-jei eisi pirma į bažnyčią, o po to santuokų rūmus, tai bus visiškas pravalas, susigadinsi viską.
Jei jau renkiesi santuokų rūmus, tai eikit ten pirmiau susirašyti.
O geriausia išvis į tą caro maro laikų atgyveną neiti
Aš jau senai noriu, kad tėtis vestų prie altoriaus Išlydės mus tėvai atskirai. Jaunikis tegu prie altoriaus patrypčioja Gražu man, kai atveda tėtis ir atiduoda kitam vyrui savo dukrytę
[FONT=Arial]sveikutes.as cia vis dar naujoke man tai irgi grazu kai tetis atveda prie altoriaus.dauk kas sako kad tai nelietuviska tradicija.na ir gerai.svarbu kad tai grazi tradicija.o jei zmones perima grazias tradicijas tai nematau cia nieko blogo.mes su brangiausiuoju irgi tik prie altoriaus susitiksim
Mes prie altoriaus eisim kartu, kaip kartu ir nusprendėm kad to norim beto savąjį tėvą mačiau 2 kartus, o patėvis, nors ir gėri mūsų santykiai ...na kazkaip man tai netinka, nors tas žmogus mane ir užaugino ir myliu aš jį kaip tėva, bet tai jau kas kita, o toms, kurias palydės prie altoriaus tėvelis, labai pavydžiu ir sėkmės jums
Mačiau ir tokių ir tokių vestuvių. PAti ejau kartu su vyru prie altoriaus. Kažkaip kvaila, kai jau tiek metų gyveni kartu ir dabar dar vaidinti, kad tave kažkas atiduoda Kai draugę vedė tėtis, labai gražiai atrodė. Taip ir norėjosi ašarą nubraukti. Bet tada išties, gal verta jaunajai atvažiuoti tiesiai į bažnyčią. Būtų išvengtą visų išlydėtuvių, viso to chaoso namie... Nors man pačiai labai gražios išlydėjimo tradicijos