Prašysiu, kad mane vestų MB tėtis. Tėtis mano miręs, krikšto tėvo neturiu, nes nesu krikštyta (o kai krikštysiuos, jau nebereikia tokiam amžiuj). O iš savo pusės neturiu tokio artimo ir gero žmogaus

Mes tai eisim kartu su MB. Nelabai suprantu, prie ko cia MB tetis, kodel jis turetu vesti?

Kažkaip juokingai maišomos lietuviška ir vakarietiška tradicijos. Mano galva, jeigu jaunikis atvažiuoja jaunosios išsivežti į namus arba iš vienų namų išvažiuoja kartu, tuomet kartu eina prie altoriaus. Čia tokia lietuviška tradicija. O jeigu abu susitinka tik bažnyčioje ar CMB, tada yra logikos kai veda tėtis. Ir čia jau vakarų tradicija.
QUOTE(Samira @ 2008 02 12, 13:25)
Kažkaip juokingai maišomos lietuviška ir vakarietiška tradicijos. Mano galva, jeigu jaunikis atvažiuoja jaunosios išsivežti į namus arba iš vienų namų išvažiuoja kartu, tuomet kartu eina prie altoriaus. Čia tokia lietuviška tradicija. O jeigu abu susitinka tik bažnyčioje ar CMB, tada yra logikos kai veda tėtis. Ir čia jau vakarų tradicija.

QUOTE(gintreja @ 2008 02 12, 13:20)
Mes tai eisim kartu su MB. Nelabai suprantu, prie ko cia MB tetis, kodel jis turetu vesti? 

todėl, kad noriu, kad mane vestų. Mane MB pamatys tik prie altoriaus. O vestuvės ir taip netradicinės, tai kodėl turėčiau paisyt kažkokių tradicijų. Man gražu ir tiek. Kadangi tokia tema, tai ir atsakiau

QUOTE(kriziukė @ 2008 02 12, 14:26)
todėl, kad noriu, kad mane vestų. Mane MB pamatys tik prie altoriaus. O vestuvės ir taip netradicinės, tai kodėl turėčiau paisyt kažkokių tradicijų. Man gražu ir tiek. Kadangi tokia tema, tai ir atsakiau 

Na tokiu atveju, jei vestuves ne tradicines ir tik prie altoriaus pamatys tai suprantu

Mes eisim drauge su MB
nekilo nei mintis kad turetu vesti tetis
Logiska jei jau namuose islydejimas daromas, tai prie ko cia tetis
o jei tik susitinka pora prie baznycios tada liux it tetis

Logiska jei jau namuose islydejimas daromas, tai prie ko cia tetis

Kadangi mes nedarome islidejimo is namu, nes jau ilgai gyvenam kartu ir atskirai nuo tevu (man tai tiesiog kvailai atrodytu), tai prie altoriaus mane ves tetis

Mane ves tėtis
Net kažkaip nekilo kitaip.. Nes tėtis man labai brangus žmogus ir jis mano ranką atiduoda kitam ....

QUOTE(kriziukė @ 2008 02 12, 13:26)

Na man kazkaip idomiai atrodo jei prie altoriaus tave ves vaikino tetis

O tu nenori,kad vestu pirslys arba liudininkas?

Pavyzdziui as neturiu ne tetes,ne senelio ir mane ves pirslys.Ir kai as kalbejau su svocia,ji mano sia ideja palaiko

na o dabar prisiskaicius tai nezinau, reikes dar pasitarti kaip cia daryti reikes.
As planavau, kad mane prie altoriaus atves tetis. Nuejau i baznycia pas klebona uzsisakyti data ir uzsiminiau, kad noresiu, kad mane atvestu tetis. O jis - "kas cia per issigalvojimas, muilo operu prisiziurejai ir pan. O tipo ka jaunikis, lauks kaip "durnelis" O tecio prasysi, kad ir iki lovos palydetu?" (cia cituoju jo zodzius
)
Zodziu, neleis. Kaip manot ar kunigas gali uzdrausti? Gal kas susidure su tokia situacija? 
Papildyta:
[quote=Kristina.J,2008 01 24, 01:23]
Sveikutes
As uz,kad teveliai vestu janasiais prie altoriaus
As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :
Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais
...
Kristina.J, o kokiam mieste tavo vestuves bus? Mes irgi planuojam is namu isvaziuoti su arkliukais ir karietaitem
tikmes galvojam, issinuomoti 2. I viena sestu jaunikis, jo tevai, vyr. pabrolys ir pirslys. o i antraja - as, mano tevukai, vyr. pamerge ir pirsliene. Bet vaziuotume tik iki baznycios, o poto abu i ta pacia masina tesim kelione

Papildyta:
[quote=Kristina.J,2008 01 24, 01:23]
Sveikutes

As savo vestuves isivaizduoju taip (ir kiek imanydama stengsiuosi,kad taip ir ivygtu) :
Kaip ir pridera bus visos islydetuves ir jaunikis atvaziuos iki mano namu,paskui sesim abu su mylimuoju i karieta su arkliukais

Kristina.J, o kokiam mieste tavo vestuves bus? Mes irgi planuojam is namu isvaziuoti su arkliukais ir karietaitem