Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(eglegle @ 2013 10 26, 17:38)
Vienintelis kandidatas į Metų Nusivylimo titulą - Tom Ford Tobacco Oud: ūdo išvis neradau, o man kvepia tarsi peleninė su nuorūkom, aplieta pigiu odekolonu. Bomžiškas pravalas   biggrin.gif

Egle, maciau parduodat siuos kvepalus, gal reikejo truputuka palaukti su atsiliepimu iki kol parduosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 10 26, 20:03)
Egle, maciau parduodat siuos kvepalus, gal reikejo truputuka palaukti su atsiliepimu iki kol parduosit  biggrin.gif

Tai kad jau parduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 10 26, 19:11)
Tai kad jau parduoti  biggrin.gif

Aaaa, tada kitas reikalas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 10 26, 19:40)
Aaaa, tada kitas reikalas.  biggrin.gif

vo kažkas apsidžiaugė! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 10 26, 21:54)
vo kažkas apsidžiaugė!  blink.gif

Žinokit, iš tiesų apsidžiaugė, tik ne čia - už jūrų marių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 10 26, 20:54)
vo kažkas apsidžiaugė!  blink.gif

Jei uz juru-mariu, tai gal tik apsidziaugs biggrin.gif ...siurpraiz... biggrin.gif
Atsakyti
Kita vertus, čia tik mano nuomonė, va gal eziuko mama švelniau apie juos pasakytų... rolleyes.gif O gal ir biologė išlįstų ir išvis apreikštų, kad čia pasaulio stebuklas? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 10 26, 21:30)
Kita vertus, čia tik mano nuomonė, va gal eziuko mama švelniau apie juos pasakytų...  rolleyes.gif O gal ir biologė išlįstų ir išvis apreikštų, kad čia pasaulio stebuklas?  rolleyes.gif  g.gif

Na, man tokių asociacijų su pelenine ir nuorūkom (kaip tau) nėra, bet irgi įtraukčiau prie nusivylimų verysad.gif Labai daug tikėjausi iš kvapo, nes visos natos- mano, laukiau išsišiepusi kada galėsiu nosį įkišti lotuliukas.gif
Na ir... Pradžia tikrai labai graži- vos papačiulintas ir paprieskoniuotas kokybiškas, brangus, neaštrus tabakas wub.gif Jau galvojau, kad cypsiu kaip noriu biggrin.gif Bet ...labai greitai vėso, nuvėso tos gražiosios natos , pasaldėjo ir galutiniame variante liko tik salstelėjęs santal-pačiulinis kvapelis, visai nefordiškas, visai neįdomus ir tikrai nevertas tokios kainos (neatidirba tų pinigų verysad.gif )
Šleifo- nulis, prie ūdų net šalia nebuvęs, tik laikymui priekaištų neturiu...
Atsiprašau pono Fordo, bet šis jo kūrinys tikrai nėra labai vykęs verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziuko mama: 26 spalio 2013 - 21:15
QUOTE(MilGana @ 2013 10 26, 20:27)
<...> ...siurpraiz...  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Fainas jūsų jumoro jausmas thumbup.gif Praskaidrinot vakarą biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Vos gyva namo gryzau.. ilgai as jiems meldziausi, bet vis delto galiu pernest tik kvapa nuo buteliuko.. Galvos skausmas ir pykinimas..Bijojau net pajudet, kad neuzuost.. doh.gif
Atsakyti
Stella McCartney Stella - dziaugiuos kad radau pamegint parduotuvej ir netapo aklu pirkiniu, labai nepatiko roze siuose kvepaluose, ir seip necharakteringi unsure.gif
dar keletas kuriu nesuprtau:
chanel no 19 poudre - virtos morkos biggrin.gif
Lancome tresor - virti burokeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 12 20, 17:57)
chanel no 19 poudre - virtos morkos  biggrin.gif
Lancome tresor - virti burokeliai  biggrin.gif

pshykas vienu, pshykas kitu,ir garnyras pietums jau yra biggrin.gif
Atsakyti