patikėjo?
                priešo 

patikėjo?

patikėjo?
QUOTE(eglegle @ 2012 01 31, 22:23)
Kaip ir aš po Chanel'io pasirėmiau ant Guerlain'o Shalimar ir burbėjau mintyse - sorry sorry, ponulis, daugiau neperbėginėsiu į priešo pusę  
Vajaj kaip taikliai
Primine seniau skaityta diskusija apie Lutensu ir Malle stovyklas
QUOTE(Renatina @ 2012 02 01, 00:25)
patikėjo?
Tai čia aš pati negalėjau patikėt, kas taip gerai ant rankos kvepia po visų tų šanelinių ekstrymų
QUOTE(eglegle @ 2012 01 31, 23:35)
Tai čia aš pati negalėjau patikėt, kas taip gerai ant rankos kvepia po visų tų šanelinių  ekstrymų  
feiris čia viską sugražino
QUOTE(Renatina @ 2012 02 01, 00:37)
feiris ne feiris, o tu geriau sakyk, kaip tavo draugystė su Midnight Poison Elixir?
QUOTE(Renatina @ 2012 02 01, 00:46)
O su Trussardi Inside?
QUOTE(eglegle @ 2012 01 31, 23:52)
(t.y.aš)
((Tu mane l.suliūdinai, labanakt...))
QUOTE(Renatina @ 2012 02 01, 01:01)
Neliūdinkis, būna ir blogiau
QUOTE(rzrzr @ 2012 01 31, 23:35)
Vajaj kaip taikliai 
 as gi paskutini karta rata apie Guerlainus apsukau, pasitikrinau, kad (dar) ne man ir nuejau  penktuko  paglostyt.
as jungiuosi prie Jusu. I Guerlainus ziuriu su pagarba, kaip i muziejinius eksponatus, bet nuosirdziai galiu nesioti ir kaifuoti tik Apres LOndee, Vol de Nuit ir grazuole Chamade. Apie tai, ka Guerlainai veikia siais laikais, isvis nekalbekim- cia kaip naciai po Wagnerio
O va del Lutensu ir Malle nezinau. Malle, aisku, ivairiapusiskesni, vien del to, kad kurti skirtingu parfumeriu, tai ir braizas ju vis skiriasi, bet ir i Lutensus nespjaudau, taip sakant
                Nusivyliau Versace Bright Crystal. Daugeliui panelių (mano amžiaus ir ne tik) tai kvapas Nr.1, bet aš nusipirkusi jau po savaitės perleidau kitai moterėlei. 
Labai nekantriai laukiau, čia buvo Kalėdų dovana sau. Vidury miesto praplėšiau siuntinį, prapakavau viską ir uosčiau ilgiausiai, bet neprilipo, nors tu ką...
Kažkada pas savo manikiūristę "ant jos" uosčiau, tai nesveikai patiko, bet ant manęs kažkaip kitaip kvapas skleidėsi. Bandžiau savaitę kankintis, purškaliotis, pratintis, bet nieeeko

Labai nekantriai laukiau, čia buvo Kalėdų dovana sau. Vidury miesto praplėšiau siuntinį, prapakavau viską ir uosčiau ilgiausiai, bet neprilipo, nors tu ką...
Kažkada pas savo manikiūristę "ant jos" uosčiau, tai nesveikai patiko, bet ant manęs kažkaip kitaip kvapas skleidėsi. Bandžiau savaitę kankintis, purškaliotis, pratintis, bet nieeeko