Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(operatore @ 2011 10 18, 01:01)
Parekomenduokit prasau fotografa (-us), paveiksluojanti http://meninenuotrauka.lt stiliumi, bet pigiau  ax.gif
Ar gal kas zino, ar su Babicium galima susitart del nuolaidos? Nuotraukytes grazios labai, bet kaina  doh.gif

baikit merginos.... jei norite kailinių būtent už 6000 lt., ar eisite į turgų ieškosite padielkos bent jau už pusę kainos? gal ir rasite, panašius, taip, bet kokybės - ne. Na, bet linkiu stebuklų smile.gif
Paprastai kiekvienas fotografas turi savo stilių, požiūrį, darbo tempą. Nuo to priklauso visas galutinis rezultatas. Ir niekas nepadarys taip, kaip daro kitas. Nepagalvojote, kodėl tie brangininkai visada turi darbo ? Juk jei būtų daug "taip pat" tai jie privalėtų irgi dirbti pigiau. O taip nėra. Išvada tik viena, kaina verta rezultato. Per brangu - kalbėkite dėl kainos, kažko kito atsisakykite, bet turėsite tikrai savo mažą dalelę svajonės smile.gif

QUOTE(Amise @ 2011 10 19, 12:09)
Na man kažkiek panašus stilius jo http://www.fasia.lt/ . Labai patinka man jo foto  smile.gif  Tik va kainos net nenumanau, bet nenustebčiau jei būtų panaši kaip ir Babičiaus.. nors..ką gali žinot  smile.gif Jei rašysit jam dėl kainos brūkštelkit paskui kiek parašė  blush2.gif

man jie labai skiriasi, netgi labai smile.gif

QUOTE(Red_Rose @ 2011 10 20, 00:23)
Panelės, baikit svaigt smile.gif Nėra žmogaus, kuris padarytų bent pusė tiek, kiek Babičius padaro  wub.gif  Nei fasia, nei vaisia nei dar koks nors kitas smile.gif 
Reportaže jis nepralenkiamas, ne veltui juk po visą pasaulį važinėja su visokiais mokymais, parodomis ir t.t.  4u.gif
Jeigu norite būtent jo, tai pataupykite, sumažinkite kitas sąnaudas, atsisakykite kvailo limuzino, ar dar ko ir štai jums atsiras pinigėlių ir ant Babičiaus smile.gif

va būtent, limuzinams dažnai nebūna gaila 1000 ir daugiau, kuris po "darbo" nuvažiuoja į garažą ir daugiau su juo jokių ryšių. O nuotraukos turi savo išliekąją vertę.
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 10 20, 01:23)
Panelės, baikit svaigt smile.gif Nėra žmogaus, kuris padarytų bent pusė tiek, kiek Babičius padaro  wub.gif  Nei fasia, nei vaisia nei dar koks nors kitas smile.gif 

Reportaže jis nepralenkiamas, ne veltui juk po visą pasaulį važinėja su visokiais mokymais, parodomis ir t.t.  4u.gif

Jeigu norite būtent jo, tai pataupykite, sumažinkite kitas sąnaudas, atsisakykite kvailo limuzino, ar dar ko ir štai jums atsiras pinigėlių ir ant Babičiaus smile.gif

Čia tik mano nuomonė. Net jeigu rastumėt žmogų, kuris gali padaryti panašiai, kaip Babičius, bet pigiau, abejoju ar jis tai darytų, nes tada būtų nebe to fotografo stilius, o Babičiaus...

drinks_cheers.gif absoliuciai pritariu drinks_cheers.gif uztat iskart ir pasiuliau bandyt su juo tartis, jei norit pigiau, o galu gale ir Red_Rose teisybe sako - taupykit visur kitur, ir uzsisakykit ji, jei jauciat, kad jo norit wink.gif visada galvojau, kad jei reiketu rinktis, butu pati santuokos ceremonija, mes graziai pasipuose, pietus/vakariene su tevais ir broliais, ir fotografas - tas, kurio noriu, kad ir kiek jis bekainuotu smile.gif nes kokybiskos nuotraukos su jose atsispindinciais kokybiskais prisiminimais yra neikainojamos ir nebepakartojamos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutuka @ 2011 10 19, 14:43)
mačiau tikrai ne vienerias Lino vestuves ir manau, kad stilius panašus į Jums patinkantį  smile.gif

schmoll.gif as irgi maciau, ir Lino darbai man grazus, bet tikrai stilius visai kitas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! cia as siek tiek ne i jusu diskutuojame tema apie Babiciu, jos stiliu ir kaina...noriu pasidalinti kito fotografo darbais:) Fotografavo mus Mantas (www.mantaspra.com) Neslepsiu jis tikrai "jaunas" fotografas, taciau darbai jau kalba patys uz save:) shis fotografas iamzino musu santuoka baznycioje ir likome be galo patenkinti:) taip, kad kainytes nesikandzioja, o nuotraukos liuks! sekmes planuojancioms!
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2011 10 19, 13:09)
Na man kažkiek panašus stilius jo http://www.fasia.lt/ . Labai patinka man jo foto  smile.gif  Tik va kainos net nenumanau, bet nenustebčiau jei būtų panaši kaip ir Babičiaus.. nors..ką gali žinot  smile.gif Jei rašysit jam dėl kainos brūkštelkit paskui kiek parašė  blush2.gif

man ir jos patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandralija: 20 spalio 2011 - 11:09
QUOTE(Rudaakė @ 2011 10 20, 09:47)

man jie labai skiriasi, netgi labai smile.gif

ania? nu gali būt ax.gif pasidėjus šalia nelyginau, tik iš atminties maždaug pasirodė.. biggrin.gif Bloga atmintis - remontuot! hihihi.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu nusivylimu, kad šiais laikais, kai vestuvines nuotraukos yra kaip koks kultas, kad tai tampa vos ne svarbiau už pačius jaunavedžius ir jų džiaugsmą, fotografai užrietę nosis net nebeapsiima fotografuoti nepilnos dienos, nes jiems tiesiog nebeapsimoka doh.gif Man pavyzdžiui net nereikia, kad fotografuotų nuo pačio ryto, kai vyksta pasiruošimas, dažymasis, šukuosenos darymas, rengimasis, nes nematau prasmės šitų dalykų įamžinime, taip pat nereikalingas kiekvieno žingsnio fotografavimas, bei pozavimas prie kiekvieno medžio ar pastato blink.gif Pilnai užtektų fotografavimo per ceremoniją ir įdomios fotosesijos po jos. Aišku, norisi kokybiškų nuotraukų, todėl paskutinio likusio be darbo fotografo nesinori samdyti. Dilema... Na bet dar daug laiko cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zirnaite @ 2011 10 20, 11:04)
Sveikos gyvos! cia as siek tiek ne i jusu diskutuojame tema apie Babiciu, jos stiliu ir kaina...noriu pasidalinti kito fotografo darbais:) Fotografavo mus Mantas (www.mantaspra.com) Neslepsiu jis tikrai "jaunas" fotografas, taciau darbai jau kalba patys uz save:) shis fotografas iamzino musu santuoka baznycioje ir likome be galo patenkinti:) taip, kad kainytes nesikandzioja, o nuotraukos liuks! sekmes planuojancioms!

Ką tik pasiskundžiau, kad nerandu fotografo kelioms valandoms už padorią kainą, ir va - variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2011 10 19, 13:09)

Jus neziurek i reklama, as turiu omeny (fotogrofo saita),ziurekit geriau i darbus,kur matosi beveik visos vestuvines nuotraukos,ir jo stilius man visiskai nepanasus blink.gif
http://www.youtube.c...h?v=5fSs6VYXmMc
Atsakyti
QUOTE(fotostudija @ 2011 10 20, 21:15)

o čia šitas video kaip kieno pvz turėjo būt? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
pufaike, vestuvines nuotraukos isbrido is senu laiku "standartines" vestuvines fotografijos suvokimo, kai mygtuko spaudymas sustacius prie berzu buvo apmokestinamas issirinktu nuotrauku, atveztu ta pati vakara, kuo didesniu kiekiu ir dar papildomai sveciu saskaita. Vestuvine fotografijos reitingai menine prasme kyla. Fotografai anaiptol neriecia nosiu, jie dirba darba, uz kuri jie gali gauti tiek, kiek jiems gali moketi. Ir jei pasiuloma rinktis gauti 3000 arba 300 ta diena, tai manau, kokia specialybe beturetum neimtum mazesnes sumos, jei neesi isipareigojes pazadais ir sutartimi.

o pvz del pasiruosimo fotografavimo, tapo mada ir ne kiekvienas fotografas tai sugeba graziai perteikti, bet fotografuoja, nes gi visi fotografai taip daro! kitas dalykas pasiruosime perteikti emocijas, jauduli, ir neakcentuojant per nelyg daug buitiskumo, pasiruosimo aplinkoje gali gimti patys graziausi ir jautriausi jaunosios portretai. Jei jus nenorite pasiruosimo iamzinimo, tai realiai neesate maciusi geru sios dalies darbu pavyzdziu, arba tiesiog pernelyg kompleksuojate, kad kasnors paskui pamatys kaip Jus be spakliaus buvote hihihi.gif atsiprasau, cia juodas humoras buvo friends.gif

be abejo, kiekvienas turim skirtingus prioritetus,
kaip ir perkant saldaini - galima atsizvelgti ir i kaina, ir i turini, bet nieks jums saldainio neparduos pigiau, jei prasysite isvynioti, nes popieriukas nepatinka

Atsakyti
QUOTE(operatore @ 2011 10 18, 00:01)
Parekomenduokit prasau fotografa (-us), paveiksluojanti http://meninenuotrauka.lt stiliumi, bet pigiau  ax.gif

Ar gal kas zino, ar su Babicium galima susitart del nuolaidos? Nuotraukytes grazios labai, bet kaina  doh.gif

man tai labai labai zavifoto.lt thumbup.gif ji ir uzsisakeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(operatore @ 2011 10 18, 01:01)

smile.gif))))))))))

Negalima wink.gif

O Fasij nėra Babyčius, nieko bendro ar panašaus...
Atsakyti
QUOTE(she @ 2011 10 21, 10:26)
pufaike, vestuvines nuotraukos isbrido is senu laiku "standartines" vestuvines fotografijos suvokimo, kai mygtuko spaudymas sustacius prie berzu buvo apmokestinamas issirinktu nuotrauku, atveztu ta pati vakara, kuo didesniu kiekiu ir dar papildomai sveciu saskaita. Vestuvine fotografijos reitingai menine prasme kyla. Fotografai anaiptol neriecia nosiu, jie dirba darba, uz kuri jie gali gauti tiek, kiek jiems gali moketi. Ir jei pasiuloma rinktis gauti 3000 arba 300 ta diena, tai manau, kokia specialybe beturetum neimtum mazesnes sumos, jei neesi isipareigojes pazadais ir sutartimi.

o pvz del pasiruosimo fotografavimo, tapo mada ir ne kiekvienas fotografas tai sugeba graziai perteikti, bet fotografuoja, nes gi visi fotografai taip daro! kitas dalykas pasiruosime perteikti emocijas, jauduli, ir neakcentuojant per nelyg daug buitiskumo, pasiruosimo aplinkoje gali gimti patys graziausi ir jautriausi jaunosios portretai. Jei jus nenorite pasiruosimo iamzinimo, tai realiai neesate maciusi geru sios dalies darbu pavyzdziu, arba tiesiog pernelyg kompleksuojate, kad kasnors paskui pamatys kaip Jus be spakliaus  buvote hihihi.gif atsiprasau, cia juodas humoras buvo  friends.gif

be abejo, kiekvienas turim skirtingus prioritetus,
kaip ir perkant saldaini - galima atsizvelgti ir i kaina, ir i turini, bet nieks jums saldainio neparduos pigiau, jei prasysite isvynioti, nes popieriukas nepatinka

ar dar kas nors taip mano, kad man čia tokį komentarą taikote? bigsmile.gif Mano komentare šita vieta buvo su ironija, kuri kažkodėl forumuose dažnai nepastebima, kai kažkas tiesiog labai nori viską komentuoti smile.gif
Matyt mačiau jau pernelyg daug nuotraukų iš pasiruošimų, kad atėjus savo dienai supratau, kad jų tiesiog nenoriu blink.gif cool.gif O humorą užskaitau drinks_cheers.gif
Taip kad, kiekvienam savo smile.gif
Metaforos tikrai nuoširdžiai nesupratau, nes saldainius perku pagal patikrintą skonį, nepaisant pakuotės ar kainos smile.gif na aišku išvedžioti galima ir daugiau, bet ne apie tai tema smile.gif
Atsakyti