Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Zanku @ 2011 11 09, 00:20)
Nu zinok as dar ilgiau prabuvau su nesivystanciu.Manasis nustojo vystytis 8 sav 5d,o persileidau be keliu dienu (be 2 dienu) 12 sav. Jokiu antibijotiku nedave,tik pora kart tas tabletes kad gimda atvertu valymuisi. Antra karta jas isgerus beveik niekas nebego galima sakyt.Toks vaizdas kad taip paciai tepliojo,kaip ir iki tu tableciu.Bet sekancia diena vsio,tarsi ,kaip as sakau,uzsiklijavo.Nic nieko nebego. Taigi realiai tepliojo apie savaite laiko.Na o mmmm atejo turejusiu buti metu.Pasiskaiciavau kada tureciau sirgti tai taip ir susirgau. smile.gif

tikiuosi ir as greit sulaukti menesiniu ir tikiuosi svariai issivaliau, nes pirmadieni pas gydytoja, reiks visko issiklausineti g.gif

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 09, 08:52)
Ups busiu kazka praleidus blush2.gif
Matau esat is kento mirksiukas.gif  Jai nepaslaptis kokio miesto? blush2.gif

mes gyvena priemiestyje, abejoju ar zinotumete pavadinima, geriau visi zino Bluewater shopping centra :)sitas centras nuo musu apie mylia. Tai Jus gal kur netoli?
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2011 11 09, 11:52)
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu temute, pasidalinsiu savo problemele, sy menesy NT parode teigiama, tai skrajojau ,bet vakar pradejau kraujuoti(prasidejo mmmm),ir tik kita sav eisiu pas gyditoja, kaip manote-ar galejo testas meluoti, ar man ivyko persileidimas???

sveikutė, tokių ankstyvų persileidimų būna labai dažnai mūsų gyvenime tik mes jų paprasčiausiai nefiksuojam, dėl to ir NT liepia darytis tik vėluojant mm g.gif
...taip, kad manau tikrai buvo nestuke.gif tik paprasčiausiai jis baigėsi labai greitai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...sara...: 09 lapkričio 2011 - 13:38
QUOTE(gegu @ 2011 11 09, 11:30)
tikiuosi ir as greit sulaukti menesiniu ir tikiuosi svariai issivaliau, nes pirmadieni pas gydytoja, reiks visko issiklausineti  g.gif
mes gyvena priemiestyje, abejoju ar zinotumete pavadinima, geriau visi zino Bluewater shopping centra :)sitas centras nuo musu apie mylia. Tai Jus gal kur netoli?

Oj net nezinau kur jis randasi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gegu @ 2011 11 09, 11:30)
tikiuosi ir as greit sulaukti menesiniu ir tikiuosi svariai issivaliau, nes pirmadieni pas gydytoja, reiks visko issiklausineti  g.gif

Dabar ziurejau nuo musu 56 mylios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 09:16)
Labas,

Kada buvo paskutinės mm ? Šeip gali būti ir tai, ir tai. Nupasakok, kokia dabar savijauta, ir kokia buvo prieš tai, kai buvo teigiamas testas

Na man menesines kaiptik ir turejo buti savaitgaly,bet prasidejo vakar(antrad),pries darantis testa daug buvo nestumo pozymiu.
1.kelias dienas jauciau burnoi gelezies skony.
2.viena vakara visi namai smirdejo zalia mesa su cesnaku,nors net nedarem negaminom ir net nebuvo zalios mesos ta diena .(net patalyne keiciau nes negalejau kaip smirdejo man)
3.kartais budavo kad negerumas-guzas sovi kaskur vidui.
4.vakarais (kelis vakarus )krete saltkretis.
5.krutine buvo tookia jautri ir tokia didele-net melynos gyslos matesi,ir visa dege.
vakar prasidejo menesines,tai vakar vakare istikro jauciausi nekaip nes daug verkiau ir siaip tokia nesava buvau,sianden ryta normaliai,o nuo pietu labai skauda galva,esu issekusi-pavargusi,nors buvo normali diena,skauda kairijy sona,bet kaskur kur baigisi sonkauliai,toks jausmas kad buciau kur stipriai susitrenkusi(gal kur ir trinktelejau smile.gif ),ir toks jausmas kad temperaturos turiu,taip kaip kad gripas pultu(gal ir puola cia mane gripas).
va taip as jauciausi pries ir po visko.Pas gyditoja eisiu kita penktadieny.
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 09, 15:26)
Papildyta:

Dabar ziurejau nuo musu 56 mylios smile.gif

ujj tolokai smile.gif
Atsakyti
agnuzele ar tik vieną testą dareisi, kuris parodė teigiamą?

Labai panašu į ankstyvą persileidimą, kurio šeip net nebūtum pastebėjus..
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 10, 06:53)
agnuzele ar tik vieną testą dareisi, kuris parodė teigiamą?

Labai panašu į ankstyvą persileidimą, kurio šeip net nebūtum pastebėjus..

2 testai parode teigiama(vienas ryta kitas diena),ir dar kelios juosteles(testai) bet rode neiskius vaiduokliukus,o ta diena kaip pradejo tepti krauju tai pasidariau elektroniny testa ir parode not pregnent,tada ryta padariau dar viena toky pat -testas nesuveike -nei taip nei ne...bet menesines normalios kaip ir visada,bet siandien atsikeliau tai tokia pavargusi,negaliu islipti net islovos,dukros net i darzeli nevedu nes neturiu sveikatos-itariu kad cia gripas puola gal mane..
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2011 11 10, 11:55)
2 testai parode teigiama(vienas ryta kitas diena),ir dar kelios juosteles(testai) bet rode neiskius vaiduokliukus,o ta diena kaip pradejo tepti krauju tai pasidariau elektroniny testa ir parode not pregnent,tada ryta padariau dar viena toky pat -testas nesuveike -nei taip nei ne...bet menesines normalios kaip ir visada,bet siandien atsikeliau tai tokia pavargusi,negaliu islipti net islovos,dukros net i darzeli nevedu nes neturiu sveikatos-itariu kad cia gripas puola gal mane..

Visko gali būti, bet panašu kad kažkas bandė kabintis..
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

kaip nuotaikos jūsų? 4u.gif žiūriu planuojančių rimtai gaudyti gandrą ateinantį ciklą nemažai mirksiukas.gif

o aš sulaukiau savo jau 3 mm, tik jau 4 diena ir vis nesiliauja doh.gif nerimas ima truputį g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzele @ 2011 11 10, 11:55)

greičiausiai bandė užsikabinti, bet tai turbūt vienas iš tų persileidimų, kurių mes net nepastebime, tačiau jų būna daug.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 10, 12:21)
Labutis visoms  4u.gif

kaip nuotaikos jūsų?  4u.gif žiūriu planuojančių rimtai gaudyti gandrą ateinantį ciklą nemažai  mirksiukas.gif

o aš sulaukiau savo jau 3 mm, tik jau 4 diena ir vis nesiliauja  doh.gif nerimas ima truputį  g.gif

Labas, laikomės, planuojame, bandom smile.gif
Labai stengsimės šį mėnesį pagauti gandrą 4u.gif Man mm po persileidimo buvo kaip itk negausios, ir neilgai tęsėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 10, 12:23)
Labas, laikomės, planuojame, bandom smile.gif
Labai stengsimės šį mėnesį pagauti gandrą  4u.gif  Man mm po persileidimo buvo kaip itk negausios, ir neilgai tęsėsi smile.gif

o man atvirkščiai doh.gif verysad.gif gydytoja kažką užsiminė, kad tai gali būti endometriumo ar kažkaip panašiai požymiai, tai labai bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 10, 12:27)
o man atvirkščiai  doh.gif  verysad.gif gydytoja kažką užsiminė, kad tai gali būti endometriumo ar kažkaip panašiai požymiai, tai labai bijau  verysad.gif

Jums buvo du persileidimai, Jums reiktų tyrimus darytis, ar ką nors jau darėtės? unsure.gif
Atsakyti