Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 17, 15:55)
ačiū už pamokas  4u.gif
tik spėju reikės body schemą kelis kartus daugiau megzti dėl didumo  tongue.gif nes mano siūlai plonesni nei tavo  cool.gif

kelinto nr. virbalais mezgi? ax.gif g.gif man šiaip labai didelės nereikia, aš noriu ant kaklo nešiot vietoj šaliko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 spalio 2011 - 15:01
Na, grįšiu namo iš darbo - čiupsiu ir aš mėgint mirksiukas.gif Viena, kai žiūri, visai kas kita - kai čiumpi ir darai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 14:57)
kelinto nr. virbalais mezgi? ax.gif  g.gif man šiaip labai didelės nereikia, aš noriu ant kaklo nešiot vietoj šaliko rolleyes.gif

aš 4 Nr., bet aš mezgu nelaisvai, jog akys būtų visos vienodos imu didesnius virbalus ir pritraukiu ax.gif o siūlai tai kaip praeitos mano megztos - ploni smile.gif
QUOTE(angulyte @ 2011 10 17, 15:02)
Na, grįšiu namo iš darbo - čiupsiu ir aš mėgint  mirksiukas.gif  Viena, kai žiūri, visai kas kita - kai čiumpi ir darai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 12:48)
Vlad

Užsidedam 2 akis. Mezgam 4 akis ripsu(turbūt, nes nerandu, kur būtų parašyta blush2.gif , bet čia tos kraštinės, tai jaučiu, kad taip ax.gif). Tada surenkam 2 iš šono ir dar 2 uždėtas. Viso 6 akys.

.....

Įsiterpsiu ax.gif Matau, kad iškilo sunkumų kaip čia gauti tas pirmąsias 6 akis smile.gif
Reiktų šiek tiek pataisyti aaagnex vertimą, ten kur paryškinau..
Išties užsidedam 2 akis ir mezgam 4 eiles ripsu . Tada mezginį (tą ploną trumpą juostelę smile.gif ) pakeliam 90 laipsnių kampu ir nuo jos šono surenkam ant virbalo dar 4 akis. Va ir turim tas 6 pradines akis.. O toliau - pagal schemą 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
ar jau kas mezga laminaria?
Atsakyti
Kiek numezgiau - išardžiau, labai jau ploni siūlai, maža gausis, ryt startuosiu su Jumis 4u.gif
Atsakyti
Agnesyte
kokia megsi?
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 10 17, 20:00)
Agnesyte
kokia megsi?

tą kur ryt startuoja VLAD ax.gif tik mano dabar bus labai grubi - stora, žieminukė bigsmile.gif
laminaria o kaip ji atrodo, nebelabai pamenu blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagalbą mezgant pirmąją skarą aciuks.gif Tik Jūsų dėka (tyliai skaičiau ir mezgiau) pavyko numegzt Gail skarą nė karto neardžius thumbup.gif
Ačiū Jums visoms wub.gif
Tik dar negaliu parodyt, nes nenusipirkau adatėlių, negaliu išskalbt savo naujojo mezginio blush2.gif
Šįvakar jau pradėjau Aeolian megzti, žiūrėsiu kaip seksis ją megzt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 17 spalio 2011 - 21:17
mergaites ar galit man paaiskint is vis kiek cia ziuriu tas chemas nesuprantu ju principu. Kodel tose aprasymuose yra kazkaip isdeliota gabalais, kaip suprast kada ka megst?Kazkas maciau turit lietuviska vertima kaip megst labai noriu megst laverly.

ir dar: as siulu netuiu ir ka jus manot. ar geriau lavelry megsti su kid mocheriu ar geriau siaip su kokiu nepukiniu vilna su kazkuom? nes as noriu nusipirkt.
As noriu ja megst tokia ant kaklo nesiot.

Busiu dekinga kas trumpai apzvelgs kaip man megst ir kas po ko mezgas.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2011 10 17, 23:13)
mergaites ar galit man paaiskint is vis kiek cia ziuriu tas chemas nesuprantu ju principu. Kodel tose aprasymuose yra kazkaip isdeliota gabalais, kaip suprast kada ka megst?Kazkas maciau turit lietuviska vertima kaip megst labai  noriu megst laverly.

ir dar: as siulu netuiu ir ka jus manot. ar geriau lavelry megsti su kid mocheriu ar geriau siaip su kokiu nepukiniu vilna su kazkuom? nes as noriu nusipirkt.
As noriu ja megst tokia ant kaklo nesiot.

Busiu dekinga kas trumpai apzvelgs kaip man megst ir kas po ko mezgas.

Pagrindinis skarų principas vienodas, o smulkiau visada būna aprašymas - dažniausiai rusų arba anglų kalbom. Kartais ir abiem.

Lietuviško aprašymo nėra. Yra kas paima ir išverčia, kai turi laiko ir noro mirksiukas.gif Nu neskaitant lietuviško žurnaliuko, kuriam kaip visada nemažai klaidų yra cool.gif

O apie kokią skarą čia kalbi? bandžiau išgooglint, bet taip ir likau nesupratus ax.gif
Arba parašei klaidingą pavadinimą arba įdėk nuorodą į skarą ir schemas...

Norint nešiot ant kaklo yra pagrindinis reikalavimas siūlams - kad jie nekąstų. Ar plona vilnellė ar kid mocheris - čia jau pagal norus ir kišenę. Man labiau patinka arba vilnelė arba mochera su šilku, nes ji trupučiuką storesnė, nei kid mocheris... bet ir brangesnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 spalio 2011 - 22:30
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 17, 20:36)
Kiek numezgiau - išardžiau, labai jau ploni siūlai, maža gausis, ryt startuosiu su Jumis   4u.gif

Maniškė smulki gausis, bet aš daug kartų kartosiu antrą schemą, o labai didelės, tai man ir nereikia ax.gif
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 17, 21:44)
laminaria o kaip ji atrodo, nebelabai pamenu  blush2.gif

Foto iš interneto ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 spalio 2011 - 22:48