Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(vIKIs @ 2006 02 12, 20:15)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  -jei eisi pirma į bažnyčią, o po to santuokų rūmus, tai bus visiškas pravalas, susigadinsi viską.
Jei jau renkiesi santuokų rūmus, tai eikit ten pirmiau susirašyti.
O geriausia išvis į tą caro maro laikų atgyveną neiti  doh.gif

o kodėl susigadinsiu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 12, 19:24)
o kodėl susigadinsiu  g.gif  ?

parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane prie altoriaus palydės tėtis biggrin.gif
Atsakyti
o as dar vis neapsisprendziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2006 02 12, 22:01)
parašiau į AŽ  mirksiukas.gif

ačiuks ax.gif pagalvosiu apie tai...
Atsakyti
Aš jau senai noriu, kad tėtis vestų prie altoriaus angel.gif Išlydės mus tėvai atskirai. Jaunikis tegu prie altoriaus patrypčioja tongue.gif Gražu man, kai atveda tėtis ir atiduoda kitam vyrui savo dukrytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(klajune @ 2006 02 13, 16:40)
Gražu man, kai atveda tėtis ir atiduoda kitam vyrui savo dukrytę  wub.gif

Na man tas žodis "atiduoda" tai schmoll.gif Man labiau čia tinka pasakyti "patiki globoti ir saugoti" ar kaip nors pan.
Atsakyti
[FONT=Arial]sveikutes.as cia vis dar naujoke blush2.gif man tai irgi grazu kai tetis atveda prie altoriaus.dauk kas sako kad tai nelietuviska tradicija.na ir gerai.svarbu kad tai grazi tradicija.o jei zmones perima grazias tradicijas tai nematau cia nieko blogo.mes su brangiausiuoju irgi tik prie altoriaus susitiksim wub.gif
Atsakyti
As tai paprasiau, kad mane lydetu prie altoriaus tetukas.. ax.gif
nes man tai labai grazu kai atlydi tetis dukra prie altoriaus... blush2.gif
Atsakyti
Aš ir prisidedu prie tų, kurias prie altoriaus lydės tėtis... Vat tik bažnyčioje jaunikis ir jo giminės pamatys nuotaką tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Mes prie altoriaus eisim kartu, kaip kartu ir nusprendėm kad to norim biggrin.gif beto savąjį tėvą mačiau 2 kartus, o patėvis, nors ir gėri mūsų santykiai ...na kazkaip man tai netinka, nors tas žmogus mane ir užaugino ir myliu aš jį kaip tėva, bet tai jau kas kita, o toms, kurias palydės prie altoriaus tėvelis, labai pavydžiu ir sėkmės jums verysad.gif smile.gif
Atsakyti
Mačiau ir tokių ir tokių vestuvių. PAti ejau kartu su vyru prie altoriaus. Kažkaip kvaila, kai jau tiek metų gyveni kartu ir dabar dar vaidinti, kad tave kažkas atiduoda smile.gif Kai draugę vedė tėtis, labai gražiai atrodė. Taip ir norėjosi ašarą nubraukti. Bet tada išties, gal verta jaunajai atvažiuoti tiesiai į bažnyčią. Būtų išvengtą visų išlydėtuvių, viso to chaoso namie... Nors man pačiai labai gražios išlydėjimo tradicijos smile.gif
Atsakyti