Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 11 07, 08:56)
Labas,

Man žinok po persileidimo va šitą ciklą kur buvo, išskyrų tikrai buvo mažoka, ir sunkiai pastebimos, nes seniau būdavo tikraui jų daug ir kelias dienas, o šį kartą OT parodė O dieną prieš teigiamą OT buvo biški išskyrų ir viskas. Taigi toks va tas pirmas ciklas po persileidimo. Dar pastebėjau kad stipriai susilpnėjo mmm. Man papreastai kraujudoavo apie 5 dienas , pirmas dvi tikrai gausokai, o šį kartą pirma diena buvo gausi ir skausminga, o vėliau staigiai mažėjo. Tai irgi nežinau ar čia gerai ar blogai, ar dzin  rolleyes.gif

O man mmm visalaika tokios,pirma diena gausesnes i antra diena jau vos vos trecia diena tik teplioja ir tuom pasibaigia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 07, 10:00)
O man mmm visalaika tokios,pirma diena gausesnes i antra diena jau vos vos trecia diena tik teplioja ir tuom pasibaigia smile.gif

Oj pas mane visokių tu mm yra buvę, niekada nebuvo vienodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 07, 09:27)
Oj pas mane visokių tu mm yra buvę, niekada nebuvo vienodai  doh.gif

Oj pas mane viskas su jom gerai ,tfu tfu tfu 3 kartus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif siandien sulaukiau savo "draugiu" user posted image user posted imageZiuresim, koks tas kraujavimas bus, nes skaudeti beveik neskauda kaip pirma diena, pries nestuma tai pirma diena vos ant koju pastovedavau kaip pilva mausdavo mirksiukas.gif Dabar gaminsim su B Kalede dovanele seneliams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 11 07, 13:50)
Labas rytas  bigsmile.gif siandien sulaukiau savo "draugiu" user posted image user posted imageZiuresim, koks tas kraujavimas bus, nes skaudeti beveik neskauda kaip pirma diena, pries nestuma tai pirma diena vos ant koju pastovedavau kaip pilva mausdavo  mirksiukas.gif  Dabar gaminsim su B Kalede dovanele seneliams  blush2.gif

Dėl tų mm 4u.gif
O šeip labai laukiam daug II ant Kalėdų thumbup.gif
Save įskaičiuoju taip pat, už pusantros savaitės pradėsiu intensyvius ND lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kur visos dingę? Kaip sekas? kokios naujienos? Gal jau kuri laukiat II ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 12:46)
Sveikos,

Kur visos dingę? Kaip sekas? kokios naujienos? Gal jau kuri laukiat II ?  ax.gif

Labukas as cia bigsmile.gif
Man (.)(.) jautrus,skauda strenas,toks jausmas kad mano mmm ateis savaite anksciau doh.gif
Kaip tau sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 08, 14:18)
Labukas as cia bigsmile.gif
Man (.)(.) jautrus,skauda strenas,toks jausmas kad mano mmm ateis savaite anksciau doh.gif 
Kaip tau sekasi? 4u.gif

Nuobodžiau nebūna nei pirmom ciklo dienom smile.gif 6 CD šiandien tai ką čia be komentuosi lotuliukas.gif Na bet po mm šiandien gal pagaliau smileysex.gif tai bus truputi geriau wub.gif
O šeip sportuot pradėjau, pradeda viską skaudėti šiandien. Turiu kur nukreipti mintis šie tiek ax.gif

O tau negali būti nestuke.gif požymis?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 13:22)
Nuobodžiau nebūna nei pirmom ciklo dienom smile.gif 6 CD šiandien tai ką čia be komentuosi  lotuliukas.gif Na bet po mm šiandien gal pagaliau  smileysex.gif  tai bus truputi geriau  wub.gif
O šeip sportuot pradėjau, pradeda viską skaudėti šiandien. Turiu kur nukreipti mintis šie tiek  ax.gif

O tau negali būti  nestuke.gif  požymis?

nezinau blush2.gif Kad labai anksti tokiem pozymiams blush2.gif
As ir noreciau pasportuoti,bet susilaikau dabar,nes man kazko kaip padarau atsilenkimu gimda pradeda skaudeti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 08 lapkričio 2011 - 13:33
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 08, 14:32)
nezinau  blush2.gif  Kad labai anksti tokiem pozymiams blush2.gif
As ir noreciau pasportuoti,bet susilaikau dabar,nes man kazko kaip padarau atsilenkimu gimda pradeda skaudeti unsure.gif

Tai gal dar nelaikas tau. Aš tai gerai jaučiuosi, dėl to ir einu, kitaip visai sutišiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 13:37)
Tai gal dar nelaikas tau. Aš tai gerai jaučiuosi, dėl to ir einu, kitaip visai sutišiu  blush2.gif

O as galvoju gal tie OV testai ten pievas rode,ir tik dabar pas mane O kad (.)(.) jautrus g.gif
Oj man irgi reik pasportuoti,nes jau ant sonu atsirado gelbejimo ratas biggrin.gif Dupce biski forma ygavo nes kekviena diena daug vaikstau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 08, 15:10)
O as galvoju gal tie OV testai ten pievas rode,ir tik dabar pas mane O kad (.)(.) jautrus g.gif 
Oj man irgi reik pasportuoti,nes jau ant sonu atsirado gelbejimo ratas biggrin.gif  Dupce biski forma ygavo nes kekviena diena daug vaikstau ax.gif

Nebūtinai pievą rodo smile.gif Greit sužinosi kas kaip smile.gif Aš dabar lauksiu kada vėl galėsiu OT darytis ax.gif
Atsakyti