QUOTE(operatore @ 2011 10 18, 01:01)
Parekomenduokit prasau fotografa (-us), paveiksluojanti http://meninenuotrauka.lt stiliumi, bet pigiau
Ar gal kas zino, ar su Babicium galima susitart del nuolaidos? Nuotraukytes grazios labai, bet kaina

Ar gal kas zino, ar su Babicium galima susitart del nuolaidos? Nuotraukytes grazios labai, bet kaina

baikit merginos.... jei norite kailinių būtent už 6000 lt., ar eisite į turgų ieškosite padielkos bent jau už pusę kainos? gal ir rasite, panašius, taip, bet kokybės - ne. Na, bet linkiu stebuklų

Paprastai kiekvienas fotografas turi savo stilių, požiūrį, darbo tempą. Nuo to priklauso visas galutinis rezultatas. Ir niekas nepadarys taip, kaip daro kitas. Nepagalvojote, kodėl tie brangininkai visada turi darbo ? Juk jei būtų daug "taip pat" tai jie privalėtų irgi dirbti pigiau. O taip nėra. Išvada tik viena, kaina verta rezultato. Per brangu - kalbėkite dėl kainos, kažko kito atsisakykite, bet turėsite tikrai savo mažą dalelę svajonės

QUOTE(Amise @ 2011 10 19, 12:09)
Na man kažkiek panašus stilius jo http://www.fasia.lt/ . Labai patinka man jo foto
Tik va kainos net nenumanau, bet nenustebčiau jei būtų panaši kaip ir Babičiaus.. nors..ką gali žinot
Jei rašysit jam dėl kainos brūkštelkit paskui kiek parašė 

man jie labai skiriasi, netgi labai

QUOTE(Red_Rose @ 2011 10 20, 00:23)
Panelės, baikit svaigt
Nėra žmogaus, kuris padarytų bent pusė tiek, kiek Babičius padaro
Nei fasia, nei vaisia nei dar koks nors kitas
Reportaže jis nepralenkiamas, ne veltui juk po visą pasaulį važinėja su visokiais mokymais, parodomis ir t.t.
Jeigu norite būtent jo, tai pataupykite, sumažinkite kitas sąnaudas, atsisakykite kvailo limuzino, ar dar ko ir štai jums atsiras pinigėlių ir ant Babičiaus

Reportaže jis nepralenkiamas, ne veltui juk po visą pasaulį važinėja su visokiais mokymais, parodomis ir t.t.

Jeigu norite būtent jo, tai pataupykite, sumažinkite kitas sąnaudas, atsisakykite kvailo limuzino, ar dar ko ir štai jums atsiras pinigėlių ir ant Babičiaus

va būtent, limuzinams dažnai nebūna gaila 1000 ir daugiau, kuris po "darbo" nuvažiuoja į garažą ir daugiau su juo jokių ryšių. O nuotraukos turi savo išliekąją vertę.