Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(ZefyriuX @ 2012 02 01, 00:30)
Nusivyliau Versace Bright Crystal.

Ne jūs viena biggrin.gif Paskutinį kartą sutikau ja juodai apsivanojusią kolegę-tai apėmė toks jausmas, kad mane nužudyt kas nori (kaip siaubiake būna) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 01 31, 23:30)
Nusivyliau Versace Bright Crystal.

ne liūdėti reikia, o šokinėti iš laimės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 01 31, 23:30)
Nusivyliau Versace Bright Crystal. Daugeliui panelių (mano amžiaus ir ne tik) tai kvapas Nr.1, bet aš nusipirkusi jau po savaitės perleidau kitai moterėlei.
Labai nekantriai laukiau, čia buvo Kalėdų dovana sau. Vidury miesto praplėšiau siuntinį, prapakavau viską ir uosčiau ilgiausiai, bet neprilipo, nors tu ką...
Kažkada pas savo manikiūristę "ant jos" uosčiau, tai nesveikai patiko, bet ant manęs kažkaip kitaip kvapas skleidėsi. Bandžiau savaitę kankintis, purškaliotis, pratintis, bet nieeeko  doh.gif

Jeigu aš kvėpinčiausi taip, kaip didžioji dalis mano amžiaus merginų, tai mano gyvenimas būtų nepakenčiamai riūžavas ir saldus cool.gif
Taip kad mažiau reikia kreipti dėmesį, kuo kiti kvepia. O ir kvepalus visada pravartu ne kartą ir ne du ant savęs pratestuoti, ypač, jeigu testeriai lengvai užtinkami parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Paantrinsiu Evah- na ir is kur pas zmones tas noras buti kaip visi, kvepeti kaip visi ir pan.? Paauglysteje dar suprantu- noras priklausyti, bet toliau...?

Keistas tas kristalu fenomenas. Labai dziaugiuosi, kad bent kazkas jais nusivyle.
Atsakyti
oumaigad, iš kur gi čia tie džiaugsmai arba ašaros, kad kažkas kvėpindamasis daro savo gyvenimą nepakenčiamai saldų ir riūžavą arba nepakenčiamai juodą ir kartų.. biggrin.gif

Na, nebent kai tai vyksta labai artimoje aplinkoje ir akivaizdžiai per stipriai ir neigiamai arba teigiamai.

Nežinau, nežinau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 01 vasario 2012 - 10:59
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 10:23)
Paantrinsiu Evah- na ir is kur pas zmones tas noras buti kaip visi, kvepeti kaip visi ir pan.? Paauglysteje dar suprantu- noras priklausyti, bet toliau...?

Keistas tas kristalu fenomenas. Labai dziaugiuosi, kad bent kazkas jais nusivyle.

O aš jų ant savęs nebandžius,ant kitų neužuodžiu,net kai pasako,gelbsti tas fenomenas,kai uoslė kažko nepagauna,nei riužavo,nei geltono kristalo g.gif
Atsakyti
Į bright kristalo temą - kadangi nebuvau nei nusivylusi, nei apžavėta iš pradžių, kvepalas kaip kvepalas, iš rūžavų ne pats blogiausias, gal tik perdėm populiarus - ir visa jo blogybė. Ėjau pro šalį pavasarį ir prigriebiau. Nei katučių plojau nei plosiu, kartais pasikvėpinu, kaip ir kokia CdG Gorila - šių dviejų nė nepalyginsi, skirtingose barikadų pusėse abu.
Visą laiką kartojame, kad jeigu nori, vadinasi, reikia, patinka ir kvėpinkis, nepatinka - ir šedevrais nesikvėpink, nieks per rūrą neduos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo London: 01 vasario 2012 - 11:38
QUOTE(London @ 2012 02 01, 11:37)
kaip ir kokia CdG Gorila

kol supratau,apie ką čia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 02 01, 12:40)
[/color]
kol supratau,apie ką čia doh.gif  lotuliukas.gif

Nu yr tokie, yr. Nr.1 turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 02 01, 13:42)
Nu yr tokie, yr. Nr.1 turiu biggrin.gif

Šitą Gorilą irgi priskirčiau prie nusivylimų, kaip, beje, ir daugumą uostytų Garsonų - jie man pernelyg sintetiniai ir be gyvybės g.gif
Atsakyti
gal čia apie Guerrilla?
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2012 02 01, 13:53)
gal čia apie Guerrilla?

taip
Atsakyti