Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

Noriu verkt sad.gif Parveze mano ilgai lauktus ir issvajotus Givenchy Hot Couture EDP kvepalus...ir tokie aitrus, toks stiprus kvapas. Zenkliai skiriasi nuo det.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Tikejaus labiau gaivesnio, kazko lengvo ir tokio kazko panasaus i Rochas Aquawoman blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 18 spalio 2013 - 22:27
QUOTE(Muscade @ 2013 10 18, 09:55)
...Zenkliai skiriasi nuo det.... doh.gif  verysad.gif

Pseprasom, nuo kuo...?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 10 19, 16:37)
Pseprasom, nuo kuo...?

edt jauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 19, 16:40)
edt jauciu biggrin.gif

aaaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 10 19, 16:40)
edt jauciu biggrin.gif

Taip, edt smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 10 05, 11:08)
blush2.gif Miss Dior Cherie

nusipirkau senąją versiją prisiskaičius atsiliepimų apie pop corn'o, pačiulės, žemuogės ir karamelės derinį.
ant manęs kvepėjo ... parūgusiu kompotu. kai pasidarai gėrimėlį maišant vandenį su uogiene, ir jis truputį rūgteli pastovėjęs...

gerbėjos, tik nemuškit. aš nuoširdžiai kiekvienuose kvepaluose stengiuosi pamatyti ką nors įdomaus. bet čia, kad ir kaip bandžiau, nepavyko smile.gif

ant manes jie irgi kvepia kaip kiek rugtelejes rozinis sampanas biggrin.gif bet as ta kvapa labai myliu, jis toks "mano". va tas naujesnis panasus nu bet ne tas,nes "nerugtelejes" uztai man ir truksta juose cinkelio:D
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 10 19, 18:39)
ant manes jie irgi kvepia kaip kiek rugtelejes rozinis sampanas biggrin.gif bet as ta kvapa labai myliu, jis toks "mano". va tas naujesnis panasus nu bet ne tas,nes "nerugtelejes" uztai man ir truksta juose cinkelio:D

O kaip jums Montale Roses Elixir? Man jie labai panašūs į senuosius Miss Dior Cherie.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 19, 16:58)
O kaip jums Montale Roses Elixir? Man jie labai panašūs į senuosius Miss Dior Cherie.

kazkur jau buvau girdejus kad jie panasus, gal dior temoje skaiciau, bet pratestuot kazkaip neturiu progos, i cremine eit bijau nes kazin ar esu panasi i ju tiksline klientura lotuliukas.gif o ir seip i nisisnius dar bijau nosi kist nes dar patiks tai piniginei isvis ragas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 10 19, 18:58)

Man jie vienas prie vieno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vienintelis kandidatas į Metų Nusivylimo titulą - Tom Ford Tobacco Oud: ūdo išvis neradau, o man kvepia tarsi peleninė su nuorūkom, aplieta pigiu odekolonu. Bomžiškas pravalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 10 26, 17:38)
Bomžiškas pravalas   biggrin.gif

blink.gif unsure.gif siaubas
Atsakyti