Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 14:12)
Nebūtinai pievą rodo smile.gif Greit sužinosi kas kaip smile.gif Aš dabar lauksiu kada vėl galėsiu OT darytis  ax.gif

Kelinta ciklo diena gadinat? blush2.gif
Nu tikrai atysim kaip cia bus,jau kazkaip galvoju uz poros dienu NT gadinti,nors nelabai tikiu kad kas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 12:46)
Sveikos,

Kur visos dingę? Kaip sekas? kokios naujienos? Gal jau kuri laukiat II ?  ax.gif

As niekur nedingus,vis paskaitau,bet nesiraso. Praejo jau pirmos mmm.Labai negausios sakyciau.Kai buvau su spirale,tai buvo gausios labai,kai issiemiau ja pirma men na tokios nelabai gausios buvo,bet kas idomiausia iskart po ju pastebejau gleives,tokios kaip buna per Ov. Na pagal mano skaiciavimus tada ir pastojau. Dabar po visu ivykiu vel praejo pirmos mmm ir vel iskart po ju gleives...tai nesuprantu negi mano ciklas cia taip po spirales susimakaliavo.Negi dabar va iskart po mmm prasidejo Ov.Beje anksciau krutine pries mmm skaudedavo,o dabar neskaudejo. ND dar nedarau,nes kaip ir laukiu kol praeis 3 ciklai. Si karta noriu kad viskas butu gerai ir iki galo,visus 9 men...
Atsakyti
sveikos
Pas mane nieko naujo, laukiu kada nustosiu valytis, kartas nuo karto pasiskaitau apie vitaminus ir t.t.
kaip noreciau dar siemet susirgti ir kad galetumeme leliu planuoti smile.gif butu didziausias dziaugsmas smile.gif
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 08, 13:32)
nezinau  blush2.gif  Kad labai anksti tokiem pozymiams blush2.gif
As ir noreciau pasportuoti,bet susilaikau dabar,nes man kazko kaip padarau atsilenkimu gimda pradeda skaudeti unsure.gif

del sporto man taip pat po atsilenkimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 08, 22:08)
sveikos
Pas mane nieko naujo, laukiu kada nustosiu valytis, kartas nuo karto pasiskaitau apie vitaminus ir t.t.
kaip noreciau dar siemet susirgti ir kad galetumeme leliu planuoti smile.gif butu didziausias dziaugsmas smile.gif

del sporto man taip pat po atsilenkimu  doh.gif

Bet vat ydomu del ko cia taip? g.gif
Atsakyti
na as dar valausi, man tik uzpreita savaite viskas ivyko.. o kaip su tavimi nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 08, 22:46)
na as dar valausi, man tik uzpreita savaite viskas ivyko.. o kaip su tavimi nezinau  g.gif

Na as jau po tiek laiko tik truputeli tepliodavau.Kai sudave antra doze tableciu iskart savijauta kaip uzsakyta pasitaise.Nustojo galva skaudet,baigesi tepliojimai. O tu valaisi be jokiu vaistu? g.gif (atsiprasau jei jau buvai sakiusi,o as pamirsau,labai galva uzimta,sunku viska isimint,as jau vel isivaziavus i normalu darbo ritma,tai tik speju suktis,todel ir ta galva taip neveikia blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 11 08, 22:58)
Na as jau po tiek laiko tik truputeli tepliodavau.Kai sudave antra doze tableciu iskart savijauta kaip uzsakyta pasitaise.Nustojo galva skaudet,baigesi tepliojimai. O tu valaisi be jokiu vaistu? g.gif (atsiprasau jei jau buvai sakiusi,o as pamirsau,labai galva uzimta,sunku viska isimint,as jau vel isivaziavus i normalu darbo ritma,tai tik speju suktis,todel ir ta galva taip neveikia blush2.gif )

ne as irgi su vaistais, dvi dozes gavau. O kad neisplistu infekcija, nes prabuvau 2-3 savaites su nesivystanciu jau, tai dabar vartoju antibiotikus ir dar kazkokius vaistus...tik va dar 2 savaite teplioja, kazin kada menesines atsiras g.gif ir galesiu vel planuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 08, 23:41)
ne as irgi su vaistais, dvi dozes gavau. O kad neisplistu infekcija, nes prabuvau 2-3 savaites su nesivystanciu jau, tai dabar vartoju antibiotikus ir dar kazkokius vaistus...tik va dar 2 savaite teplioja, kazin kada menesines atsiras  g.gif  ir galesiu vel planuotis  g.gif

Nu zinok as dar ilgiau prabuvau su nesivystanciu.Manasis nustojo vystytis 8 sav 5d,o persileidau be keliu dienu (be 2 dienu) 12 sav. Jokiu antibijotiku nedave,tik pora kart tas tabletes kad gimda atvertu valymuisi. Antra karta jas isgerus beveik niekas nebego galima sakyt.Toks vaizdas kad taip paciai tepliojo,kaip ir iki tu tableciu.Bet sekancia diena vsio,tarsi ,kaip as sakau,uzsiklijavo.Nic nieko nebego. Taigi realiai tepliojo apie savaite laiko.Na o mmmm atejo turejusiu buti metu.Pasiskaiciavau kada tureciau sirgti tai taip ir susirgau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 08, 22:46)
na as dar valausi, man tik uzpreita savaite viskas ivyko.. o kaip su tavimi nezinau  g.gif

Ups busiu kazka praleidus blush2.gif
Matau esat is kento mirksiukas.gif Jai nepaslaptis kokio miesto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 08, 20:51)
Kelinta ciklo diena gadinat? blush2.gif
Nu tikrai atysim kaip cia bus,jau kazkaip galvoju uz poros dienu NT gadinti,nors nelabai tikiu kad kas bus blush2.gif

Na gadink bent 10 DPO tai vaiduoklį pamatysi, anksčiau yra didelė tikimybė apsigauti smile.gif

Zanku
o tau gydytoja pasakė, kad gamtos klaida?
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu temute, pasidalinsiu savo problemele, sy menesy NT parode teigiama, tai skrajojau ,bet vakar pradejau kraujuoti(prasidejo mmmm),ir tik kita sav eisiu pas gyditoja, kaip manote-ar galejo testas meluoti, ar man ivyko persileidimas???
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2011 11 09, 11:52)
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu temute, pasidalinsiu savo problemele, sy menesy NT parode teigiama, tai skrajojau ,bet vakar pradejau kraujuoti(prasidejo mmmm),ir tik kita sav eisiu pas gyditoja, kaip manote-ar galejo testas meluoti, ar man ivyko persileidimas???

Labas,

Kada buvo paskutinės mm ? Šeip gali būti ir tai, ir tai. Nupasakok, kokia dabar savijauta, ir kokia buvo prieš tai, kai buvo teigiamas testas
Atsakyti