Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(gidryte @ 2006 01 05, 00:53)
O busimos nuotakos jau lanke kursus pries santuoka? ten yra tokia tema santuokos sakramentas, tai va per sia paskaitele, mums vienas destytojas tokia minti pasake, tai maniau, kad numirsiu is juoko  lotuliukas.gif jis sake, kad jam tas nuotakos atvedimas, kai tevas atveda prie altoriaus ir atiduoda jaunikiui tai ja panasu i tai kaip tevas parduoda ir temte tempia nuotaka prie altortiaus ir atiduoda jaunikiui irankas. tai as maniau numirsiu is juoko, ten mes visi juokemes susiriesdami  lotuliukas.gif as isku taip nemanau, tik kaip kazkas jau sake, juk mus jau atiduoda i junikio rankas tada ka mus islydi is namu  4u.gif ir nereiktu plakti visu tu tradiciju iviena, jigu nera islydetuviu is namu tada galima, kad tetis ar artimas zmogus atvestu prie ltoriaus. Kai as rodziau savo nuotrukas ir vaizdajuoste savo draugams airiams tai jie buvo suzaveti musu tradicijomis, viena drauge net uzsimane taip daryti, tai dabar visur sekioja ir klausineja, kaip ir ka ten darom. Tai susidariau as isvada, kad visada traukia tyas kas yra kitur ir kitaip, bet geriausia yra tai  ka mes jau esam iprate daryti blush2.gif

Gal patarsit ka man daryti g.gif Vestuves Lietuvelej, jaunikis airis - tai kaip cia su tom tradicijom daryt blink.gif Ar islydejima is namu ar tiesiog i baznycia atvaziuot?? Man atrodo kad islydejimas labai sudetingas procesas, juk turi stala paruost, muzikantai buti ir t.t. O po to grizes po vestuviu dar visa bardaka sutvarkyt turi g.gif Anksciau taip budavo nes tevai nedalyvaudavo ceremonijoje - Jaunosios tevai islydedavo su palaiminimu, o jaunikio - po ceremonijos pasitikdavo su duona ir druska rolleyes.gif O gal as klystu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabix @ 2006 02 02, 17:14)
Gal patarsit ka man daryti g.gif Vestuves Lietuvelej, jaunikis airis - tai kaip cia su tom tradicijom daryt blink.gif  Ar islydejima is namu ar tiesiog i baznycia atvaziuot?? Man atrodo kad islydejimas labai sudetingas procesas, juk turi stala paruost, muzikantai buti ir t.t. O po to grizes po vestuviu dar visa bardaka sutvarkyt turi g.gif  Anksciau taip budavo nes tevai nedalyvaudavo ceremonijoje - Jaunosios tevai islydedavo su palaiminimu, o jaunikio - po ceremonijos pasitikdavo su duona ir druska rolleyes.gif  O gal as klystu  blink.gif

as tai susitikciau baznycioje...juk paskui jauniki tai tevai nelabai kur ir isleist tures...nelabai gi zino zmogus tu tradiciju...
susitik su juo baznycioj ir ramu bus!
Atsakyti
reiks eit vienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 02 02, 19:23)
as tai susitikciau baznycioje...juk paskui jauniki tai tevai nelabai kur ir isleist tures...nelabai gi zino zmogus tu tradiciju...
susitik su juo baznycioj ir ramu bus!

Aciu, taip ir reiks daryt rolleyes.gif Be to bijau kad jei is namu lydes tai apsizliumbsiu labai biggrin.gif Visas makiazas nubegs ir atrodysiu kaip zombe biggrin.gif - po to dar jaunikis issigas ir pabegs g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 02 02, 19:31)
reiks eit vienai  doh.gif

Isitikinus kad bus norinciu tave prie altoriaus nuvest:)
Atsakyti

[/quote]

Norinčių gal ir bus, bet ar aš norėsiu, kad jie mane vestų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lijo,2006 02 03, 14:35]
[/quote]
[/quote]
Niu tai jei nenoresi, tai tada teks eit vienai biggrin.gif
Siaubas, kas isrado si websaita 4u.gif Mane is darbo ismes doh.gif Visa diena skaitineju ir nieko nedirbu g.gif

O kokioj baznycioj tuoksies?
Atsakyti
[quote=Gabix,2006 02 03, 15:15]
[/quote]
Niu tai jei nenoresi, tai tada teks eit vienai biggrin.gif
Siaubas, kas isrado si websaita 4u.gif Mane is darbo ismes doh.gif Visa diena skaitineju ir nieko nedirbu g.gif

O kokioj baznycioj tuoksies?
[/quote]

mane taip pat išmes lotuliukas.gif 95 proc., kad tuoksiuosi toj mažytėj, prie Santuokų rūmų
Atsakyti
mane taip pat išmes lotuliukas.gif 95 proc., kad tuoksiuosi toj mažytėj, prie Santuokų rūmų
[/quote]

Faina ta baznytele rolleyes.gif Ne taip jau senai atrestauruota, jei neklystu g.gif
Gerai kad nedidele, ne tiek toli reikes Vienai iki altoriaus zingsniuot biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
o kodel 95%?? Dar iki galo nesusitare??
Atsakyti
[quote=Gabix,2006 02 04, 03:19]
[/quote]

Faina ta baznytele rolleyes.gif Ne taip jau senai atrestauruota, jei neklystu g.gif
Gerai kad nedidele, ne tiek toli reikes Vienai iki altoriaus zingsniuot biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
o kodel 95%?? Dar iki galo nesusitare??
[/quote]

man taip pat ta bažnyčia patiko...tiksliau jos vidus ax.gif manau, kad visų pirma į bažnyčią derėtų eit, o tik po to į ZAKSĄ biggrin.gif

dar nėra 100 proc. tikri, kad ras, kas jiems už tiek vietoj manęs dirbs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man taip pat ta bažnyčia patiko...tiksliau jos vidus ax.gif manau, kad visų pirma į bažnyčią derėtų eit, o tik po to į ZAKSĄ biggrin.gif

dar nėra 100 proc. tikri, kad ras, kas jiems už tiek vietoj manęs dirbs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
As maniau kad 95% kad tuoj baznycioj tuoksies, o ne kad is darbo ismes biggrin.gif biggrin.gif

Mes tuoksimes Sv Jonu baznycioj - kunigas amerikos lietuvis ir jis pareiske kad visa ceremonija patys galim pasirasyt.... rolleyes.gif O jis mus tik pasventins ar kazkas tai panasaus.... blink.gif Pabroliai, pamerges skaitys dievo zodi ir dar kazka.. blink.gif Tiesa pasakius net nezinau kaip ten bus ax.gif Tai patikejau si darba jaunikiui 4u.gif Jis sake parasys, atspausdins knygutes, kad visi zinotu kas vyksta g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gabix,2006 02 06, 17:49]

[/quote]
As maniau kad 95% kad tuoj baznycioj tuoksies, o ne kad is darbo ismes biggrin.gif biggrin.gif

Mes tuoksimes Sv Jonu baznycioj - kunigas amerikos lietuvis ir jis pareiske kad visa ceremonija patys galim pasirasyt.... rolleyes.gif O jis mus tik pasventins ar kazkas tai panasaus.... blink.gif Pabroliai, pamerges skaitys dievo zodi ir dar kazka.. blink.gif Tiesa pasakius net nezinau kaip ten bus ax.gif Tai patikejau si darba jaunikiui 4u.gif Jis sake parasys, atspausdins knygutes, kad visi zinotu kas vyksta g.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žodž, esmė - KAŽKAS VYKS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 04, 17:36)
man taip pat ta bažnyčia patiko...tiksliau jos vidus  ax.gif manau, kad visų pirma į bažnyčią derėtų eit, o tik po to į ZAKSĄ  biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif -jei eisi pirma į bažnyčią, o po to santuokų rūmus, tai bus visiškas pravalas, susigadinsi viską.
Jei jau renkiesi santuokų rūmus, tai eikit ten pirmiau susirašyti.
O geriausia išvis į tą caro maro laikų atgyveną neiti doh.gif
Atsakyti