Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 14:23)
Sveikos merginos, noriu prisijunkti prie skaru mezgimo. Gal turite schemuciu? Neturiu supratimo kaip jas pradeti. Buciau dekinga uz patarimus.

Susirinko visai nemenka grupelė, kuri nuo rytdienos startuos su šia skara http://www.ravelry.c...ns/library/vlad. Nori, junkis prie mūsų - bendrom jėgom bus paprasčiau, kai bus on-line su kuo pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 10 17, 13:31)
Susirinko visai nemenka grupelė, kuri nuo rytdienos startuos su šia skara http://www.ravelry.c...ns/library/vlad. Nori, junkis prie mūsų - bendrom jėgom bus paprasčiau, kai bus on-line su kuo pasikonsultuot  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 10 17, 14:31)
Susirinko visai nemenka grupelė, kuri nuo rytdienos startuos su šia skara http://www.ravelry.c...ns/library/vlad. Nori, junkis prie mūsų - bendrom jėgom bus paprasčiau, kai bus on-line su kuo pasikonsultuot  4u.gif

As dar siulu neturiu. Kokius reiktu pirkti? Kokio storio virbalai? Ir kaip issitraukti mezginio schemute, kad matytusi zenklai?
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 14:35)
As dar siulu neturiu. Kokius reiktu pirkti? Kokio storio virbalai? Ir kaip issitraukti mezginio schemute, kad matytusi zenklai?

Tai atsidarius nuorodą paspauskite, kur nurodyta Free Raverly Download, tada pasirinkite PDF failą, išsisaugokite, jį atsidarius matysite schemutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 14:35)

toj nuorodoj dešinėj pusėj spaudi download ir atsisiunti mirksiukas.gif Ten yra ir schemos ir aprašymai mirksiukas.gif

Dėl siūlų nežinau ką patart - originale siūlo storesnius, api 100g-300m, maniškiai 100g-500m. Virbalai vėl - priklauso nuo to kaip tankiai mezgi, kokio retumo nori.

Standartinai daugumą skarų aš mezgu 3,5mm, kai kurias 3mm virbalais mirksiukas.gif Šitą skarą megsiu 2,5mm virbalais, nes noriu, kad būtų tankesnė ax.gif

o nuo ko pradėti, tai perskaitai aprašymą, imi schemą ir mezgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 spalio 2011 - 13:43
Atsispausdinau schemute, aciu smile.gif . As nesuprantu to aprasymo... Isverskit i lietuviu kalba man zioplei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 14:50)
Atsispausdinau schemute, aciu smile.gif . As nesuprantu to aprasymo... Isverskit i lietuviu kalba man zioplei 4u.gif

paversk pora lapų atgal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 spalio 2011 - 13:51
pastudijavau schemą, tai čia kaip suprantu nėra centrinės akies , tai bus momentai kai reikės uždėti dvi akis iš karto? ar gerai supratau ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 17, 14:53)
pastudijavau schemą, tai čia kaip suprantu nėra centrinės akies , tai bus momentai kai reikės uždėti dvi akis iš karto? ar gerai supratau ?  ax.gif

Taip, teisingai mirksiukas.gif Nemažos skylės gaunasi, bet gal visai ir neblogai ax.gif

jeigu labai nori - gali centrinę akį pasidaryt, bet tada nepamiršk jos mezginyj, nes schemoj neparodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 13:56)
Taip, teisingai mirksiukas.gif Nemažos skylės gaunasi, bet gal visai ir neblogai ax.gif

jeigu labai nori - gali centrinę akį pasidaryt, bet tada nepamiršk jos mezginyj, nes schemoj neparodyta mirksiukas.gif

apie tas skyles ir aš pagalvojau, na bet pasibandysiu šiandien, gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj jūs radot, kad dvi akis reikės uždėt iškart? Kiek aš žiūrėjau - po uždėjimų dar po dvi geras akis mezgama blush2.gif Gal kažko neišsistudijavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 10 17, 15:04)
O kurioj vietoj jūs radot, kad dvi akis reikės uždėt iškart? Kiek aš žiūrėjau - po uždėjimų dar po dvi geras akis mezgama  blush2.gif  Gal kažko neišsistudijavau  doh.gif

pilki langeliai nesimezga mirksiukas.gif
Atsakyti