Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

nelabai as cia suprantu ta schema verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 15:07)
pilki langeliai nesimezga mirksiukas.gif

Nedaskaičiau, Ačiū 4u.gif Kažkaip kaip kalbėjom apie centrinę akį, tai ir žiūrėjau į schemų galus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 15:10)
nelabai as cia suprantu ta schema verysad.gif

nelabai ko galima nesuprast g.gif
Turi 6 akis.
Pirma eilė: 2 geros, 1uždėta, 1gera, 2 uždėta, 1 gera, 1 uždėta, 2 geros.
Antra eilė: Mezgi 2 kraštines gerom akis, kitos blogom. Kur vienoj vietoj 2 uždėjomai, tai 1 gera, 1 bloga. Paskutinės 2 gerom.

nu ir t.t
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 15:13)
nelabai ko galima nesuprast g.gif
Turi 6 akis.
Pirma eilė: 2 geros, 1uždėta, 1gera, 2 uždėta, 1 gera, 1 uždėta, 2 geros.
Antra eilė: Mezgi 2 kraštines gerom akis, kitos blogom. Kur vienoj vietoj 2 uždėjomai, tai 1 gera, 1 bloga. Paskutinės 2 gerom.

nu ir t.t

Tai is pat pradziu ant virbalo uzsidedame 6 akis?
Nepykite labai ant zioples 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2011 10 17, 15:16)
Tai is pat pradziu ant virbalo uzsidedame 6 akis?
Nepykite labai ant zioples 4u.gif

aš nepykstu, tik pradėdam nuo pradžių mirksiukas.gif

dar kartą perskaitai mano įdėtą lietuvišką aprašymą cool.gif O tada parašyk ar supratai ax.gif
Atsakyti
Ok., kai turesiu galimybe paimti virbalus i rankas, pabandysiu ir paziuresiu ar gaunasi smile.gif
Atsakyti
aš jau pradėjau, tik iš kraštų užsidėjau po tris akis ax.gif
aaagnex paaiškino labai gerai 4u.gif bet jei neaišku, tai pati pradžia kaip ir Aeolian skaros (pasiskaityk pirmoje temoje), toks pat principas, tik turi gauti 6 akis, o toliau pagal schemą.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 15:18)
aš nepykstu, tik pradėdam nuo pradžių mirksiukas.gif

dar kartą perskaitai mano įdėtą lietuvišką aprašymą cool.gif O tada parašyk ar supratai  ax.gif

Nu dabar ir aš paklausiu.... Taip, supratau apie 6 akis, bet... "Only Right side rows are Charted" nereiškia, jog turim pavaizduota tik pusę schemos?
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 10 17, 15:31)
Nu dabar ir aš paklausiu.... Taip, supratau apie 6 akis, bet... "Only Right side rows are Charted" nereiškia, jog turim pavaizduota tik pusę schemos?

net išsigandau, nes nedaskaičius pasirodo buvau doh.gif

Ten rašo, kad schemose pavaizduota tik geroji pusė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 14:41)
net išsigandau, nes nedaskaičius pasirodo buvau doh.gif

Ten rašo, kad schemose pavaizduota tik geroji pusė mirksiukas.gif

tai parodo ir skaičiai kraštuose biggrin.gif
Aš kai labai nesigilinu, tai kol kas viskas gerai gaunasi 4u.gif Jau numezgiau antros schemos vieną kartą ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 17, 15:44)
Aš kai labai nesigilinu, tai kol kas viskas gerai gaunasi  4u.gif Jau numezgiau antros schemos vieną kartą ir viskas gerai  thumbup.gif

tai aš irgi paėmiau, pamezgiau, gaunasi ir daug nesigilinau biggrin.gif

o pasirodo net nepamačiau, kad dar virš schemų yra paaiškinta viskas, kas man ir taip savaime suprantama atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 17, 14:50)
tai aš irgi paėmiau, pamezgiau, gaunasi ir daug nesigilinau biggrin.gif

o pasirodo net nepamačiau, kad dar virš schemų yra paaiškinta viskas, kas man ir taip savaime suprantama atrodo cool.gif

ačiū už pamokas 4u.gif
tik spėju reikės body schemą kelis kartus daugiau megzti dėl didumo tongue.gif nes mano siūlai plonesni nei tavo cool.gif
Atsakyti