man rodos bereikalingas laiko gaisimas tie du metai, kad ir nemokamai g.gif Per du metus , galiu pasakyt apie save, buvau spejus baigti kursus, igyti virs metu praktikos ir N seminaru apeit , tai ar verta, pati pagalvokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonia24 @ 2012 01 12, 19:42)
Sveikos,jungiuosi prie jusu pokalbio

Sveikute!
Nu tiesiog super thumbup.gif
Papasakok daugiau,kokiu nauju "veju" is tos puses "nesa" biggrin.gif 4u.gif
Manau-cia Lietuvoi-busi super meistras! 4u.gif

QUOTE(eeglle2 @ 2012 01 22, 12:28)
laba diena, noreciau kirpeju pagalbos, esu baigusi kirpeju kursus

Visos mes bijojom mirksiukas.gif Visada sunku pradet 4u.gif Patis geriausi kursai-tai darbas prie kedes mirksiukas.gif Niekur negausi tiek ziniu ir informacijos 4u.gif

QUOTE(Zimbabve2010 @ 2012 01 25, 17:40)
Patyrusios kirpejos pasakykite, ka geriau rinktis? Ar kursus puses metu? Ar profesine mokykloje dveju metu?

Gal geriau kursai. 4u.gif
Paskui iskart "prie kedes" tongue.gif Nu,o veliau yra kvalifikacijos kelimo kursai ir pan. 4u.gif
Atsakyti