Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 01 24, 01:09)
Labai grazu wub.gif o kada planuojate vestuves? mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif wub.gif kita vasara palanuojam geguzes,arba birzelio menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane ves irgi tevelis,bet mes nedarysime islydetuviu,nes as nuo vaikystes turiu svajone kad mane busimasis pamatys su vestuvine suknele tik prie altoriaus ax.gif
Atsakyti
kadangi as jau neturiu tevelio tai ejau kartu su jaunuoju ir visu pulku
Atsakyti
mane vede jaunikis. pries mus dar ejo mergaite, mano dukterecia, nese pagalvele su ziedukais, o is paskos musu - pora liudininku. man grazu, kad atveda tetis, bet as tokios galimybes neturejau. is principo, didelio skirtumo nera, svarbiausia nueit iki to altoriaus ir nepabegt 4u.gif
Atsakyti
Man tai irgi grazu, kai prie altoriaus veda tetis, bet kita vertus taip pas mus nelabai yra priimta... Net nezinau. Is vienos puses labai simboliska, kai tevas atiduoda savo mazaja mergaite jos vyrui, is kitos - simboliska, kai prie altoriaus zengia apsisprende gyventi kartu amzinai suauge zmones, ranka i ranka.
Atsakyti
Leisiu sau nors pasvajoti apie savo busimas vestuves, aisku jeigu jos dar kada bus. bigsmile.gif As noreciau, kad mane prie altoriaus vestu jaunikis, labai graziai tu, linksmuke81 parasei, ranka rankon. tongue.gif O tas tevelio vedimas, tai is kazkur atkeliaves paprotys, pas mus nelabai dar ir priimtinas.
Atsakyti
laba
o man labai grazu kai tetis atveda i santuoka wub.gif
Atsakyti
Aš tėčio neturiu, o krikštatėvis neseniai palaidojo žmoną, tai manau, kad mes su MB eisim koja kojon link altoriaus.
Atsakyti
O as kazkodel galvoju viena eiti link savo meiles.. g.gif Pries mane eis sesers dukryte su ziedukais..
Atsakyti
Mane tai ir tėvelis ves 4u.gif apie kitą variantą nei nemąsčiau. Man tokią svarbią dieną noriu kad tėveliai būtų šalia o ne išlydėtų ir lauktų sugrįštant tongue.gif
Atsakyti
As irgi norejau, kad mane tevelis vestu prie altoriaus, bet kadangi MB matys mane su suknele dar pries baznycia, tai nebus staigmena (nebus reakcijos pamacius jaunaja pirma karta), tai nusprendem, kad naturaliau bus, jeigu mes patys kartu eisime prie altoriaus...
Beje, labai bijau, kad galiu "nuverkti" visa makiaza sakant priesaika ir girdint is MB, nes labai jautri tiems dalykams esu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
o as eisiu viena, nes tevelio neturiu o ir kriksto tevelio nebera verysad.gif mergaites jei turite kas jus veda tai net negalvokit tai labai grazu!
Atsakyti