Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

Na, sveikos gyvos iš labo ryto mirksiukas.gif Na, kas liečia schemas - viskas sklandžiai einasi - vakar numezgiau pirmąja, ir antrąją schemą pakartojau 3 kartus. Žodžiu jau aišku viena - man, mezgančiai iš Romos, antrąją schemą reiks kartot vos ne dvigubai (10-14 kartų) doh.gif Nes skaros variantas tikrai nėra didelis. mirksiukas.gif Jei megzčiau pagal aprašymą - gautųsi čiut didėlesnis baktusiukas doh.gif
Kaip kitoms sekėsi? Kokie jūsų pastebėjimai?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 22:47)
Maniškė smulki gausis, bet aš daug kartų kartosiu antrą schemą, o labai didelės, tai man ir nereikia ax.gif 
Foto iš interneto ax.gif

ir aš noriu ant kaklo, tai kai jau pastorinau siūlą, tiks tokia kokia gausis thumbup.gif , tikiuosi g.gif biggrin.gif
A, gražus antras motyvas, vien dėl jo galėčiau megzti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2011 10 18, 07:06)
Na, sveikos gyvos iš labo ryto  mirksiukas.gif  Na, kas liečia schemas - viskas sklandžiai einasi - vakar numezgiau pirmąja, ir antrąją schemą pakartojau 3 kartus. Žodžiu jau aišku viena - man, mezgančiai iš Romos, antrąją schemą reiks kartot vos ne dvigubai (10-14 kartų) doh.gif  Nes skaros variantas tikrai nėra didelis.  mirksiukas.gif Jei megzčiau pagal aprašymą - gautųsi čiut didėlesnis baktusiukas  doh.gif

vakar ir aš tiek pat numezgiau bigsmile.gif bet ... mezgu iš naujo ax.gif
pas mane buvo tokio pat storio siūlai kaip jūsų, bet man pasirodė per plona, paėmiau storesnius (dvigubai), tai dabar gal jau tiks ir nebeardysiu, nors gal kiek storoka gausis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 10 18, 08:06)
Žodžiu jau aišku viena - man, mezgančiai iš Romos, antrąją schemą reiks kartot vos ne dvigubai (10-14 kartų) doh.gif 

Aš 10 kartų irgi, jaučiu, kartosiu 4u.gif Mano bus tanki, nes virbalus paėmiau 2,5mm ir mezgu priveržus akis aš visada ax.gif

Šiaip gražiai visai gaunasi. Pasibandymui pamezgiau ir aš 3 kartus antrą schemą blush2.gif Norėjau pažiūrėt ar ne per tanki, ar ne per skysta gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 spalio 2011 - 07:24
QUOTE(angulyte @ 2011 10 18, 06:06)
Na, sveikos gyvos iš labo ryto  mirksiukas.gif  Na, kas liečia schemas - viskas sklandžiai einasi - vakar numezgiau pirmąja, ir antrąją schemą pakartojau 3 kartus. Žodžiu jau aišku viena - man, mezgančiai iš Romos, antrąją schemą reiks kartot vos ne dvigubai (10-14 kartų) doh.gif  Nes skaros variantas tikrai nėra didelis.  mirksiukas.gif Jei megzčiau pagal aprašymą - gautųsi čiut didėlesnis baktusiukas  doh.gif

Niu jus cia manes negazdinkit, kad is romos siulu labai plona gaunasi ir kad schemas kartoti reike skelis kartus daugiau. Kaip tik sianien vaziuosiu siulu roma pirkti. sakiau megziu 2.5 nr virbalais.
O kokiais virbalais jus mezgate?

O jei deti dviguba roma siula, ar mezgant skaras negrazu, na jei matosi kad is dvigubo siulo megzta?
Atsakyti
mamkaa - pavartyk čia: http://www.ravelry.c...ary/vlad/people
pamatysi koks variantas tau gražesnis - storesnis ar plonesnis, tankesnis ar retesnis mirksiukas.gif

Dėl Laminarijos. Antras motyvas yra toks pat kaip Echo Flower mirksiukas.gif Tai aš, kai megsiu Laminariją iš karto nuo antro motyvo pradėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 18, 07:23)
Niu jus cia manes negazdinkit, kad is romos siulu labai plona gaunasi ir kad schemas kartoti reike skelis kartus daugiau. Kaip tik sianien vaziuosiu siulu roma pirkti. sakiau megziu 2.5 nr virbalais.
O kokiais virbalais jus mezgate?

O jei deti dviguba roma siula, ar mezgant skaras negrazu, na jei matosi kad is dvigubo siulo megzta?

mano bus stora stora 4u.gif
Atsakyti
aaagnex, as megsiu North Roe skara ax.gif ax.gif . Prikalbejote, kad greitai mezgasi ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 18, 08:36)
aaagnex, as megsiu North Roe skara  ax.gif  ax.gif . Prikalbejote, kad greitai mezgasi  ax.gif  ax.gif

North Roe skarai tiks ir Roma mirksiukas.gif Maniškė iš mocheros su šilku ax.gif

Vlad irgi labai lengvai ir greitai mezgasi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 spalio 2011 - 07:40
aaagnex, ka mes be taves darytume ax.gif ax.gif Aciu uz patarimus.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 10 18, 08:41)
aaagnex, ka mes be taves darytume  ax.gif  ax.gif  Aciu uz patarimus.

nugi ką darytumėt g.gif Megztumėt mirksiukas.gif Jei ne skaras, tai ką nors kitą biggrin.gif

Kiek yra mezgančių Vlad?

Aš, Agnesytė, Angulyte, Vaida777 4u.gif Daugiau niekas nesijungiat? g.gif ax.gif
Atsakyti
Nu dar Raverly pasižiūrėjau - mano bus tokia kaip pilkoji, iš plonos vilnelės - man gražu wub.gif
Bet kaip vienodai vakar visos " pasibandėm " lotuliukas.gif Man tai smagiai enasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 18, 09:06)
nugi ką darytumėt g.gif Megztumėt mirksiukas.gif Jei ne skaras, tai ką nors kitą biggrin.gif

Kiek yra mezgančių Vlad?

Aš, Agnesytė, Angulyte, Vaida777 4u.gif Daugiau niekas nesijungiat? g.gif  ax.gif

ohoho jau startavusios su Vlad skara thumbup.gif Gaila,mergaites,as siuo metu dar nestartuoju,nes mamyte mano susirgo,tai tenka tarp ligonines ir namu lakstyti,tai nelabai turiu laiko mezgimui,bet gal ryt ,poryt tikrai startuosiu..... ax.gif
sekmes jums mezgant mirksiukas.gif
Atsakyti