Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

Malena,2013 10 06, 12:37]
Man jie patiko wub.gif

Man taip pat neblogi.
Pati sau nepirkčiau ir net dovanų nenorėčiau smile.gif, bet, mano nuomone, nieko jiems netrūksta. Elegantiški ir subtilūs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 06 spalio 2013 - 15:42
Vis galvojau, na ir koks gi bus tas TF Tobacco Vanille? Kazkodel nedrisdauvau uzsisakyti meginuko, turbut nujauciau biggrin.gif Prisisakaicius atsiliepimu fragrantikoj - isivaizdavau vysnios kauliuko kavapa issisklaidanti gero tabako dumu debesely... Bet realybe kitokia. Tai gana garsiai skambantis paprastos vaniles ir dziovintu vaisiu duetas, tabakas jauciasi kazkur 3 plane. Bandziau ir ant odos ir ant bloterio - tas pats. Visumoj gal ir neblogas, vaniles megejams, bet manes visiskai nepakerejo, nieko ypatingo jame neradau ir mano manymu visiskai neatitinka kainos ax.gif Turiu parf. aliejuka is Egipto su vanile, labai panasiai kvepia blink.gif Tikrai norejosi jei ne meiles su TV, tai bent jau draugystes. Tas pats buvo ir su Black Orchid - neblogai, bet...neidomu.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 10 05, 18:41)
tas naujas Giorgio Armani Si, kazkoks nesusipratimas  doh.gif teskiau laukan lapeli kai tik isejau is Douglas

drinks_cheers.gif man jie irgi nepatiko

QUOTE(guodzik @ 2013 10 06, 11:11)
tiesa kartu su Trussardi naujais My name  doh.gif irgi kazkoks panasus nesusipratimas.

o sie super. Jau ju man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 10 05, 22:05)
Na, o man buvo siurprizas - nusivylimas Molinard Nirmala. Tikėjaus apsvaigt nuo saldumo [turbūt tame ir esmė, kad tikėjaus biggrin.gif, ir dar buteliuks gražus akiai smile.gif] , bet savo nosiai gavau... sintetinį, įkyroką dušo želė ar tokios eilinės kosmetikos kvapą  unsure.gif
Sorry, kam tinka ir patinka  4u.gif  smile.gif .

Zinokit, ir as nusivyliau, kazkoks plauku lakas doh.gif O dar nupirkau "aklai" ir tuoj turiu sulaukt butelaiti blink.gif verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 06, 18:50)
Vis galvojau, na ir koks gi bus tas TF Tobacco Vanille? Kazkodel nedrisdauvau uzsisakyti meginuko, turbut nujauciau biggrin.gif Prisisakaicius atsiliepimu fragrantikoj - isivaizdavau vysnios kauliuko kavapa issisklaidanti gero tabako dumu debesely... Bet realybe kitokia. Tai gana garsiai skambantis paprastos vaniles ir dziovintu vaisiu duetas, tabakas jauciasi kazkur 3 plane. Bandziau ir ant odos ir ant bloterio - tas pats. Visumoj gal ir neblogas, vaniles megejams, bet manes visiskai nepakerejo, nieko ypatingo jame neradau ir mano manymu visiskai neatitinka kainos ax.gif Turiu parf. aliejuka is Egipto su vanile, labai panasiai kvepia  blink.gif  Tikrai norejosi jei ne meiles su TV, tai bent jau draugystes. Tas pats buvo ir su Black Orchid - neblogai, bet...neidomu.

Vat aš irgi vakar testavau juos. Ir tikrai pritariu, kad nieko ypatingo. Vyšnios yra, bet kažkur toli toli, tabako nebuvo, o vanilė buvo, tik kažkokia keista...
Kaip gerai, dar vienų nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 10 06, 19:50)
Vis galvojau, na ir koks gi bus tas TF Tobacco Vanille?

Aš juos aklai šoviau, tai ir man ne kažką.. keistas saldus drumzlinumas, tabako tik užuominos, ir dar jaučiu pavėsusių (papuvusių-padžiuvusių) mėtų natą... Nesiderina mano kvapo receptoriams visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 06, 22:01)
Zinokit, ir as nusivyliau, kazkoks plauku lakas doh.gif  O dar nupirkau "aklai" ir tuoj turiu sulaukt butelaiti blink.gif  verysad.gif  cray.gif

Bet jaučiu yra ir kam patinka smile.gif. Pamenu, kažkada SM Kvepalų išparduotuvėj kažkas net labai jų ieškojo. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2013 10 07, 16:18)
Bet jaučiu yra ir kam patinka smile.gif. Pamenu, kažkada SM Kvepalų išparduotuvėj kažkas net labai jų ieškojo.  smile.gif  4u.gif

Žuresme unsure.gif
Atsakyti
Nusivyliau Lady Gaga Fame kvepalais, nes pati tokia ekstravagantiška, taip reklamavo juos, o kvepalai tik spalva teišsiskiria.

Taip pat blogąja prasme nustebino Lanvin ME, kažkokia nebūdinga Lanvin uoginė saldybė. Beje, kažkuo panašūs į Fame.

Daugiau tikėjausi iš Creed Spring Flower (nors vis tiek patinka, bet labai eiliniai, turbūt neatpažinčiau jų gaivių-gėlinių kvepalų jūroje).
Atsakyti
user posted image

Dior J“adore L“Or Essence de Parfum nuvylė... nerandu juose aprašyto sodrumo ir saldumo... ir visai neilgai ant manęs laikosi unsure.gif nenuvylė tik supakavimas. kažkas iš artimųjų Kalėdoms gaus kvepiančių dovanų biggrin.gif

Molecule 01 ir Escentric 01. jokio efekto ant manęs unsure.gif bet čia gal mano kūno chemija mane nuvylė eilinį kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 09 spalio 2013 - 15:13
Turiu nusipirkus Calvin Klein "Euphoria Blossom". Kai pirkau, patiko labiausiai is visu - kvapas toks tarpinis tarp gaivaus ir saldaus pasirode. Panaudojau gal 2 men. O siaube doh.gif Arba mano kvapo jutikliai pasikeite, arba nzn kas - kvepalai is gaiviai saldziu tapo pigiai saldus doh.gif Kad neismest, bandziau batu spinta pakvepint, bet net ten nosi riecia tas nemalonus saldumas doh.gif Toks vaizdas, kad ne tiek kvepalai unsure.gif

Trusardi "My name" meginuka turiu, irgi baisiai jau saldus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 17 spalio 2013 - 14:13
QUOTE(katalike @ 2013 10 08, 18:41)
Nusivyliau Lady Gaga Fame kvepalais, nes pati tokia ekstravagantiška, taip reklamavo juos, o kvepalai tik spalva teišsiskiria.

O aš kaip tik skeptiškai žiūrėjau į reklamą, ir į tai, kad mano stilius kardinaliai (ne tas žodis biggrin.gif ) ne toks, kaip LG ax.gif Bet kvepalai labai labai... Kaip tik laukiu atvykstančių bigsmile.gif
Atsakyti