Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

Kaip sakoma: "на вкус и цвет товарища нет". Mane LABAI (ne tas žodis, kaip labai) nuvylė Chanel Chance, Chanel Chance Eau Fraiche (o vat, Chanel Chance Eau Tendre- dievinu, ypač vasarą), Chanel Coco Mademoiselle, labiausiai- pastaroji verysad.gif nes tiesiog akimirksniu sukelia galvos skausmą ir šleikštulį verysad.gif
Dar visiškai "nesusikalbėjau" su Chanel No 5, bet gal tai todėl, kad jie buvo senoki-gavau iš tetos mažą jų likutį dovanų, tai tikrai galėjo būti pasenę g.gif
Kas dėl ką tik minėtų Versace kristalų, tai man Bright irgi nepatiko visai, o štai Noir priešingai- jie patapo mano šios žiemos kvapu: su jais jaučiuosi daug šilčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 01, 12:48)
Šitą Gorilą irgi priskirčiau prie nusivylimų, kaip, beje, ir daugumą uostytų Garsonų - jie man pernelyg sintetiniai ir be gyvybės  g.gif

drinks_cheers.gif Gorilą nepamenu kur dėjau su atomiku - ar kam atidaviau ar visgi išmečiau - vienas pačių baisiausių uostytų kvapų... Ir pats brandas man nelimpa - neužkabino nei vienas bandytas kvepalas - arba nesilaiko, arba erzina, arba neužuodžiu arba tiek keistas kvapas, kad kaip žaisliukas kartą pauostyti gal ir pusė bėdos, bet kvėpintis netraukia...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 02 01, 14:04)
arba erzina

aš tik Kyoto turiu, ir tai iš "sentimentų" - pirmieji kvepalai, kuriuos nusipirkau Kreminėj, kai dar tas visas asortimentas išvis buvo iš kosmoso srities smile.gif Kažkada pasipurškiau prieš miegą ir supratau padariusi didelę klaidą - tiek suerzino, kad iškart ėjau plautis. Ir ne dėl paties kvapo, o dėl to, kad kažkas ne taip su ta visa sintetika g.gif
Atsakyti
Delei tikslumo- mane nuvilia ne kristalas, koks jis ten bebutu, geltonas, ruzavas ar noir, o zmoniu supratimas, kad reiktu kvepeti kaip visi. Visai taip pat tokiu atveju nuviltu ir noras kvepeti Lutenso jazminais del to, kad visi savo amziaus grupeje taip kvepia.

Pralinksminot su Gorila lotuliukas.gif CdG- mano vienas mylimiausiu brandu, puikiai dera su oda, ir mano ieskojimais kvepalu estetikos srityje tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2012 02 01, 11:57)
Jeigu aš kvėpinčiausi taip, kaip didžioji dalis mano amžiaus merginų, tai mano gyvenimas būtų nepakenčiamai riūžavas ir saldus  cool.gif
Taip kad mažiau reikia kreipti dėmesį, kuo kiti kvepia. O ir kvepalus visada pravartu ne kartą ir ne du ant savęs pratestuoti, ypač, jeigu testeriai lengvai užtinkami parduotuvėse  mirksiukas.gif

Šiaip juos visi girdavo ir man tiesiog įdomu buvo. Dar kai buvau kažkada uosčius, galvoju tiks. Bet deeeeja schmoll.gif Niekada taip ant nematūškės kvepalų nebepirksiu smile.gif Išsitestuosiu kaip tik įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 14:33)
Delei tikslumo- mane nuvilia ne kristalas, koks jis ten bebutu, geltonas, ruzavas ar noir, o zmoniu supratimas, kad reiktu kvepeti kaip visi.

O iš kur jūs tokią žinią ištraukėt - ''zmoniu supratimas, kad reiktu kvepeti kaip visi''.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 13:33)

Pralinksminot su Gorila  lotuliukas.gif CdG- mano vienas mylimiausiu brandu, puikiai dera su oda, ir mano ieskojimais kvepalu estetikos srityje  tongue.gif

Nusivilčiau, jei visos imtų kvepėti Gorila - koks šleifukas nuo jos eina wub.gif biggrin.gif Man jie iš tiesų kitokie kvepalai, įdomūs. Tai ir žavi. Kaip ir Montale su savo pritvojančia pradžia, nebūtų jos, nebūtų žavesio.
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 02 01, 13:43)
O iš kur jūs tokią žinią ištraukėt - ''zmoniu supratimas, kad reiktu kvepeti kaip visi''.
biggrin.gif

is vis prabeganciu pasisakymu, kad "taip kvepia mano amziaus merginos", "man pagal amziu tie kvepalai dar neturetu tikti", "visi juos giria", ir t.t. ir pan.
Cia netaikau niekam konkreciai, tiesiog foruma skaitant nemazai tokiu postu buna
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 02 01, 15:01)
"taip kvepia mano amziaus merginos", "man pagal amziu tie kvepalai dar neturetu tikti", "visi juos giria", ir t.t. ir pan.

O šitie pasisakymai labai migloti, ir nekonkretūs, (ir netgi neteisingi tam tikra prasme) bėje, apie labai skirtingus dalykus, kuriuos sujungti į vieną - ''zmoniu supratimas, kad reiktu kvepeti kaip visi'' ir taip teigti - būtų labai neteisinga.

Nesupykite, nekimbu asmeniškai prie jūsų, tiesiog nustebino toks tvirtas (man nelabai suprantamas) biggrin.gif pareiškimas.

Pvz, mano aplinkoj labai skirtingi žmonės, ir kas susiję su kvepinimusi, gerai pagalvojus, nesusidūriau, kas mėgtų tuos pačius brand'us ar konkrečius kvepalus. Marytė kvepinasi čiobrelių ir mėtų ištraukomis, Onutė Bright Kristalais, Petrutė - Black Oud'ais (niekas neįsižeiskit).
Teigti, kad visi nori kvepėti skirtingai, negaliu. Bet jei susintetinčiau (klaidingai) ir taip pareikščiau - gaučiau visišką priešpriešą pirmiau pasakytam teiginiui.

Platus tas pasaulis, ir masiniai fenomenai kinta - jei vieną akimirką kažkur praslenka banga prisiderinti prie minios, kitą - išsiskirti. Be to, pats masiškumas jau praeitų dešimtmečių sąvoka, šiandieną į pasaulį žiūrėkime šviežiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 01 vasario 2012 - 13:36
Man Garcon'u smilkaline serija puiki, taip pat ir raudonoji. Dar isskirciau 888.
Atsakyti
Marokiete tongue.gif nelabai suprantu tokios diskusijos ir loginiu isvedziojimu prasmes, bent jau SM parfumerineje erdveje. As neisvedineju parfumeriniu trendu, tiesiog konstatuoju fakta, kad mane nuvilia kai kuriu zmoniu drasos stoka kvepeti taip, kaip paciai tinka ir patinka (nesiderinant prie kokios tai tikslines grupes).
Man asmeniskai smagu, kad zmones turi savo nuomones, o ar tos nuomones sutampa su kuo nors, ar ne, tai cia jau ne mano reikalas.

Dar vienas nusivylimas, si karta jau tiesiogiai su parfumeriniu objektu susijes. LAP Bois Farine- vos spejau uostelti klevo sirupo auksine nata, ir dingo nuo odos kuo staigiausiai. Is pradziu maniau, kad saltis kaltas, nesiskleidzia, "gaivinau" siltoj patalpoj- basta, visai nieko nejauciu. Teks pazindintis dar karta nuo bloterio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 01 vasario 2012 - 17:23
Prasmė labai gili, kaip ir SM parfumerinė erdvė biggrin.gif
Tiesiog nesinori klaidingų išvedžiojimų - kai kas juos gali priimti už gryną pinigą.

Žinoma, atsiranda žmonių, kurie paskaitę Kristutės top'us nei nemirksėdami taikosi į juos, nes taip turi būti - čia jau robotai, ne žmonės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 01 vasario 2012 - 17:36