Sveiki, norėčiau parekomenduoti fotografą, įamžinusį mūsų šventę.
http://www.dautartas.lt Ilgai ieškojom optimalaus varianto, t.y. kainos ir kokybės santykio. Visas tas paieškas atsimenu kaip košmarą - susirandi kažką, tuoj forumuose į "šuns dienas" sumala
Esu tikra, kad tuoj ir mūsiškį žinovai išpeiks, bet ką padarysi, gal ( tokiems kaip mums) jo darbai taip pat patiks ir sužavės, kaip sužavėjo ir mus. Nesu aš fotografijos žinovė, bet nuotraukose man svarbu ne pompastiškumas ir parodomas kažkoks dirbtinas "šūstrumas", o žmonių charakterių, tipažų atskleidimas, natūralumas.
Fotografas malonus, maloniai dirba, neįsivaizdina ( daug skambinom įvairiems fotografams, tai kai kurie kalba taip "iš aukšto", šiurkščiai, neva, klausimai durni, samdyk mane, mokėk "babkes", o aš padarysiu. Man norėjosi ir žmoniškumo, tą gavome - puikias nuotraukas, šiltą bendravimą ir tikrai gerą kainą.
Sėkmės visoms paieškose, tikiuosi kažkam palengvinsiu tas paieškas
Va aš apie ką šneku apie geras nuotraukas : ''bet nuotraukose man svarbu ne pompastiškumas ir parodomas kažkoks dirbtinas "šūstrumas", o žmonių charakterių, tipažų atskleidimas, natūralumas'' . Tai ir svarbiausia renkantis fotografą